icon

Cudzia matka mi vyfackala dcéru

28. dec 2022

Rozmýšlala som, či napísať tento príspevok.. no nakoniec som sa predsalen rozhodla, že tak urobím.
Podelím sa s vami o moju dnešnú skúsenosť, z ktorej ma ešte teraz od jedu trasie..
Dnes som si s mojou dcerkou (3roky) a mojou maminou urobili taký babský deň.. Išli sme do OC do FunnyLandu (v Trenčíne).. Dcerka sa tam krásne hrala, bláznila, našla si tam kamošky, s kt.sa hrala.. S mojou maminou sme sa pri nej prestriedavali.. Potom moja mamina išla domov a zostala som tam ešte s dcerkou.. Sedela som pri stole, dojedala po dcerke hranolky.. pričom som ju stále očami sledovala, kde je a čo robí. V danú chvilu bola pri guličkách a zrazu som uvidela, ako nejakému malému chlapcovi capla po tvári. Tak som sa hneď postavila, že idem zakročiť a vysvetliť jej, že to nesmie robiť a dohovoriť jej..
Lenže kým som k nej prišla, tak prišla matka toho malého chlapca a začala húkať po mojej dcérke a brutálne ju prefackala po tvári!!!!!!! Dcerka začala velmi plakať , bola v obrovskom šoku až sa z toho pocikala. Matka hneď na mňa vyletela, že prečo si nestražim svoje dieťa (pričom ani ona nebola v danú chvilu pri svojom ročnom synovi) a ja som si síce svoju dcerku z dialky sledovala, no nestihla som zakročiť.. Ja som sa jej za dcerkine spravanie ospravedlnila a mrzelo ma, že capla jej synovi.. Ale ako si môže dospelá žena, ktorá má 3deti dovoliť niečo takéto voči cudziemu dieťaťu??? Samozrejme hneď som na ňu vyletela, že čo si to dovoluje, a mala to riešiť inak a nie tak, že mi začne fackať a biť malé dievčatko po tvári!!! Hneď som začala baliť veci, ukludňovať svoju dcerku, ktorá stále plakala.. Všetci neveriacky krútili hlavou a nik nechápal, že takéto niečo si niekto dokáže dovoliť. Naozaj velmi velmi velmi som v duchu predýchavala, čo urobila.. Mala som 100chutí ju tam vyťahať za pačesy a jednu jej vraziť. A môj slovník v mojich myslienkach na ňu tiež nebol zrovna pekný. Nakolko som si uvedomovala, že mám pri sebe dcerku a je tam ďalších XY detí a nieje vhodné jej to akýmkolvek spôsobom "vracať" , kedže sme boli v detskom zábavnom parku.. Zmohla som sa iba na to, a povedala jej, že je CHUDERA a môže sa hambiť za to, čo urobila. Lutujem jej deti, keď takáto MATKA dokáže takto zaútočiť na cudzie malé dieťa, čo potom robí doma s tými svojimi ,keď náhodou "neposlúchajú"? Nejaký pán sa na to nemohol tiež pozerať, vstal a tiež jej išiel slušne vynadať.. V šatni prišli za nami ešte nejaké mamičky, čo boli tiež velmi zaskočené z jej konania. Tá chudera nemala ani tolko chochmesu príšť sa ospravedlniť. Bola tam aj s mužom, ktorý sa za ňu evidentne dosť hambil.
Obsluha tohoto podniku bola velmi zlatá a milá, a velmi ich mrzelo , čo sa stalo.. doniesli dcerke kinderko a dali nám gratis poukaz na 1vstup k nim.
Určite sa tam ešte vrátime a nezanevreme.. Takéto psychicky labilné matky môže ktokolvek stretnúť kdekolvek.. (pevne verim a dúfam,že si tento prispevok snáď konkrétna osoba prečíta a zamyslí sa nad sebou). A áno, dcérke som samozrejme dohovorila, že detičky sa nebijú..

zuzanalila20
31. dec 2022

@elementissa Ďakujem 🙂 ťažko si vybrať, čo z toho je najzábavnejšie 😂

halagoska
31. dec 2022

@drahomirrra tak neviem či je normálne keď Vás dieťa bije po tvári.....ak áno tak asi máme rozdielne názory na výchovu,ale nepotrebujem sa tu s Vami doťahovať...

halagoska
31. dec 2022

@bielavila
@bielavila no podľa to čo tu píšete ste spojená z káblov Vy.....deti mám a predstavte si že žiadne deti nikdy po ústach nebili....ak to robí Vaše tak to má asi vo zvyku,viac k Vám nemám čo dodať....

sickynickyobsadene
31. dec 2022

Ja sa čudujem,že ešte nevymazala ten post,nedala si ani námahu meno preskrtnut..tej Anne Štefanovej by to mal niekto poslať,čo na to povie,že jej koment je tu.

