icon

Cudzia matka mi vyfackala dcéru

28. dec 2022

Rozmýšlala som, či napísať tento príspevok.. no nakoniec som sa predsalen rozhodla, že tak urobím.
Podelím sa s vami o moju dnešnú skúsenosť, z ktorej ma ešte teraz od jedu trasie..
Dnes som si s mojou dcerkou (3roky) a mojou maminou urobili taký babský deň.. Išli sme do OC do FunnyLandu (v Trenčíne).. Dcerka sa tam krásne hrala, bláznila, našla si tam kamošky, s kt.sa hrala.. S mojou maminou sme sa pri nej prestriedavali.. Potom moja mamina išla domov a zostala som tam ešte s dcerkou.. Sedela som pri stole, dojedala po dcerke hranolky.. pričom som ju stále očami sledovala, kde je a čo robí. V danú chvilu bola pri guličkách a zrazu som uvidela, ako nejakému malému chlapcovi capla po tvári. Tak som sa hneď postavila, že idem zakročiť a vysvetliť jej, že to nesmie robiť a dohovoriť jej..
Lenže kým som k nej prišla, tak prišla matka toho malého chlapca a začala húkať po mojej dcérke a brutálne ju prefackala po tvári!!!!!!! Dcerka začala velmi plakať , bola v obrovskom šoku až sa z toho pocikala. Matka hneď na mňa vyletela, že prečo si nestražim svoje dieťa (pričom ani ona nebola v danú chvilu pri svojom ročnom synovi) a ja som si síce svoju dcerku z dialky sledovala, no nestihla som zakročiť.. Ja som sa jej za dcerkine spravanie ospravedlnila a mrzelo ma, že capla jej synovi.. Ale ako si môže dospelá žena, ktorá má 3deti dovoliť niečo takéto voči cudziemu dieťaťu??? Samozrejme hneď som na ňu vyletela, že čo si to dovoluje, a mala to riešiť inak a nie tak, že mi začne fackať a biť malé dievčatko po tvári!!! Hneď som začala baliť veci, ukludňovať svoju dcerku, ktorá stále plakala.. Všetci neveriacky krútili hlavou a nik nechápal, že takéto niečo si niekto dokáže dovoliť. Naozaj velmi velmi velmi som v duchu predýchavala, čo urobila.. Mala som 100chutí ju tam vyťahať za pačesy a jednu jej vraziť. A môj slovník v mojich myslienkach na ňu tiež nebol zrovna pekný. Nakolko som si uvedomovala, že mám pri sebe dcerku a je tam ďalších XY detí a nieje vhodné jej to akýmkolvek spôsobom "vracať" , kedže sme boli v detskom zábavnom parku.. Zmohla som sa iba na to, a povedala jej, že je CHUDERA a môže sa hambiť za to, čo urobila. Lutujem jej deti, keď takáto MATKA dokáže takto zaútočiť na cudzie malé dieťa, čo potom robí doma s tými svojimi ,keď náhodou "neposlúchajú"? Nejaký pán sa na to nemohol tiež pozerať, vstal a tiež jej išiel slušne vynadať.. V šatni prišli za nami ešte nejaké mamičky, čo boli tiež velmi zaskočené z jej konania. Tá chudera nemala ani tolko chochmesu príšť sa ospravedlniť. Bola tam aj s mužom, ktorý sa za ňu evidentne dosť hambil.
Obsluha tohoto podniku bola velmi zlatá a milá, a velmi ich mrzelo , čo sa stalo.. doniesli dcerke kinderko a dali nám gratis poukaz na 1vstup k nim.
Určite sa tam ešte vrátime a nezanevreme.. Takéto psychicky labilné matky môže ktokolvek stretnúť kdekolvek.. (pevne verim a dúfam,že si tento prispevok snáď konkrétna osoba prečíta a zamyslí sa nad sebou). A áno, dcérke som samozrejme dohovorila, že detičky sa nebijú..

