Ako zvládnuť stres a nespavosť bez liekov?
Ahojte ma alebo mal niekto problém ako ja?? Toto už trvá 6 mesiacov čo som začala robiť kurzy a chcela soľ začať podnikať ..vznikol pred tým samotný tlak..potom som objavila cbd gumiky čo mi na mesiac pomohli a začal byt spánok kvalitný a už som bola naspäť v dobrej kondícii ..Teraz zas prišla jedna noc pred pár dňami keď som si v hlave zas namotala myšlienku čo ak nezaspim už a čo ak to bude ešte horšie a už nikdy nebudem spať..to mi navodilo strašný tlak a stres a už keď zaspim a zobudím sa tak zas príde tlak a stres ..čo mám robiť ?? Nechcem brat nejaké antidepresíva alebo lieky na spanie ..nechápem čo sa zas stalo prečo sa viem tak strasne v noci vystresovať
mas toho asi na sebe dost. Je to stres lebo citis ten tlak. Vyskusaj riesit vecernu kludnu rutinu a opakuj si, ze ak nebudes spat, budes aspon v klude lezat (to ti v noci zmierni stres z toho, ze sa nevyspis). Nemusis ist hned na antidepresiva.Existuju aj volne predajne doplnky, ktore pomahaju na znizenie stresu (kombinacia magnezia s vit. B plus anxiolan- bylinkova tabl.). Plus spytaj sa v lekarni ci tieto dve vies este skombinovat s melatoninom. Nic z tohto co som ti napisala nie je navykove, takze sa nemusis bat.
asi by bolo fajn troska spomalit. ocividne mas toho na pleciach viac nez dost, to nikomu neprospieva jednozacne... mne pomohlo napriklad aj nepozerat do telefonu aspon hodinu-dve pred spanim, vyskusaj aj uvolnujuce relaxacne dychacie cvicenie, to ta upokoji.
asi by bolo fajn troska spomalit. ocividne mas toho na pleciach viac nez dost, to nikomu neprospieva jednozacne... mne pomohlo napriklad aj nepozerat do telefonu aspon hodinu-dve pred spanim, vyskusaj aj uvolnujuce relaxacne dychacie cvicenie, to ta upokoji.
@javorinska telefón vôbec ani televízor proste to vzniklo keď som začala riešiť podnikanie a ešte aj malé dieťa ..predtým som zaspala aj na klincoch nič mi nebolo ale akonáhle prišiel čas že zachvíľku mala ma ísť do škôlky tak to prišlo ..teraz už ani nemusím mať zákaznícku a už som si vytvorila v hlave že či ak nebudem spať čo ak mi to zničí život vzťah prácu
@anonym_28cbe2 napríklad ktoré ??
@dana243 skús na začiatok 5% CBG od Farma Liptov, ja od nich beriem 10% CBG alebo Zelená zemĕ či Konopný táta
Ty mas problem v hlave a aj si to uvedomujes tak treba aj pochopit, ze ziadne gumiky, cdb ci ine hovadiny ti nepomozu.
Skus si precitat nieco aj tu na mk o spankovej uzkosti ci naucenej nespavosti, je tu toho kopec
@anonym_28cbe2 a pomáha ti to na spánok ?? Mne tie gumiky zabrali od českej firmy ale teraz už nic
@dana243 hej, tak 6 kvapiek večer pod jazyk 1,5 min počkáš, prehltneš a spím v noci vcelku fajn, no večer predtým užijem aj magnezium

@dana243 skús CBG kvapky sú najlepšie na nervy a tým pádom aj na spanie