icon

Covid a oslava

7. aug 2022

Ahojte ,idem sa len vyžalovat, nepomôžete mi,síce asi , ale aj tak ma to mrzí ...mali sme mať rodinnu udalosť, moji rodičia ..moja mama všetko povypekala , zákusky poobjednavala , samé fajnotky ,kačice a neviem čo všetko porobila atd..my sme sa dozvedeli že sme covid pozitívny , všetci celá rodina , tak nám naši teda boli priniesť jesť , všetko do doz pobalili a doniesli nám ..moji rodičia sa covidu neboja ,moja mama robí s covid pozitívnymi a mala už niekoľko krát ..
Ide o to že švagrovici odmietli k nim prísť , dali si jedlo vyložiť pred bránu a išli preč...taká som nasratá ..moja mama keď mala covid v tej najinfekcnejsej fáze sa tam švagriná z nudy trepala aj s malými deťmi,lebo že keď majú dosť covid tak dostanú ..keď mala druhý krát ,tak tak isto že ona sa nebojí ...a teraz zrazu toto, a najhoršie je že oni to spravili kvôli mne , nemajú nás radi , že išlo o nás .. najhoršie že urobili zle len našim ..mrzí ma to za nich
Iné by bolo keby sa covidu ozaj bála ale ona si nikdy nedávala pozor ani na deti

pribinak
7. aug 2022

Kto zavesil švagrinej na nos že máte covid?
Prečo to vaša mama zaniesla?

zmrzlinka2021
7. aug 2022

Ja nechapem, rodicia a svagrovci nemaju covid, iba ty s tvojou rodinou, tak kde je problem u nich prist na oslavu?
Toto bolo od nich podla mna nepekne.

janinah
7. aug 2022

Vôbec som nepochopila kto oslavoval a kde je problem

jana_eyre_2
7. aug 2022

Počkaj, čiže ty máš oslavu, ale aj covid. Tvoja mama prišla napriek tomu, lebo sa neboji a teba štve že švagriná cez leto nechce ochoriet, dobre to chápem?

Tebe prekáža že sa ľudia vyhnú chorobe ak ju nemusia dostať?

Ja už druhý týždeň lapim doma s deťmi čo si odovzdávajú kovid jedno od druhého, poviem ti riešiť 40tky teploty v tomto teple je úžasné.. keby som vedela že ho dcéra dostane na tábore, tak sa na neho vykaslem.. a mali sme mať zajtra s kamarátmi veľký výlet, no bohužiaľ nebude, deti su sklamané, ale tak sú raz choré tak to proste je, nebudem ich chorobu posúvať ďalej.. ty by si vôbec nemala výčitky keby tvoja švagriná ochorela a bolo by jej hrozne zle? Lebo stále platí, čo človek to iný priebeh..

autor
7. aug 2022

@jana_eyre_2
@janinah naši majú oslavu

januska12323
7. aug 2022

Mali pekne oslavovať a vám doniesť jedlo po oslave. Keďže mama bola u vás doniesť jedlo tak chápem že sa svagrovcom nechcelo prísť.

jana_eyre_2
7. aug 2022

Aha, tak som to pochopila inak ako si písala..

autor
7. aug 2022

@januska12323 čítala si aj tú časť že švagrinej vôbec nejaký covid nevadí, bola u našich v najťažších dňoch covidu keď mali lebo sa doma s deťmi nudila..a nie pomoct ale vyblázniť deti , sedela na gauči a píla kávu ..tu ide o.to že boli u NAS tak preto.to spravila

jana_eyre_2
7. aug 2022

A nie je to pre niečo iné, len si to vztahujes na seba? Lebo vlastne ak ťa ozaj nemá rada, tak by tam šla keďze na oslave nie ste, nie? A vaši mali aj inú spoločnosť predpokladám, tak načo sa trápiť kvôli tomu.. skore uzdravenie..

