icon

Dá sa žiť s tým, že manželka bude robiť na polícii?

4. dec 2021

Zdravím, sprry za anonymitu..ale zaujima má váš názor..
Da sa žiť v pokoji s tým že manželka bude robiť u polícii? Na kriminálke…Mame dve malé deti..neviem či môžeme žiť pokojný život bez strachu že nepríde večer domov ..chcem aby sme boli my na prvom mieste a nie práca..
Máte nejakú skúsenosť s tým? Že žena takto pracuje alebo hasička, vojačka? Ohrozené extrém povolania?
Vďaka pekný deň

Strana
z2
tara42
4. dec 2021

Môj krstny bol vyšetrovateľ. Psychicky veľmi veľmi náročné. Uz to nerobí.

emalka
4. dec 2021

Ako pisu baby, toto nieje telka ale male Slovensko 😂. Mam znameho vysetrovatela s rodinou a ziju si uplne v pokoji a to su vo vacsom meste. Vacsinu casu to je o byrokracii a administrative, tu sa tych vaznych zlocinov naozaj vela nedeje.
A ak doteraz na policii nerobila a bude novacik tak to sa k praci v terene a na velkych pripadoch tak skoro nedostane.

ibamy2
4. dec 2021

Achjo, som presvedcena, ze toto urcite nie je ziadny manzel pani dolezitej vysetrovatelky, s ktorou ma dve male deti. Toto pise ta ista slecna, ktora vcera zalozila temu "Kam na strednu". Zlatko, chces radu, nech sa paci - vypnut konika a sup sadnut nad knihy. Potom aj tie znamky budu lepsie a budes mat pri rozhodovaní o svojej buducnosti vyrazne viac moznosti. Ak tak velmi tuzis po praci v PZ, drzim palce.

sisa_s
4. dec 2021

Nezaklada tieto temy stale ta ista osoba? Posledne dni sa to tu hemzi "kriminalkou"... https://www.modrykonik.sk/forum/pubertak/kam-na-strednu-2/?scrollto=first

ibamy2
4. dec 2021

@sisa_s zakladá

sisa_s
4. dec 2021

@ibamy2 jaaj, ani som si nevsimla, ze si pisala predomnou prispevok 😀 tak nie som jedina podozrievava

ibajaanikiny
4. dec 2021

A co je na tom?vysetrovatelka je ok,robi od 7:30 do 15:30,obcas nejaky vyjazd,ale ked mate male deti,nemusi mat ani nocny vyjazd,ved je to na dohode…len jej akurat nezavidim,kolko spisov ju caka…ale lepsie na vysetrovacke ako na operative…ked ju to bavi,nestresuj,viac sa s tou pracou bude musiet stotoznit ona ak bude mat tazsi pripad a doma to bude musiet vypustit…a este nech si zvazi,ci ju budu chciet pustit,ak bude chciet menit miesto…to je asi zatial najvacsi problem,ze cloveka nechcu pustit ak chce odist,lebo su vsade podstavy

ysseba
4. dec 2021

@sisa_s
@ibamy2 Baby, ale aj vy by ste mohli pouvažovať o kariére vyšetrovateliek 😀

Strana
z2