Čo znamená výraz "takto sa to robi do psej mater"?
takto sa to robi do psej matera
Co tym chce niekto povedat, ked povie? - takto sa to robi do psej matere. Pride mi ta veta taka vulgarna. Ja poviem iba, takto sa to robi.
@h2 ja sa ficovi vyhybam,takze nepocuvam radsej. Mne je zas cudne,ze niekto to predtym vobec nepocul.
@petulda333 Povedal aj "nerobí", ale hlavne povedal, že robí. Po voľbách, keď už bolo jasné, že vyhrali, to kričal zo Smeráckeho balkóna, presne v tomto znení "Takto sa to robí, do psej matere!" Zjavne je to jeho obľúbený výrok.
@h2 moze byt,ja som to nezachytila,az tu vo videu
@petulda333 Z toho videa, čo je tu pridané, to nepoznám ani ja. To povolebné bolo oveľa populárnejšie.
@januska12323 😂😂😂,že Fico,to je tak staré,že Fico ešte ani káčera po piesku neťahal😂😂😂
Ja som to pocula niekolkokrat od Matovica, potom Fico resp. niekto z jeho spolubojovnikov to povedal na balkone po volbach. Ale poznam to od detstva. Nikdy to nepouzivam je to pre mna vulgarne.
ta veta je taka sedlacka, az je smiešna a nie je to podľa mna vulgárne ale praveze poriadne rázovite, dedinské vyjadrenie. Ako ked si nejaký bača zadudre pri ovciach. Alebo ako v poriadnej dedinskej krčme a mne sa to páči, lebo dokonale odráža slovenský nevzdelany národ a jeho malost a malomestiackost🙂
U nas sa to pouziva vo forme ironie,srandy. Pouzivame ju odvtedy ako ju vyslovil Fico.
@januska12323 Fico? Kedy to povedal?
@marca12
@januska12323
@marca12
Uz som si pozrela video. Fico aj meno bozie pouziva nadarmo a aj ostatni politici sa "nakazili"
Proste, snazi sa "priblizit k ludu" 🙃

áno, používa sa to dávno, ale birmovaný súdruh Fico to nedávno "spopularizoval" tým, že to použil svojím typickým hulvátskym spôsobom na verejnosti. Takto sa politik nevyjadruje, ale čo čakať od Fica