icon

Dá sa tento partnerský vzťah ešte napraviť?

preta24
15. jún 2017

Ahoj kocky citam to tu dlhsie,zalozila som si nick neviem.uz ako dalej,potrebujem sa vyrozpravat ale hlavne rozhodnut co musim samozrejme urobit sama nik to za mna neurobi,no obcas robime chyby a ja mam.pocit ze som ich spravila uz mnoho.
Neviem.ako z toho vsetkeho von ...zacnem
Moj dlhorocny vztah ,sli sme do toho zalubeny,ved to poznate clovek nevidi nepocuje...neriesili sme proste sme chceli byt spolu v celku sme si rozumeli zacali sme spolu byvat,u jeho rodicou.A viete ako sa vravi cloveka najlepsie poznate ked s nim zacnete zit pod jednou strechou.
Vzdy mi vadilo ,ze partner akosi nezvlada stresove situacie,tazko sa to.opisuje ,proste mi po case prisiel ako nespolahlivy ,nezodpovedny miestami nevdacny,agresivny.vzdy som si ale vravela ze v kazdom vztahu predsa nieje vzdy vsetko ruzove a mozno robim chybu ja.Az som si uvedomila ,ze takto byt nema ,v inaksom.pripade by som sa predsa citila stastna a nie zdeptana zivotom.boli aj pekne chvilky a ja tiez nemam na cele svatoziaru ,ublizila som mu ,teda podla neho som narobila par preslapou co je mi skutocne luto ale je mi luto aj jeho naslednych reakcii,kde mi vzdy skaredo vynadal.
Boli situacie ktore ho tak vytocili ze sa neovladol a udrel ma a to ma uz neskutocne dozralo odvtedy mam akysi blok? a nedokazem mu verit.Je Toho tak vela ..strasne ma cely cas stve ze sme sa vlastne nikam nepohli akoby,vzdy som chcela aby sme sa osamostatnili lebo ani prostredie kde zijeme nam asi obom neprospieva.Chcem na to pozerat z oboch stran snazim sa nato pozerat aj jeho ocami ,vzdy si rad zafajcil to zelene a ja som bola miestami ozaj na poslednom mieste ,pozitivum vidim ze prestal a sam sa tak rozhodol,teraz je otazne ci sa tak spraval koli tom.u ze mal zatemneny mozog z omamnej latky alebo...ako je tu dost minusov a ja mam hrozne vycitky ze som to radikalne neriesila uz skor ale na miesto toho som dovolila aby sa mi priplietol do cesty niekto druhy z kym som prisaham nic fyzicke nemala ale je to o tom ze ten druhy tu je a dokonca vravi ze ma lubi 😔
Nasledok toho vsetkeho s partnerom to v posteli nefunguje a sme z toho obaja frustrovany ..hadame sa koli tomu chce vediet preco atd.ze uz nevladze ☹Ja neviem co urobit ublizit mu nechcem uz teraz mam vycitky ze najvacsiu chybu som urobila ja ....ale da sa tento partnersky vztah napravit ?

Strana
z2
libawet
16. jún 2017

@preta24 amen!

bluka2
16. jún 2017

Tu sa toho ani neda vela diskutovat, lahka rovnica: udrel ta - chod od neho prec. Preboha! Ziadna zena si nikdy nezasluzi facku.

dazdovka
16. jún 2017

Mas nutkanie si tu overit, ci mas dostatocny dovod od neho odist? A veru ano, mas velky dovod mu dat zbohom.
"Vzdy mi vadilo ,ze partner akosi nezvlada stresove situacie,tazko sa to.opisuje ,proste mi po case prisiel ako nespolahlivy ,nezodpovedny miestami nevdacny,agresivny.vzdy som si ale vravela ze v kazdom vztahu predsa nieje vzdy vsetko ruzove a mozno robim chybu ja.Az som si uvedomila ,ze takto byt nema!"
Ak zakladas rodinu s niekym, co ma sklony k takemuto spravaniu, je to cesta do pekla, lebo s detmi a stresom okolo ich vychovy sa nase (skryte, aj potlacovane) vlastnosti vyryju a znasobia. Kedysi by som pisala rovnaku uvahu, ako ty, lenze ja som mala dieta na ceste, takze keby sa dal vratit cas, isla by som od neho aj za cenu, ze zostanem sama s dietatom do konca zivota, nevydavala by som sa, nedufala v to, ze cas nieco vyriesi, ze vyzreje, ze sa nieco dobre odomna nanho nalepi, ze ma niekedy pochopi... Chapes, toho nezmenis, niekomu je dane to, inemu nie, myslim, ze aj sama citis, ze s nim stastna nebudes.

preta24
autor
16. jún 2017

@dazdovka ale kdeze ja z nim idem zakladat rodinu ja ho menit nejdem ,to on chce a chce mi to dokazat ,dohodli sme pravidla ak ich nedodrzi je koniec.

alerka
17. jún 2017

@preta24 ach jaj! Mas idealnu situaciu na opustenie idiota.. a ty ju nevyuzijes... ved mas aj niekoho kto na teba caka a mozno dufa a bude ta na rukach nosit.. a ty trcis u zacmudeneho neschopneho nervaka ktory ti nadava a casom ta bude pravidelne bit.. 👎

Strana
z2