lb1984
29. dec 2022

To ma mrzí. Dcérka si toto nezasluzila 😒 neriešim to co urobila tvoja mala. To sa proste stane aj keby sa nemalo, ale reakcia tej ženskej je ze uffff. Klobúk dole ako si sa zachovala .... co sa týka trestného oznámenia ak je tam ta možnosť tak by som ho podala. Žiaden cudzí človek nemá právo siahnuť na tvoje ci iné dieťa. A každý co tvrdí iné - bola by som zvedavá na ich reakciu ak by im niekto preplesol dieťa....

malasandrika
29. dec 2022

Ženy neurazte sa, ale takéto situácie sa stávajú bežne v škôlkach, v školách, na ihriskách. Nikdy som nevyfackala cudzie dieťa, ale v škôlke som už musela SLOVNE zasiahnuť voči deťom, ktoré boli údajne “len” živé a bežne otĺkali iné deti, bili ich atď a nikto ich neriešil, iba učitelia “dohováraním” a rodičia to úplne ignorovali. Matka, ktorá “vyfackala” iné dieťa jednoznačne nespravila najlepšie, ale zároveň ju viem pochopiť, že druhý rodič nie vždy vie riešiť situáciu radikálnejšie a prísnejšie. Nepoznáme druhú stranu, ani pohľad návštevníkov, avšak si nemyslím, že všetko je len čiernobiele. Rozhodne nepovažujem za normálne, že jedno aj druhé dieťa boli bez dozoru a niekto nezasiahol skôr, lebo neverím, že po jednom capnutí pribehla matka a vyfackala cudzie dieťa …

lucky_k
Autor odpoveď zmazal
annelise17
Autor odpoveď zmazal
lucky_k
29. dec 2022

@mirka438 ja sa iba zamyslam nad tym, ze ak je vsetko pravda, co pise autorka, preco sa v kutiku nikto neozval a nekomfrontoval agresivnu zenu? .... aj samotna prevadzka by urcite inak reagovala ako iba podarovala kinderko a poukazku, urcite museli agresivnu zenu vyhodit a dat jej zakaz vstupu ku nim, k tomu zrejme nedoslo ked autorka nic take nepise, tak si myslim, ze pravda je kdesi uprostred a teda facka, nemusela byt facka ale naznak alebo nieco podobne, co samozrejme nehovorim, ze je v poriadku...

marianeta
29. dec 2022

Mňa zaujíma čo bude tá dotyčná robiť keď jej denne bude decko žalovať, že ho niekto v škôlke udrel( a že takých sarvatok v škôlke bude).To pôjde dobiť všetky deti? Z tej budú mať veru radosť učiteľky. Toto je silno cez čiaru,a je jedno koľko deti majú rokov a kto koho udrel a prečo . A silno verím ,že takéto premotivovane matere existujú, lebo si myslia že porodili poloboha a nie dieťa.

pink_lady
29. dec 2022

@lucky_k link na diskusiu som poslala mailom aj na stranku na FB, ci by sa mohli vyjadrit, kedze sama som z TN a odmietam chodit do takehoto podniku ak by tolerovali toto spravanie a dotycnej nezakazali vstup

lucky_k
29. dec 2022

@pink_lady ďakujem, ze si to poslala, bolo by urcite namieste vyjadrenie podniku a pripadne i druhej strany

jana_eyre_2
29. dec 2022

@lucky_k a ty si nikdy nezažila nejaký konflikt ako sa k tomu stavia okolie? Všetci vždy sklopia zrak a tvária sa že neexistujú.. vieš koľko agresívnych ľudí som už zažila? Veľmi veľa a okolie sa takmer vždy tvári rovnako - ich sa to netýka..

