Dá sa manžel prevychovať?
Dá sa prevychovať takýto manžel? Sme spolu dokopy 7 rokov. Spravil dneska nejaký bordel (nebudem špecifikovať), proste niečo čo sa mi hnusí a ešte sa aj urazil, keď som mu povedala aby to išiel upratať a aby si na to dával pozor. Jeho odpoveď bola, že už ani doma nemusí byť. Stačilo to upratať. Teraz je už 2 hodiny ofučaný. Máme 3 ročného syna, ten chlap mi už niekedy s týmto ide na nervy.
Dlho som si dávala servítku pred ústa. Inak aj u jeho rodičov túto vec (čo mi veľmi vadí) často vidím.
Asi ho bude treba prevychovat, mal by si to sam poumyvat, ked sa ani nesnazi stym nieco robit...tu ide o hygienu, zdravie vas vsetkych,,ked mu nezalezi na nom a tebe tak nech si uvedomi ze tu male dieta !! N
Ja len nechápem, prečo to riešiš až teraz, keď máte 3-rocne dieťa. Predtým si si to nevšimla? Veď hádam ste spolu nejaký čas chodili.
@janickacrazy No tak potom sadnut pekne na rit.
Inak, ja nechapem, preco chlapi doma na wc cikaju postojacky. Ved je ovela pohodlnejsie si sadnut a tak sa vycikat.
@zmrzlinka2021 ja som to môjho naučila, apelovala som že si aspoň oddýchne 🙂
Bol tak vedený že môže také veci robiť a nebude to nikomu vadiť
@zmrzlinka2021 ja som to môjho naučila, apelovala som že si aspoň oddýchne 🙂
@cacianka je to už dva roky staré 🙂 Ale dobrá téma vždy 🙂

@fotoportret ako žena ti udelujem pochvalu za odpoveď 🙏😁 môj manžel tiež tak ako ty.
Ale ja nechápem tu potrebu stat a tak curat🤦♀️všade to prska. A ešte keď si na dvore a idú von curat a umývanie rúk je rarita. Také návštevy už ani nevolám... A presne pre toto sme dali extra WC pre hostí, lebo pár ľudí to nechápe a cura na stojaka🤢Jedna mi povedala,,ale to sú chlapi,, ???? Ja som žena a neklumnem si nad wc 🙈😂