Dá sa spávať v noci v aute?
Ahojte myslíte že by bolo mozne zvládať cez noc byť v aute prečkať ju, voziť sa a cez deň potom spať? S rodičmi sa strašne hádame už veľmi dlho a ja nemám kde bývať a oni sa smejú lebo vedia že má máju v pascí že nemám kde ísť. Mám invalidný dôchodok na psychické problémy ktoré začali v dectve od silných bitiek od rodičov, nedokzem zarobit ani na podnájom. Mám kanceláriu kde podnikám som celé dni tam ale v noci tam nemozem byť 😕.
@tobias123321 škoda... V aute je to nič moc. Určite sa tam dá prespať, ale spať kazdu noc... Na druhu stranu lepšie, ako sa nechať týrať.
@ell_mala To nie sú dôvody prečo sa to nedá ale to je realita ktorú som skúšal a nedá sa. Zapáčilo sa mi to zdieľané bývanie ale nepodarilo sa mi zatiaľ nájsť nejaké aspoň v okolí 100km
@tobias123321 ešte ma napadlo nejaké bývanie pre sociálne slabšie osoby... Ako sú bezdomovci, tak oni tiež majú svoje ubytovne, určené len ba prespatie. Možno by bolo dobre ísť sa spýtať na miestny úrad, alebo sociálne oddelenie.
@tobias123321 tak to je smutne toto. A neda sa ti zatvorit do izby a ignorovat ich.?
@tobias123321 v tej budove, kde pracujes, nehladaju nocneho straznika? V noci by si strazil, potom by si si pospal na tom gauci a zvysok casu by si mal na pracu.
@zenazaba zaujímavá úvaha zistím si to ďakujem
@simoncik nedá aj keď chodím domov o polnoci a odchádzam ráno o 7:00 vždy si nájdu čas na hádanie a potom niečo by trebalo pomôcť okolo domu a už sme sa začali hádať. Dnes som mal doma zvárať bránu prišiel oco začal tak rýpať a urážať má že mi bolo doplacu odišiel som po ovedal som nech si volá niekoho iného
@tobias123321 alebo aj v akejkolvek inej budove v blizkom okoli. Popytaj sa, ci nehladaju niekde nocneho vartasa. Tak preckas v pohodli noc, pospis v kancelarii a mas 8-10 hodin cisteho casu na robotu a relax. A este si aj privyrobis.
@tobias123321 pises te platis 100e rodicom za byvanie. Preco radsej nehladas izbu v podnajme za tu cenu. Na vychodr isto najdes. A ziadne nie neda sa a podobne kecy…
@lolitka25 budem sa snažiť nájsť niečo
@ell_mala budem sa snažiť niečo nájsť
https://m.openiazoch.zoznam.sk/cl/179409/Kultur...
Raz som čítala o slečne čo žije v aute.. mne sa taký dobrodružný život páči, kto sa nebojí byť sám v aute, tak je to super.. skús si pohladat jej Instagram a možno sa inspirujes..
@palicka Tak tomu môžeš kľudne veriť. Sama som pred rokmi trpela sociálnou fóbiou a depresiami, mala som to potvrdené a fungovala som, normálne som chodila do práce. Ale ten strach z ľudí, strach byť s nimi, medzi nimi bol obrovský. Takže vôbec nemusí klamať, to napíše len niekto, kto nikdy nič podobné nezažil.
@gina17 asi tak 🤗
@tobias123321 nemozes si prenajat izbu,byt a pracovat odtial? Potrebujes nutne kancelariu? V aute sa da docasne prespat,ale nie v zime.
@tobias123321 ale chodidlo kelu. To určite! Chodiť do prace a počúvať nejaké príkazy či riešiť náplň prace nie je úzkostná porucha ani sociálna úzkosť. Je to tvrdá vypočítavosť a lenivosť! Ak nechceš niekoho počúvať, tak zdvihni zadok a zacni pracovať. Časom aa možno vypracujes na taku pozíciu, že tie rozkazy budeš dávať ty. Aj keď, s tvojou pracovnou morálkou, o tom značne pochybujem. Dostal si tu x rad, a jediná dobrá bola tá, kedy tá pokutovali a dali za pravdu. Chúdence rodičia! Predpokladám, že s tým týraním to take nie je, len možno vyznávali primárnu pomoc v domácnosti. Ale možno sa ti porucha prejavila aj pri utierani riadu!
@tobias123321 aha, čiže rodičia chceli, aby si pomohol niečo okolo domu. Neslýchané! Chúďatko. Ako si to ti rodičia mohli dovoliť.
Akoze miesto prenajmu kancelarie si prenajmem izbu za tie iste peniaze a vyrieseny cely problem , kolko mas rokov? Fobia a praca kameramana vsak tam je pokope kopa ludi, skor si myslim, ze nechces pracovat a tak hladas vyhovorky na vsetky strany, chudaci rodicia aj im pomahas ci mamahotel?
@tobias123321 nie, nedá ako tam chces prežiť v zime?nechceš skúsiť začať fotiť, keď sa už motas okolo tých svadieb?Dnes je IN všetko fotiť malé deti, rodinky, jesenné fotenie, Vianocnr nafotené máš za pol hodinu, hodinu a potom už len upravujes doma fotky.
Nerozumiem prečo nemôžeš prespať v kancelárii rozprával si sa s majiteľom budovy?Alebo si daj kanceláriu niekde inde do paneláku dole do priestorov..možno budeš mať nižšie nájomné a budeš tam môcť zostať.Najdi si priateľku🙂a choďte spolu
@tobias123321 kolko mas rokov?
@simoncik 21

Nič v zlom, ale v prvom rade smer psychiater nech ti zmeni lieky. Ta negativita a ako na všetko nájdeš odpoveď, prečo sa niečo nedá, to sa fakt nedá čítať. Načo si písal na MK? Cakas, ze ti niekto daruje dom/byt? Ved keď ti nič z navrhnuteho nevyhovuje, tak spi v aute, nepotrebuješ nase pozehnanie 🤷🏻♀️
Takže smer psychiater, nech ti nastaví správnu liečbu a potom snáď začneš vidieť aj dôvody, prečo sa niečo dá a nie, prečo sa nič nedá 🤷🏻♀️ dovtedy si do toho auta nakup aspoň teplé deky 🤷🏻♀️ vela šťastia