V súvislosti s touto diskusiou som si spomenula na situáciu, že som s kamošmi čakala na kamaráta na chodbe jeho bytovky.. boli sme pri výťahoch a čakali kým sa oblečie.. vyšiel nasratý obrovský chlap (podotýkam že ja som bola malé útle dievča čo nikdy nevyzeralo na svoj vek.. vtedy som mala 12-13r a vyzerala som asi na 10) začal na nás zjapat čo tam robíme, pozrel na mňa že čo sa smejem.. bohužiaľ mám úzke oči a zvykla som nosievat šál cez ústa, to mi ostalo do dnes.. on si myslel že sa mu smejem.. a vieš čo urobil? Vyfackal ma a kopol.. mama môjho kamarata vtedy reálne aj políciu zavolala a oni povedali že som ho provokovala, jeho vlastné len vypočuli a moje slovo nebolo nič.. takéto veci sa stávajú, sú dospelí jedinci čo sú tak labilny že naozaj ubližujú deťom.. áno, príbeh je aspoň 25r starý, avšak, ľudia sa nemenia.. dokonca by som povedala že čoraz viac sa vedia takto agresívne prejaviť.. ako napr.moj sused čo poslal do p.. môjho vtedy 8r syna čo sa bycikloval na ulici.. nič viac neurobil..

bielavila
29. dec 2022

@zoro9836 jediny kto koho napadol bola ta sibnuta zena ked vyfackala 3 rocne dieta!!!! To dievcatko toho chlapca nenapadlo, len mu caplo lebo jej bral gulicky, uplne normalna reakcia dietata, nech mi nikto netvrdi te jeho dieta nikdy v zivote nikoho necaplo ked mu niekto nieco bral, je to normala reakcia, uvedomovanie si toho co je moje co je tvoje, chrania si svoju vec, ale zeby zena vyfackala cudzie dieta tak to je na policiu

lucky_k
29. dec 2022

@jana_eyre_2 je mi luto co sa ti stalo, naozaj. Hrozne! I keby si ho ( ako pubertiacka) provokovala, nemal sa ta co chytit!!!... A viem, ze su takyto ludia ale neviem si predstavit, ze cudzia zena udrie cudzie 3 rocne dieta a vsetci sklopia oci....

jana_eyre_2
29. dec 2022

@lucky_k ostatní to berú zväčša tak, že veď si to vyrieši mama toho dievčata..

bielavila
29. dec 2022

Kde to je na fb baby?

autor
29. dec 2022

@pink_lady ďakujem 🙂

nela82
29. dec 2022

Sama som zvedavá,ako toto dopadne.
Ak sa ti mala pocikala,ako ste isli domov?Nikto sa nezastal tvojej malej,kým ju ta mamička fackala?
Ak bola takto fackana,ako to ty opisujes,tak musí mať odtlačky na tvári.
Neuznávam "fackanie" deti a už vôbec nie cudzích deti...no na tomto príbehu je asi niečo viac domyslene.
Ak by mi niekto takto predackaval dieťa,ktoré sa z toho šoku až pocika,riešim hneď-policiou.Nie o niekoľko hodín.

kittykat22
29. dec 2022

@nekonecna_katastrofa ale tak supnut dietatu jednu na zadok ked je matka uz fakt nasr**** a v koncoch -ok. Deti dokazu rodicov rozhadzat svojim jakotom, hadkami, doberanim si a neposluchanim. Stane sa, ze zena ma slabsiu chvilu a capne mu po zadku.
Ale nie fackat dieta omg. Opakovanie az sa pocika? Neblazni. Ved to nie je normalne.

lucky_k
29. dec 2022

@nela82 tiez mi nieco nesedi

lasoli
29. dec 2022

@annelise17 to mas pravdu,ale zasa aj reakcie autorky su za mna prekrutene a robi dramu asi bude tiez na svoje dieta extra precitlivena.Uz len kto ma uverit historke ze 3x v detskom kutiku ponom luto bude fackat jej dceru.A ze sa pocurala,to jej dieta asi doma sa este bude pocuravat,

lasoli
29. dec 2022

@annelise17 a o ale ani autorka nejako neriesila situaciu,ked jej dcera bola zla na druhe dieta.Bola y som zvedava ako by to aj tak riesila,isto by len dcere povedala ze ospravedln sa a vec by bola pravdepodobne vybavena.
Takze tak.

lasoli
29. dec 2022

@kittykat22 mozno uz bola pocikana pred fackou,to zasa take deti este zvyknu pustit do gati,hlavne ked su zaujate hrou a mala asi bola zaujata fackovanim chlapceka.
Ako jasne ze ta co fackal tu malu,nemala to robit ale mne pride cele toto domyslene a prekrutene.