abbey1
7. aug 2022

Oslava mala byť podľa pôvodného plánu a u zdravej časti rodiny. Vám mali priviesť k bráne jedlo a koláče a hotovo.
Prepáč, my sme neočkovaní, celu pandémiu sa snažíme fungovať čo najhodnotnejšie, cestujeme, pracujeme, stretávame sa s rodinou a priateľmi, ale cielene nikdy nejdem na návštevu k chorej osobe. A je úplne jedno či je to covid, hnačka, chrípka, angína. Ako chorá zostávam doma, moje deti rovnako a k chorým ľuďom na návštevu nechodím.
Jedna vec je nebáť sa choroby vopred a druhá vec cielene a dobrovoľne sa vystaviť kontaktu s chorou osobou.
Z čoho robíš drámu? Oslava mohla a mala normálne prebehnúť bez vás.

michaelam2
7. aug 2022

vy ste vsetci nejaki zvlastni...pocas covidu sa navstevujete, prijimate navstevy, navzajom sa mozte nakazit a nevadi vam to...my ked sme chori (a je jedno ci je to covid, ci chripka ci cokolvek ine) tak urcite nedovolim rodicom prist ku mne, lebo logicky nechcem aby ochoreli....oslava mala prebehnut normalne bez vas a vybavene, neviem kde je vlastne problem

didi2102
7. aug 2022

Ani ja by som nešla ku ľuďom čo boli s pozitívnym v kontakte vedome, tiež žijeme normálne,neobmedzuje sa ale toto je už aj pre mňa cez

autor
7. aug 2022

@michaelam2
@abbey1 baby neviem o čom píšete , veď my by sme na oslavu nešli , ona by bola bez nás , moje deti majú 40 teploty, myslite že by sme ich niekam ťahali , spia celé dni..

autor
7. aug 2022

@didi2102 jej korona nevadí sama to povedala ,že keď dostanú tak dostanú , oni aj zákazy porušovali keď boli , moja svagrina myslim

autor
7. aug 2022

@michaelam2 keď boli pozitívny moji rodičia tak sme u nich mesiac neboli , švagrinej to nevadí , jej je covid ukradnutý

michaelam2
7. aug 2022

svagrina sla k tvojej mame ked bola chora, tvoja mama prisla k vam ked ste vy chori...na oslavu sice nejdete ale nerobi vam problem sa stretavat aj pocas choroby

autor
7. aug 2022

@michaelam2 opakujem doniesli nám jedlo , moja mama robí s pozitívnymi chorými ľuďmi , neboli sme s nimi v úzkom kontakte , doniesli jedlo , išli

abbey1
7. aug 2022

O čom píšeš ty? Tvoje deti pozitívne s horúčkami, tvoja mama u vás na návšteve a ty tu okydávas švagrinú?!
A skús si po sebe prečítať svoj príspevok a uvidíš, že z neho neexistuje pochopiť správne čo kto kde a s kým.

didi2102
7. aug 2022

Vtedy bolo vtedy,teraz je teraz, je leto , asi jej to jedno už nieje,nechápem čo sa rozculujes , ja by som nikdy nedovolila mojim rodičom aby prišiel ku nám keď by sme boli chorí, mám ich natoľko rada , chýba je niekde inde

didi2102
7. aug 2022

Jedlo ti mama doniesla medzi dverami,mala si rusko a aj mama atď ? Ak ste dodržali toto ,ok potom švagriná dramatizuje , ak ste to nedodržali tak sa.jej nečudujem

michaelam2
7. aug 2022

vzhladom na to ako si opisovala ze mama k vam prisla doniest jedlo a ona sa covidu neboji, tak predpokladam ze ste sa normalne stretli a nebolo to tak, ze by vam len jedlo polozila pred dvere a odisla....druha vec je ci ste boli spolu par dni predtym ako ste mali priznaky...tiez by som nesla na oslavu v tomto pripade

zdenkastanka
7. aug 2022

Ved mohli v pohode oslavovať bez vas... a vam jedlo potom zaniest.alebo predtym s tym ze len zanesu a nebudu priamo s vami...

danieladeley
8. aug 2022

keby bola cela moja rodina s covidom a moje deti v 40-tkach horuckach, moja svagrina by bola posledna vec, ktora by ma trapila...

lukbe
16. aug 2022

A vôbec,ak je covid v rodine,oslava sa môže presunúť,ak sa naozaj presunúť nedala,aj tak je to problém,jedni majú covid,druhí s nimi boli,tretí sa môžu nakaziť,no načo vôbec ísť na takúto oslavu.🙈