Dá sa zistiť, či má manžel nemanželské dieťa?
Dá sa niekde overiť či má môj muž nemanželské dieťa?
Môj muž mal dlhšie trvajúcu bokovku s kolegyňou.
Priznal sa, skoro sme sa rozviedli krízu sme ustáli.Odisiel z práce.Dnes som ju po dlhej dobe videla s malým chlapcom a ten chlapec je ako verná kópia našich chlapcov.Od poobedia mi je zle, preháňa ma v hlave milión otázok.Ucty máme oddelené, ak by posielal výživné aj tak by to nerobil cez IB, meno mu nemusela dať jeho.Este som mužovi nepovedala, že som ju stretla v nákupnom centre ona ma tiež videla.Nijako nedokážem zistiť, ak by to bol jeho syn však?
Muž by sa nikdy nepriznal má vysokú pozíciu vo firme, v tom case sme mali 3 r nový postavený dom naše delenie majetku, deti bolo by to veľmi komplikovane.Aj sa odsťahoval za chvíľu vrátil, často je na služobnej ceste po Európe on vedel, že by som vytrieskala veľké výživné a zrazu sa vrátil a 2 r sme sa snažili naučiť sa zase spolu žiť.Dnes som išla s deckami do kina a stretla som ju.Bola som šokovaná, že vôbec ma dieťa my sme sa o nej nerozprávali odkedy zmenil prácu a aj ona odišla do inej firmy.Mam sa ho spýtať, nepatrat?Čo robiť?Do mobilu si nechodíme má ho zaheslovany, prehľadala som pracovnu či nemá niekde vklady na účet, popozerala PC.Ked som to dieťa videla 100% je muzovo
Ja by som urcite zacala otazkou, ze preco mi nepovedal, ze ma s nou dieta a pockala by som na reakciu. Inak legalne moznosti zistit to nemas, je dost mozne, ze ho neuviedla ani do rodneho listu ako otca.
Ja ti viem poradiť ...zistí si známych ,kolegov ,kamarátov tej ex a určite ti niekto povie ako to je ...
Ono to bude problem hlavne pri dedeni. Tam to neobides.
Jedine, ze by ste prepisali nehnutelnosti na deti ale nebudete ich moct tak lahko predat keby cosi a je tam ta obava, ze detom moze po 18tke prepnut a ty nebudes mat nic svoje. Ale asi by som v tvojom pripade, samozrejme so suhlasom muza prepisala nehnutelnosti na vase spolocne deti a neskor zriadila aspon pre seba vecne bremeno dozivotneho uzivania. Alebo po ich 18tke to prepisu deti tebe 😉 len tam uz vela zalezi aky maju vztah s otcom atd...
@senta_sofia Lebo niektoré veci je lepšie nevedieť. A načo by to manžel vešal manželke na nos? Ako jej to má oznámiť? Láska moja, poviem Ti novinku, Ty máš tak rada malé deti, určite sa potešíš, čo sa mi podarilo.... Alebo: Mám pre teba 2 správy: 1 dobrú a 1 zlú... Miláčik, pomôžeš mi vybrať darček pre syna, bude mať 1 rok.... Drahá, čo povieš na môj závet, ako som si rozdelil medzi vami majetok? ...
Podľa mňa, keď to sama cítiš že je to na 100% mužove, zvlášť ak sa podobá s tvojimi deťmi tak to tak bude, nepotrebuješ na to ani detektíva. Dieťa je ďalší dedič, či sa ti to páči alebo nie a pri veľkom majetku jeho mama asi nebude pozerať ako jej dieťa zostane nasucho, to by asi žiadna pricetna matka neurobila. Ako budete naďalej s manželom fungovať si neviem predstaviť, ja by som nevedela fungovať ani po odhalení jedinej nevery, majetky by mi boli úplne ukradnuté, to by som riešila s dobrým advokátom, no ja by som sa pogrcala keby som si predstavila že niekde počas manželstva prášil inú. Držím ti palce, je to nahovno situácia pre každú ženu.
Tak ja by som to na neho ani náhodou nevyblafla,ale určite by mi to nedalo. Bol by asi zo mna speh. Zistila by som si kde bývajú,prelustrovala Facebooky,kde chodí malý do škôlky/jaslí,čiže aj aké má priezvisko,zalistuj v novinách miestnych a hľadaj narodené deti..
Zas som sa na noc dobre nasrala.No bolo mi to treba čítať ? jak to tu pozerám tak tí páni tvorstva sú fakt riadne hovadá.Mne niekedy ostáva normálne až rozum stáť čo dokazujú.Takéto komploty robiť a dvojaké životy žiť..šak to musí byť riadny stres že kedy to asi tak praskne
Jednoznačne najať detektíva
No ja by som to toez urcite chcela vediet. Ano, presili ste krizu odpustila si, ale minimalne mal v tej chvili to dieta priznat a nie hrat to na debila a robit debila este z teba. Ak sa zisti, ze to je pravda, tak ta proste len klamal dalsie roky. Aj keby som ho mala spehovat v prenajatom aute, ako tu niekto pisal, tak by som to chcela vediet. Ale najrealnejsie moznosti su ten sukromny detektiv, alebo podla mna najjednoduchsia cesta, normalne sa spytat milenky. Ona je urcite tiez uz unavena z toho zatajovania ak je to pravda, mozno je stale single a caka na sancu, mozno uz ani nie je, ale v podstate je to stale v jej zaujme, aby ty si sa to dozvedela a ona mala o problem menej. Kludne za nou chod ty a povedz jej ze bud ti povie pravdu alebo si ozaj najmes toho detektiva co ju bude sledovat. Podla mna ti to rada zavesi na nos, alebo ti minimalne povie nieco v style ze sa mas pytat svojho manzela a bude jasno.
Najprv sa opýtaj samej seba, že ako by si s touto informáciou naložila. A ak to naozaj potrebuješ vedieť, tak jedine ten súkromný detektív. Pretože ak sa ho to opýtaš a povie, že NIE, budeš mu veriť? Nebudeš, aj tak budeš mať pochybnosti. A ako by si sa zachovala, keby si zistila, že to je jeho dieťa?
@h2 to netusim ci bude chciet, to uz zalezi ako sa rozhodnu dalej pokracovat, od ich vztahov v rodine, fin.situacie a od jeho charakteru ci aj seba by bol ochotny pripravit o tu istotu.
Ale predpokladam, ze to druhe dieta zabezpecil a "jeho" iny byt je pisany na frajerku co samozrejme nikdy neprizna, ze ho zaplatil on...
Ale este to moze byt kludne aj tak, hoci je to mala sanca ale je (zalezi od charakteru muza, povahy tej zeny atd.) ze vymenou za vysoku financnu ciastku ona nezapisla jeho ako otca do rodneho listu a tympadom sa na to dieta nebude vztahovat dedenie.
@missdiva bud na nieco zo zakona mame pravo alebo nie. To dieta ma pravo dedit, bude ho to stat viac usilia ako maju jeho surodenci s otcom zapisanym v RL, ale pravo dedit ma. Ci s nim bude/nebude v kontakte a ostatne okolnosti su v tomto irelevantne, kludne sa moze v buducnosti ich vztah dobre vyvijat, to nikto nevie ako to bude. Ale dedit pravo ako jeho potomok ma. Ty si napisala, ze sa moze stat ze za fin. ciastku ho matka neuvedie do RL a tym padom sa na neho dedenie nevztahuje a to nie je pravda.
https://ficek.sk/neuvedenie-biologickeho-otca-d...
@missdiva pravdu má @raffaella. Myslím si, že matka dosť bude striehnuť na to či žije alebo nie, keď zomrie, dajú sa urobiť genetické testy, ktoré preukážu príbuzensky vzťah. Plus prečo by malo jej dieťa prísť o podiel z majetku? To že neuviedla meno za života neznamená, že nechce majetok po smrti.
Ak je to jeho dieťa, tak by si sa rozviedla? Alebo čo sa zmení, ak budeš vedieť, že má dieťa? Túto otázku si polož. Ak je to pre teba nakoľko zásadné, že to potrebuješ vedieť, tak sa s ňou skontaktuj a opýtaj sa jej. Alebo muža. Za mňa je vždy lepšie vedieť pravdu ako niečo šípiť, mať z toho nervy a len tak hádať, či je malý jeho alebo nie a robiť si kadejaké scenáre v hlave. Na druhej strane, už ťa nepodvádza, evidentne ťa dobre zabezpečil, lebo vtedy ste sa rozvádzať nechceli, lebo ste mali nový dom (??? za mňa divný argument, ale budiž, hlavne že ste spolu a cítite sa spolu dobre). Tak je tam aj dieťa, no a? Evidentne sa aj milenka chcela zabezpečiť. Každopádne, chcela by som to vedieť ako to je, nech viem na čom som a nech viem, čo ďalej s mojím vzťahom s chlapom. Mňa by to nejak zásadne neovplyvnilo, nie som moc na prachy. Ale chcela by som to vedieť kvôli dedičstvu atď., nech ma nepicne u notára ak prežijem manžela 😂.
@mikadooo To môže byť všeliako, on ju možno podvádza sústavne, nepovedal jej o dieťaťi, nehovorí jej ani o ďalších veciach, napr. či priateľke kúpil byt, či tam chodí, on povie, že ide do práce, do zahraničia a ktovie kde v skutočnosti je.
Ale niektoré aj takéto manželstva sa nerozvedú, napr. Rezeš mal takéto dieťa a nerozviedli sa. Aj tam to bolo tak viditeľné, že je jeho, že si asi aj on bol istý ešte pred testom.
Všetky tu riešite, na čo jej to je vedieť, čo sa potom zmení, čo urobí. To by ste naozaj radšej všetky žili v nevedomosti?
Minimálny fakt je to že klamal, OK bola nevera, dohodli sa že spolu ostanú. Toto uzmierenie tiež netrvalo deň… a ak je to dieťa jeho, tak klamal cely čas. Možno už nie je neverný, ale zamlčať dieťa ?! Tu nejde o majetky, výživné a pod. To mu nikto nechce zobrať. Ale, veď tu ide o pravdu.
@raffaella
@diaalex uznavam, ze som zvolila nespravne slovo no moj nazor to vobec nemeni. Sanca, ze bude dedit dieta nezapisane v rodnom liste je viac ako nepravdepodobna, v reale by to bolo s neistym vysledkom na dlheee roky natahovania sa na sude a potom u notara. Pokial nie je autorkin muz miliardar tohto by som sa ozaj nebala.
Samozrejme, ze vacsina advokatov ti na vsetko odpovie, ze sa to da kedze chcu klieta a v prave nie je nic nemozne, vzdy sa da najst nieco a s davkou stastia to pri vytrvalosti vyjde.
@missdiva radsej by mali prepisat na autorku. Takto sa vyhnu tomu aby dedilo nemanzelske dieta a po autorke budu dedit len ich spolocne deti. Su muzi co to tak urobia.

ja by som mu to ale mozno povedala ako hotovu vec. ani nie otazku ale proste ze viem. a bodka. ako sa zachova co bude robit