icon

Dá sa to ešte urovnať?

31. jan 2022

Ahojte..Potrebujem sa vyrozprávať..Odvčera som psychicky na dne..Mala som chlapa s ktorým sme sa stretávali 3 mesiace..Lenže ja sprostá...Prepadli ma pochybnosti a asi tretikrat som sa ho spytala,či nebol u nejakej inej ženy, milenky.Myslim,že ho to velmi rozculilo,ospravedlnila som sa aj osobne,ale ešte je to asi čerstvé..Myslíte že bude sa to dať ešte urovnať? :( Velmi som sa do neho zaľúbila.. :( je to prvy vztah,kde som mala sympatie opätovane... Zažili ste niečo podobné?čo mam robiť?:(

autor
31. jan 2022

@brembo ano určite sa teraz ozývať nebudem...ale je taká možnosť že ak vychladne,ak to už nebude také čerstvé tak sa vrati ku mne,že mi odpusti?

sidicek
31. jan 2022

Ani sa mu nečudujem, ziarlivec/žiarivka je jeden z mála typov ľudí úplne nevhodných do partnerstva. Teba ešte čaká dlhá cesta a práca na sebe, lebo neverím, že toto ak je v ľuďoch, dokážu tak ľahko ovládnuť a prestať robit scény.

vilma7
31. jan 2022

A čo ťa k tomu viedlo, sa ho to hneď na začiatku pýtať?

autor
31. jan 2022

@vilma7 asi žiarlivosť neviem..ale teraz som dostala akoby kopanec,takže už také sceny nikdy robiť nebudem

autor
31. jan 2022

@sidicek áno už by som to dokázala ovládnuť,lebo dostala som akoby po papuli

brembo
31. jan 2022

áno i taká možnost tu je. Po 2 týždnoch,ked sa neozve,tak ho skus kontaktovat,možeš mu i zavolat a dohodnut s ním stretnutie,že si s ním chceš prebrat svoje správanie a nezabudni mu pripomenut,čo pre teba znamená. Možno ho to obmekčí,alebo mu možeš poslat list

autor
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
31. jan 2022

Uz nič nerob. Vieš, aku chybu si urobila, aj to ospravedlňovanie teraz preháňas (osobne by mi to išlo na nervy už) takže skrátka sa prestaň mu ozývať a uvidíš, čo on na to. Možno sa upokojí, a idete ďalej.
Ale je možné, že už sa neozve. Záleží od toho, aká je povaha. Takže momentálne už nič urobiť nemôžeš, akurát sa pripraviť na obe alternatívy.
A hlavne sa poučiť do budúcnosti, lebo takýmto spôsobom, ak sa bezdôvodne budeš vypytovať, či bol za dakou inou, si môžeš narušiť každý vzťah. Nikto nechce mať sialenu stihacku

mb2021
Odpoveď bola odstránená
autor
31. jan 2022

@mb2021 každý robí chyby..to 50krat bolo obrazne napisane...napísala som mu asi tri spravy...

jaskolka
31. jan 2022

@domireb 😁🙈to ako fakt? Ovoniavala mu p***.?

autor
31. jan 2022

@jaskolka áno presne zachovala som sa ako vyšinuta..zatiaľ sa stiahnem...ale inak som ho nikdy nebombardovala spravami ani telefonatmi ani ničim...proste bol to taky skrat z mojej strany...ale ani teraz ho nebombardujem napísala som mu včera tri spravy a bola za nim osobne a to je všetko...

mb2021
Odpoveď bola odstránená
autor
31. jan 2022

@mb2021 sľúbila som mu že už sa to nikdy nebude opakovať..a inak nikdy som nebola žiadna stíhačka nebombardovala som ho spravami ani telefonatmi...toto bol len taký skrat

autor
31. jan 2022

@brembo sú takí ľudia ,ktorí to urovnali po takom niečom?

lindous
31. jan 2022

3 mesiace sú ešte len oťukávanie, ak sa neozve nemusí to byť nutne len kvôli, že si ho upodozrievala, teda určite to tomu nepomohlo, ale ak sa to rozhodol riešiť rovno koncom, tak asi celkovo to pre neho nebolo také ako pre teba...

domireb
31. jan 2022

@jaskolka fakt 😀 rozoberala som to teraz s mužom a už sme si aj spomenuli, kde to bolo - na exprese chodilo top 5 niečo a jeden chudák tam zavolal, že akú mal on ex žiarlivku. Moderátori sa na tom poriadne udrbávali.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
brembo
31. jan 2022

autorka to závisí od neho,či ti to bude vediet odpustit. žiadna kaša sa neje taká horuca,ako sa navarí. Daj mu čas,viem čakat bude velmy tažké. Musíš počkat,ked sa ti neozve sám,tak to možeš skusit ty.

autor
31. jan 2022

@brembo áno čakanie bude najťažšie..takže chce to len čas všetko a čas ukáže??

mimka1402
31. jan 2022

Úprimne skôr by som riešila vlastné sebavedomie, lebo bude v budúcnosti ďalší, ktorý ti príde super skvelý a budeš pochybovať... Ja som to mala opačne a chlap bol stíhačka, tiež bolo xy sľubov, ale stačilo aby mal zlý deň alebo som sa nahodila a už mi nedoveroval a bolo xy otázok... Takže sebavedomie je základ

mb2021
Odpoveď bola odstránená
ivetta1234
31. jan 2022

a inac ked si sa ho nato spytala ten osudny tretikrat co povedal? Vtedy Ti povedal ze je koniec? Alebo co? To je inac dost dolezita info ktoru si vobec nespomenula :P

autor
31. jan 2022

@ivetta1234 nie nepovedal,že je koniec...proste len povedal,že sa nebudeme stretavat,že je to čerstvé pre nho

brembo
31. jan 2022

áno čas ukáže,možno ked vychladne a povieš,napíšeš v liste,čo pre teba znamená,tak si to rozmyslí. Hlavne ho už nebombarduj

domireb
31. jan 2022

@mb2021 ježišmária,ďakujem, to stálo za to,toto počuť ešte raz 🙈🙈🙈

elenita
31. jan 2022

A preco si ho vlastne podozrievala?

autor
31. jan 2022

@elenita trpela som rôznymi strachmi..a áno bolo to bezdôvodne...ale ako som už písala,dostala som kopanec riadny..

a_alexandra_a
31. jan 2022

Prosím ťa, autorka... mohla by si napísať koľko máš rokov? Lebo ak tak do 20, tak by som to chápala... ale v sto správach tu sa pýtaš či to niekto urovnal ak sa mu to stalo... Ja osobne by som to tiež s takým človekom nechcela urovnať a zabudnúť na to, nemám rada také správanie, že niečo urobím a potom sa kajám a hovorím, ako to nikdy neurobím (nikdy nehovor nikdy!), pre mňa sú to prázdne reči

danica2711
31. jan 2022

prepáč, ale ja byť tým chlapom, utekám od teba rýchlo a ďaleko a na sľuby a ospravedlnenia ti kašlem. Po 3 mesiacoch toto, však mu musí byť jasné, že si žiarlivá stíhačka, kto by s tým chcel žiť?