drahomirrra
31. dec 2022

@halagoska Nie, nie je to normalne, ale vyvraciam tvoju teoriu o tom, ze to dieta muselo niekde vidiet, alebo samo dostat. Vobec to tak nie je, niekedy staci brutalne obdobie vzdoru a rodic je doslova bezmocny. Vela je aj o povahe dietata.

simona20201309
31. dec 2022

@sickynickyobsadene joj bože...a čo sa také strašné stalo? Pro najhoršom celé Slovensko bude vedieť ze Anička svoje deti stravuje zdravo 😆
Už to toľko nedramatizujte pre boha 🙏🙄

xena0
1. jan 2023

@zuzanalila20 kvôli facke by som trestné oznámenie nedávala a už vôbec nie keď tomu predchádzalo asi niečo

kamatopo
1. jan 2023

@xena0 no ja by som to oznámenie podala. Tu nešlo o to že dieťa caplo dieťa a že to predchádzalo tomuto konfliktu ,alé to že dospelá žena napadla malé dieťa. Táto žena sa má vedieť ovládať. A nie rovno po tvári. V afekte si neuvedomovala silu ktorou zaútočila na tvár dieťaťa. Veď mu mohla kľudne ublížiť s celoživotnymi dôsledkami. Pohnúť sánku či zlomiť nos. Tu sa mamičky dusuju ako ich deti by to nespravili ,lebo majú výchovu no táto žena má akú výchovu keď spraví takúto vec. A keď sa stalo tak nech nesie následky. A možno by to bol dobrý príklad pre ostatne. To nie je len o tom vypustiť deti do herne kde sa rýchlo rozblaznia či nadchnú novými hračkami a nechcú ich požičať.

lvulik
1. jan 2023

@kamatopo pokiaľ by to napadnutie bolo také, ako opisuje autorka, riešila by to dávno na mieste. Tipujem, ze cele sa to odohralo spôsobom, ze šokovaná matka toho rocneho dieťaťa urobila akurát to, ze v strese odsotila to 3 ročné dieťa od ročného (co mi príde prirodzený pud chrániť svoje menšie dieťa) a možno ta trojročná sttatila rovnováhu a padla na zadok z toho odsotenia. Ale autorka si tu z toho uz vykonštruovala hotovú drámu s jasným zaverom, kto je obeť a kto nasilnik.

lvulik
1. jan 2023

(cim neschvalujem bitie deti) ale proste neverím, ze sa to odohralo tak, ako kvetnato to tu opisala autorka

kamatopo
1. jan 2023

@lvulik celý čas sa tu píše o fackach o odsoteni som tu nečítala. No nemám prečítanú celú diskusiu. Ja vychádzam z priameho fizickeho napadnutia....to by cezo mňa neprešlo. A to nehovorím o mojom manželovi. Žiadne fizicke oplacanie ,ale tak aby ju to bolelo v peňaženke. A nabudúce si rozmyslí či nechá ročné dieťa v herni s väčšími deťmi 🤦.

lvulik
1. jan 2023

@kamatopo ano, cely cas píše o fackach. Stále však platí moja reakcia: "pokiaľ by to napadnutie bolo také, ako opisuje autorka, riešila by to dávno na mieste". Cely koment kopírovať nebudem 🙂

lienka.7
1. jan 2023

@lvulik asi si @autorka tie facky nevymyslela, nie?
Ešte nakoniec z toho spravíš to, ze tam ani neboli 🤦‍♀️
Omg, nezelam ti fakt aby ti cudzia osoba vyfackala decko, lebo sotilo do iného skrz hracku alebo inú blbost.
A po ďalšie, vyzerá to tak, ze to male dieta nemalo same v tej časti ani co robit. To uz ti asi nevadi, ze? Namiesto toho aby sa starala o svoje dieta ide agresívne voči inému. Toto ti.prode ok? Ze,?
V každom prípade urcite su tam kamerové záznamy, alebo svedkovia. Snáď @autorka da vedieť rozuzlenie.

lvulik
1. jan 2023

@lienka.7 to uz nechám na autorkinom svedomí, napísala som moj pocit z toho celého, to snad môžem 🙂 a ďakujem, ze mi nezelas, aby niekto bil moje deti 😊😉

jana_eyre_2
1. jan 2023

@lvulik ja ti len skopirujem tvoje vlastné slová čo si písala pred pár stranami.. "Za PC/mobilom je každý hrdina.... Nikto podľa mna nedokáže so 100% istotou povedat, ako by reagoval, ak by sa skutočne niečo také stalo jeho dieťaťu..."

Zaujímavé, že tu to už neplatí a si presvedčená ako by autorka reagovala keby...

lienka.7
1. jan 2023

@lvulik ešte mi nedá k tomu tvojmu "pudu sebazachovy"... v živote som na ihrisku nesacala do iného dietata. Ked bol nejaký problém, vzdy som brala prec to moje, nie aby som odsotila od neho ine... a tobôž uz aby spadlo na zem a udrelo sa ci hocičo iné. 3 rocne dieta uz nie je batoľa, ze nevie stat na nohách.

lvulik
1. jan 2023

@jana_eyre_2 to bolo v inom kontexte, ak si spominam, ale ok, nehadam sa, je to možné, dohladavat sa mi to nechce 🙂 proste moj pocit z toho celého je takýto, pravdu vie iba autorka a dotyčná druhá žena. A pokiaľ tu nemame vyjadrenie obidvoch, vzdy to budú len čiastočne info z jednej strany.

jana_eyre_2
1. jan 2023

@lvulik my nie sme na súde, nie sme tu na to aby sme mali vyjadrenia oboch a vyniesli súd nad jednou alebo druhou matkou.. na to sú tu iní a už je proste len na autorke či a ako to dorieši.. my môžeme reagovať len na to čo vieme.. a proste stojím si za tým že keď niekto vidí agresivitu v tomto príbehu viac v 3r dieťati ako v dospelej žene, je niekde chyba a obrovská.. ostatne, túto obrovskú chybu vidno v celej našej spoločnosti, každý deň a desí má že to niekto dokáže ospravedlňovať..

cacianka
1. jan 2023

@lvulik prečo šokovaná matka pustila ročné dieťa medzi väčšie ?! Ona nevie a ani ty čítať prevadzkovy poriadok ? Je vycapeny pri vstupe do herne a aj tu v diskusii ho zverejnili. A ktorá normalna zena pusti batoľa medzi rozkokošene 3r deti .
Poniektoré sa straaaašne čudujú ako že autorka vie koľko má agresorka detí - bola v herni s manželom a 3 deti s nimi,tak ich snáď videla

xena0
1. jan 2023

@kamatopo samozrejme že to tá ženská prehnala.. neviem z môjho pohľadu by bolo ale asi lepšie nechať to tak ..bola to zrejme ženská precitlivena na svoje dieťa

xena0
Autor odpoveď zmazal
whatever1
2. jan 2023

@xena0 Keby prefackala teba, nechala by si to tak?

truthy
2. jan 2023

Ani ja by som to tak nenechala. Proste dospelák sa nemá čo takto na malom dieťati vyvršovať. Nechápem, čo si tá matka myslela, že či jej takéto prefackanie akože len tak prejde

xena0
3. jan 2023

@whatever1 už som reagovala.. nie nenechala, ale trestné oznámenie by som neriešila kvôli facke, navyše keď tomu predchádzalo niečo

klip0
3. jan 2023

Autorka aj nam prezradis ako sa to ďalej rieši ?

strapec
8. jan 2023

@klip0 akurát som si dnes spomenula na túto kauzu, že či sa niečo rieši ďalej

cacianka
8. jan 2023

@nela82 aké stránky , modrý koník tu aj verzia na fcb, ktorá je dosť totožná s touto. To nie je samostatná skupina,je prepojená s touto tu

mariska1989
8. jan 2023

Akože ja by som osobne volala políciu akože toto keby si dovolila nejaká iná no koniec ešte ju odfotia a dám na sociálnu sieť čo si dovolila až ma hanbu tá špina

anonym_d40744
19. okt 2025

@anonym_autor autorka, ako to nakoniec dopadlo?

scorpionflower1
19. okt 2025
@moonlight1210

Snad uz dcera ziadne dieta len tak necapne nikdy do tvare. Poucila sa, ze zivot moze aj najmiernejsi ulet nervov vratit stonasobnou ranou medzi oci. Nikdy nevies, kto za kym stoji a kto koho chrani.
Takze veci treba riesit podla moznosti slusne.

Na druhej strane mlatit cudzie dieta po tvari je hlupe a nebezpecne od dospeleho cloveka. Nevie, ci nema nejaku diagnozu, nepraskne mu zilka, nezacne krvacat,…
Nie, ta zena ju nemala fackat, resp. udriet do tvare. To bolo riadne od veci a sproste.

Mohla nakricat. Ale nie bit.

@moonlight1210 neverim, ze moze toto niekto napisat. Trojrocne decko nie je schopne si takyto agresivny utok dospeleho vysvetlit ako akt vychovy, ak si toto myslis, asi by si si mohla pozriet nieco o vyvoji detskeho mozgu.
A tie reci o tom, ze "nevies kto za kym stoji" boze, to je ako z mafianskeho filmu....