bielavila
29. dec 2022

Zeny vy na com ficite? Co vy tu spriadate konsoiracne teorie a vykladate si udalost po svojom, vsak pisala, ze je to na kamere a nahravka zrejme pojde do ruk policie, mozete si vymysliet kludne aj to, ze ta mater je mimozemstsn policii je to suma fuk ked ma dokaz, sak asi by nepodavala TO bez dokazov a kazda matka ktora miluje svije dieta a chrani svoju rodina by sa zachovala rovnsko a riesila to, sa cudujrm ze na fore kde si matky kszdy den poklonkuju ako miluji svoje deto teraz tak bezcitne a absurdne vyjsdruju svoju akceptaciu k nasilu na dietati od cudzej odoby, je tabu dotknut sa cuzdieho dietata bez suhlasu rodica a nie to este ho vyfackat

nekonecna_katastrofa
29. dec 2022

@kittykat22 Nebolo to autorkine dieťa a zbila ho podľa jej slov tak, že si týždeň nesadne na zadok. Tak ako v tamtom prípade tak aj v tejto situácii, nemá čo iná žena vychovávať bitkou cudzie dieťa a je jedno, čo spravilo. Je jedno či ho fľasne po tvári, hlave, zadku.

tamitamitami
29. dec 2022

Ženy strašne viete byť hnusné.... polemizovať o tom čo je pravda, nepravda čo nesedí, sedí. Skúste sa troška vcítiť ako by ste sa cítili keby niekto takto konal pri vašom dieťati. Aj pri tom super vychovanom ktoré to nikdy neurobilo, zrazu sa stalo a niekto mu to tam takýmto spôsobom vrátil. Veď je tam kamerový záznam tam to bude vidieť čo sa stalo. Ale myslím si že pravda bude taká ako to autorka opisuje keďže bez problémov to napísala aj verejne pod svojím menom, uviedla aj miesto (neviem či presne ale tuším že áno) a podáva TO. Tak hádam to nerobí z dlhej chvíle.
A ak tá žena čo i len raz udrela to dieťaťa tak je to neakceptovateľné. Môjmu dieťaťu keby niekto toto spraví tak by som mala čo robiť aby som ukludnila seba, dala do kopy dieťa, nechala si to prejsť hlavou a potom konala.
Ja nie som typ ženy ktoré by bola hotová aj z toho keď sa na dieťa niekto krivo pozrie. Ale aby niekto fyzicky napádal malé dieťa mi príde veľmi cez čiaru a nech mi nikto netvrdí že je to čo i len pochopiteľné. Nie nieje.

Normálne stým nemám nič spoločné ale normálne na to celý deň myslím aj za autorku.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
panda21
29. dec 2022

@tamitamitami kamerovy záznam nie je..

123andy123
29. dec 2022

@zoro9836 keby za tebou prišiel niekto 2x väčší a 5x ťažší a prefackal ta len tak lebo je psychicky narušený bolo by to teda ôk?
Pred kým chránila dieta? Ved to 3 rocne je tiež malé dieťa. Keď je chorá nech sa dá liečiť. Nabudúce mozno prefacka tvoje dieťa.

bielavila
29. dec 2022

@zoro9836 cize budeme sa tvarit, ze trestny skutok sa nestal? Ved ked ma poruchu na to du sudni psychiatri

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
annelise17
29. dec 2022

@lasoli ale autorka uviedla, že situáciu riešiť išla, bohužiaľ ju predbehla matka chlapčeka. Nikto nevieme, ako by to autorka riešila, ale pochybujem že by vlepila svojej dcére 3 facky. Áno, pravdepodobne by jej povedala niečo na štýl "to sa nesmie, chlapčeka to bolelo. Ospravedlň sa mu.". Je na tom niečo zlé? Veď to je ok, nenaziapala by tam zrejme naňho/ nevyfackala ho že naštval jej dcéru / je tam kde nemá byť sám. To by bolo rovnako bizarné a úbohé, veď ani ten chlapček podobne ako jej dcéra by si to neuvedomoval ako dospelák a nezaslúžil by si to.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená