icon

Cudzia matka mi vyfackala dcéru

28. dec 2022

Rozmýšlala som, či napísať tento príspevok.. no nakoniec som sa predsalen rozhodla, že tak urobím.
Podelím sa s vami o moju dnešnú skúsenosť, z ktorej ma ešte teraz od jedu trasie..
Dnes som si s mojou dcerkou (3roky) a mojou maminou urobili taký babský deň.. Išli sme do OC do FunnyLandu (v Trenčíne).. Dcerka sa tam krásne hrala, bláznila, našla si tam kamošky, s kt.sa hrala.. S mojou maminou sme sa pri nej prestriedavali.. Potom moja mamina išla domov a zostala som tam ešte s dcerkou.. Sedela som pri stole, dojedala po dcerke hranolky.. pričom som ju stále očami sledovala, kde je a čo robí. V danú chvilu bola pri guličkách a zrazu som uvidela, ako nejakému malému chlapcovi capla po tvári. Tak som sa hneď postavila, že idem zakročiť a vysvetliť jej, že to nesmie robiť a dohovoriť jej..
Lenže kým som k nej prišla, tak prišla matka toho malého chlapca a začala húkať po mojej dcérke a brutálne ju prefackala po tvári!!!!!!! Dcerka začala velmi plakať , bola v obrovskom šoku až sa z toho pocikala. Matka hneď na mňa vyletela, že prečo si nestražim svoje dieťa (pričom ani ona nebola v danú chvilu pri svojom ročnom synovi) a ja som si síce svoju dcerku z dialky sledovala, no nestihla som zakročiť.. Ja som sa jej za dcerkine spravanie ospravedlnila a mrzelo ma, že capla jej synovi.. Ale ako si môže dospelá žena, ktorá má 3deti dovoliť niečo takéto voči cudziemu dieťaťu??? Samozrejme hneď som na ňu vyletela, že čo si to dovoluje, a mala to riešiť inak a nie tak, že mi začne fackať a biť malé dievčatko po tvári!!! Hneď som začala baliť veci, ukludňovať svoju dcerku, ktorá stále plakala.. Všetci neveriacky krútili hlavou a nik nechápal, že takéto niečo si niekto dokáže dovoliť. Naozaj velmi velmi velmi som v duchu predýchavala, čo urobila.. Mala som 100chutí ju tam vyťahať za pačesy a jednu jej vraziť. A môj slovník v mojich myslienkach na ňu tiež nebol zrovna pekný. Nakolko som si uvedomovala, že mám pri sebe dcerku a je tam ďalších XY detí a nieje vhodné jej to akýmkolvek spôsobom "vracať" , kedže sme boli v detskom zábavnom parku.. Zmohla som sa iba na to, a povedala jej, že je CHUDERA a môže sa hambiť za to, čo urobila. Lutujem jej deti, keď takáto MATKA dokáže takto zaútočiť na cudzie malé dieťa, čo potom robí doma s tými svojimi ,keď náhodou "neposlúchajú"? Nejaký pán sa na to nemohol tiež pozerať, vstal a tiež jej išiel slušne vynadať.. V šatni prišli za nami ešte nejaké mamičky, čo boli tiež velmi zaskočené z jej konania. Tá chudera nemala ani tolko chochmesu príšť sa ospravedlniť. Bola tam aj s mužom, ktorý sa za ňu evidentne dosť hambil.
Obsluha tohoto podniku bola velmi zlatá a milá, a velmi ich mrzelo , čo sa stalo.. doniesli dcerke kinderko a dali nám gratis poukaz na 1vstup k nim.
Určite sa tam ešte vrátime a nezanevreme.. Takéto psychicky labilné matky môže ktokolvek stretnúť kdekolvek.. (pevne verim a dúfam,že si tento prispevok snáď konkrétna osoba prečíta a zamyslí sa nad sebou). A áno, dcérke som samozrejme dohovorila, že detičky sa nebijú..

bielavila
29. dec 2022

@zoro9836 ale aj finsncna pokuta musi vyjst z nejakeho oznamenia, sak len tak jej mater neda na ruku 500 e…

annelise17
29. dec 2022

@lasoli malá bola zaujatá fackovaním človeka až sa z toho pocikala? Wow, tak malé dievčatko je psycho a vytvorí sa na ňu takýto scenár, ale matka toho chlapčeka čo ju došla vyfackať je ok, úplná obeť "zločinu" ..

whatever1
29. dec 2022

Autorka drzim ti palce. Nechapem ako to niekto moze zlahcovat a tvrdit, ze podat trestné oznamenie je cez ciaru.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
annelise17
29. dec 2022

@lasoli a ja by som tomu aj verila. Tiež som videla a počula XY situácií na verejných miestach, kde ľudia lomili doslova deti, je jedno či svoje alebo cudzie a nikto sa neozval. Spoločnosť sa proste tvári, že sa jej to netýka a nie je to jej "vec". Kedysi som aj ja sa tvárila, že ma do toho nič, no už nie. Týranie a znižovanie ľudskej dôstojnosti je vecou nás všetkých.

daniela1911
29. dec 2022

Je mi ľúto táto situácia, a ešte viac mi je ľúto tie, ktoré píšete ako si začalo 3r dieťa prvé, ako jeho matka len chránila svoje dieťa a že captutie a facka je to isté. Viete čo je skratová reakcia ? Že by prišla mama ubliženého chlapca a zvrieskla by na 3r dievča. Ale vyfackať malé dieťa, a ešte sa tváriť, že chranim svoje? Preboha, veď vyfackovala by som 17r puberťáka, ktorý by kradol babke kabelku z nákupného vozíka a to by som ešte čelila TO. A vy sa tu tvárite ako autorka zveličuje. Polka z vás sa sťažuje riaditelkám, keď vám učitelia nechajú dieťa po škole alebo dostanú zlu známku. Ale zrazu urobiť z tyrana len ustráchanú mamu…

jana_eyre_2
29. dec 2022

@terezka1947 a tvoje deti nikdy neurobili nič zle čo si ich musela následne poučiť? Vždy si zakročila ešte predtým ako nieco nesprávne mohli urobiť?

moonlight1210
29. dec 2022

@cacianka citam. Svoj nazor k tomu, co urobila ta zena malemu dietatu som povedala uz na zaciatku. Prva, alebo druha strana, mozes to tam najst.

Teraz riesim uz dalsie roviny pribehu. Nebudem sa cyklicky vracat k tomu, co je uz niekolkokrat znova znova oddiskutovane na dalsich desiatich.

Mne tiez dieta v detskom kutiku pre skriepku o penovu kocku doskrabalo druhe dieta na chrbte do krvi.

A pozname deti. Vysvetlit im mozeme, co chceme. Ked dojdu do konfliktu, pouziju vyskusane. Capi zas. Je to taky nauceny reflex. Pomaha jednorazovo vybit v tej chvili nahromadenu frustraciu. Nebudeme si klamat, ze su to nevinne anjeliky (aj ked maju tie stavy, ze su. Ale vsetky matky vedia, ze aj ten ich anjelik vie byt riaden cert, ked na to pride.).
Treba iba naucit, ze po ruke. Nie do tvare.

@jana_eyre_2 klud. Neotacaj povedane. To, co som napisala, vobec nesuvisi s tym, co mi ty vycitas.
Ak si si z toho vyvodila, ze schvalujem fackanie, tak sa mylis. Svoj nazor na to som vyjadrila na zaciatku diskusie.

terezka1947
29. dec 2022

@jana_eyre_2 jasné,že urobili. Preto som bola vždy blízko,aby som zakročila.

aurora33
29. dec 2022

@daniela1911 tie matky ktoré tu obhajujú spomínanú agresorku su podobne typy. Zrejme doma dočkajú svoje chúďatká deti pre všetko, preto je to podľa nich absolútne normálna reakcia.

aurora33
29. dec 2022

@daniela1911 pardon fackaju

ahyt
29. dec 2022

@moonlight1210 proboha,davat na stejnou uroven 2lete dite a dospelou zenu.To nemyslis vazne👎👎👎👎👎.

moonlight1210
29. dec 2022

@ahyt teraz neviem zial, na ktory z viacerych prispevkov reagujes. Takze netusim, co ti presne tak velmi vadi.

jana_eyre_2
29. dec 2022

@moonlight1210 nie, neschvaľujes avšak píšeš o 3r dieťati že si začala, akoby bola dospela agresívna žena na rovnakej úrovni ako malé dieťa.. potom píšeš o tom akoby matka svoje dieťa nešla poučiť (bohužiaľ to ani nestihla) 😒 je len pár diskusii čo má dokážu naozaj šokovať, táto je jedna z nich.. žiadna empatia voči deťom ktoré nie sú vlastne..

lenuska0075
29. dec 2022

Autorka, chapem tvoj hnev a reakciu, ale skus energiu sustredit na svoje deti. Si dobra mama, vidiet ze milujes svoje deti, ale tvoja terajsia nervozita a hnev sa prenasa aj na tvoje okolie. Otvorim konika a tu tvoj status, otvorim facebook a tam tiez tvoj zazitok na par strankach. Drzim palce, aby dcerka skoro zabudla na tento "zazitok". Dotycna si nemala dovolit co si dovolila, je to cez ciaru.

heni79
29. dec 2022

Čím dlhšia diskusia, tým som viac presvedčená o tom, že téma je fejk.

moonlight1210
29. dec 2022

@jana_eyre_2 vies mi skopirovat, kde pisem, ze si zacala? Pisala som sem viackrat, nespominam si, zeby som toto napisala.

lenuska0075
29. dec 2022

@heni79 neni fake, na facebooku mamicka pise co sa stalo.

jana_eyre_2
29. dec 2022
heni79
29. dec 2022

@lenuska0075 To nie je argument. Tu to píše anonym. A kde na FCB? Je to verejne dostupné? Ako vieš, že je to tá istá osoba? A ako vieš, že je to reálne aj na FCB? Vypovedal tam nejaký svedok?

kassandraa84
29. dec 2022

@heni79 je to vsade uz...

kassandraa84
29. dec 2022
lenuska0075
29. dec 2022

@heni79 len som napisala, ze neni fake tato diskusia. Pise aj vo verejnych skupinach (vyskocilo to na mna v 3 skupinach), ma realny profil, ... .

kassandraa84
29. dec 2022
simca06022011
29. dec 2022

@lenuska0075 a kde na fb? 🙂

heni79
29. dec 2022

@kassandraa84
@lenuska0075 Ďakujem. No stále je to len ten istý text. 🤔

lenuska0075
29. dec 2022

@simca06022011 hore uz @kassandraa84 pridala kde 🙂

kassandraa84
29. dec 2022

@heni79 mas tam meno, napis jej a prever si ju 😉

toskanka
29. dec 2022

@heni79 To nemyslíš vážne, že si myslíš, že toto je vymyslená téma.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal