Dá sa zistiť, či má manžel nemanželské dieťa?
Dá sa niekde overiť či má môj muž nemanželské dieťa?
Môj muž mal dlhšie trvajúcu bokovku s kolegyňou.
Priznal sa, skoro sme sa rozviedli krízu sme ustáli.Odisiel z práce.Dnes som ju po dlhej dobe videla s malým chlapcom a ten chlapec je ako verná kópia našich chlapcov.Od poobedia mi je zle, preháňa ma v hlave milión otázok.Ucty máme oddelené, ak by posielal výživné aj tak by to nerobil cez IB, meno mu nemusela dať jeho.Este som mužovi nepovedala, že som ju stretla v nákupnom centre ona ma tiež videla.Nijako nedokážem zistiť, ak by to bol jeho syn však?
Muž by sa nikdy nepriznal má vysokú pozíciu vo firme, v tom case sme mali 3 r nový postavený dom naše delenie majetku, deti bolo by to veľmi komplikovane.Aj sa odsťahoval za chvíľu vrátil, často je na služobnej ceste po Európe on vedel, že by som vytrieskala veľké výživné a zrazu sa vrátil a 2 r sme sa snažili naučiť sa zase spolu žiť.Dnes som išla s deckami do kina a stretla som ju.Bola som šokovaná, že vôbec ma dieťa my sme sa o nej nerozprávali odkedy zmenil prácu a aj ona odišla do inej firmy.Mam sa ho spýtať, nepatrat?Čo robiť?Do mobilu si nechodíme má ho zaheslovany, prehľadala som pracovnu či nemá niekde vklady na účet, popozerala PC.Ked som to dieťa videla 100% je muzovo
Ahoj autorka. Aj mna by zaujimalo ako sa vykryštalizovala tvoja situacia
@raffaella dieťa aby mohlo dediť po zosnulom rodičovi o ktorom "nevedelo"..musí ho mať v rodnom liste uvedeného a ak tak nie je muselo by mať testy DNA...nededí sa len tak že niekto príde povie mama mi povedala že to môže byť môj otec aj keď v rodnom liste figuruje iný...

Zakladatelko podarilo se ti zjistit jak to je? Promluvila sis s manželem?