icon

Čo znamená výraz "takto sa to robi do psej mater"?

16. feb 2024

takto sa to robi do psej matera

Co tym chce niekto povedat, ked povie? - takto sa to robi do psej matere. Pride mi ta veta taka vulgarna. Ja poviem iba, takto sa to robi.

Strana
z2
danica2711
16. feb 2024

áno, používa sa to dávno, ale birmovaný súdruh Fico to nedávno "spopularizoval" tým, že to použil svojím typickým hulvátskym spôsobom na verejnosti. Takto sa politik nevyjadruje, ale čo čakať od Fica

petulda333
16. feb 2024

@h2 ja sa ficovi vyhybam,takze nepocuvam radsej. Mne je zas cudne,ze niekto to predtym vobec nepocul.

h2
16. feb 2024

@petulda333 Povedal aj "nerobí", ale hlavne povedal, že robí. Po voľbách, keď už bolo jasné, že vyhrali, to kričal zo Smeráckeho balkóna, presne v tomto znení "Takto sa to robí, do psej matere!" Zjavne je to jeho obľúbený výrok.

petulda333
16. feb 2024

@h2 moze byt,ja som to nezachytila,az tu vo videu

h2
16. feb 2024

@petulda333 Z toho videa, čo je tu pridané, to nepoznám ani ja. To povolebné bolo oveľa populárnejšie.

rorino
16. feb 2024

@januska12323 😂😂😂,že Fico,to je tak staré,že Fico ešte ani káčera po piesku neťahal😂😂😂

reisi
16. feb 2024

Ja som to pocula niekolkokrat od Matovica, potom Fico resp. niekto z jeho spolubojovnikov to povedal na balkone po volbach. Ale poznam to od detstva. Nikdy to nepouzivam je to pre mna vulgarne.

barborachors
16. feb 2024

ta veta je taka sedlacka, az je smiešna a nie je to podľa mna vulgárne ale praveze poriadne rázovite, dedinské vyjadrenie. Ako ked si nejaký bača zadudre pri ovciach. Alebo ako v poriadnej dedinskej krčme a mne sa to páči, lebo dokonale odráža slovenský nevzdelany národ a jeho malost a malomestiackost🙂

marca12
16. feb 2024

U nas sa to pouziva vo forme ironie,srandy. Pouzivame ju odvtedy ako ju vyslovil Fico.

eva8
17. feb 2024

@januska12323 Fico? Kedy to povedal?
@marca12

eva8
17. feb 2024

@reisi aj Matovic?
To fakt mame ukazkovych predstavitelov.

eva8
17. feb 2024

@januska12323
@marca12
Uz som si pozrela video. Fico aj meno bozie pouziva nadarmo a aj ostatni politici sa "nakazili"
Proste, snazi sa "priblizit k ludu" 🙃

Strana
z2