icon

Rieši polícia problémy s nebezpečnými ex partnermi?

Dnes o 10:06

Máte niekto skúsenosti s políciou? Bývalý je narcista a robí mi zle po rozchode, teda po tom čo som ho zablokovala, stalkuje ma, píše mi maily. Ma zmysel to nahlásiť? Počkal si ma pred bytom, pokúšal sa vlámať, možno sa mu to aj podarilo, ale nemám to ako dokázať. V byte mám mačky, tvrdil, že veci čo boli inak, urobili oni. Vytiahnutý kábel od netu a rozbité sklo. Nakoľko mám v byte kamery, vypol mi istice na chodbe a myslím, že aj ten kábel vytiahol on, aby mal istotu. Neviem či polícia dačo urobí, mne by stačilo keby ho kontaktovali, aby sa zľakol a dal mi pokoj. Ma podmienku… V minulosti bol v base, takže teoreticky by mohli skor veriť mne, ale on všetko prekruti… Nechcem teraz žiť v strachu kedy si ma zase počká, chcem už na to úplne zabudnúť. Preto ma to štve, že sa stále musím debilom zaoberať.

anonym_194479
Dnes o 10:09

Zamky si uz vymenila? Ked nie, tak ich vymen. A ano, ked ta prenasleduje a vyhraza sa ti treba to riesit cez policiu. Aj podozrenie z vlamanie si mala HNED hlasit na policii a nie vyvolavat exovi a vypytovat sa ho

autor
Dnes o 10:13
@anonym_194479

Zamky si uz vymenila? Ked nie, tak ich vymen. A ano, ked ta prenasleduje a vyhraza sa ti treba to riesit cez policiu. Aj podozrenie z vlamanie si mala HNED hlasit na policii a nie vyvolavat exovi a vypytovat sa ho

@anonym_194479 prosím? Ja som mu nevolala, píšem že si ma počkal pred dverami bytu. Nevyhraza sa. On píše všetko v mieri a “s láskou”. Aj pokus o vlámanie opísal ako, že sa o mňa bál.

elenka.k
Dnes o 10:21
@anonym_autor

@anonym_194479 prosím? Ja som mu nevolala, píšem že si ma počkal pred dverami bytu. Nevyhraza sa. On píše všetko v mieri a “s láskou”. Aj pokus o vlámanie opísal ako, že sa o mňa bál.

@anonym_autor ak je EX - nemá čo písať : On píše všetko v mieri a “s láskou”. Aj pokus o vlámanie opísal ako, že sa o mňa bál.
Nech si zariadi už svoj život a aj ty bez neho

anonym_55ca5d
Dnes o 10:21

@anonym_autor veď nahlas a uvidíš čo spravia.

anonym_eb8658
Dnes o 10:32

Určite choď na policiu.Ja som šla zakaždým keď to bolo už neúnosné.Cakal ma pred robotou,po robote ,pred bytom . Vyhrážky že ma zabije . Všetky tie správy som ukázala policajtom oni si ich odfotili.Najprv len priestupok ale keď som sa nedala že toto nieje na priestupok tak dostal zákaz priblíženia.Ak ti chodí do bytu nečakaj!!!!!!!!!!!!toto nieje sranda

anonym_194479
Dnes o 10:52
@anonym_autor

@anonym_autor nenapisala si, ze ti o tom osobne vykladal. Ked sa nevyhraza mozes to riesit len ako stalking.
Tie zamky si uz vymenila?

anonym_00655b
Dnes o 11:17

No dat sa dokopy s basmanom, bad boyom ma svoje dosledky. Zle nesu odmietnutia. Kym ho neprichytis pri cine a nebudes mat dokazy,...

anonym_9030e5
Dnes o 11:31

@anonym_autor ano policiu a daj si elektronicke kukatko to neodpoji. Ale moze prelepit 😬 no uvidis ako prichadza podla polohy dveri

anonym_ebc664
Dnes o 14:16

Vymen zámky a keď je v podmienke tak choď na políciu. Vyzerá to vážne a určite by som to nepodcenovala. Ak pise správy odkladaj si ich fot si všetko čo sa ti v byte nezdá odfot si ho pred bytom popros o pomoc susedov. Obávam sa že nie je debil ale magor. Musis byť veľmi opatrná. Tiež sa skús poradiť na nejakej linke v oz ku s právnikom. Zbaviť sa psychopata stalkera je na dlho ale sám od seba neskončí a treba nájsť spôsob ako ho zastaviť aby to neskončilo fatálne. Každá situácia je ina ťažko radiť ale toto je vážne a určite hladaj pomoc

anonym_8fb445
Dnes o 16:16

Chod na policiu, ale vo svojom vlastnom zaujme sa nauc branit aj sama. Ocakavaj utok a bud rychlejsia … kurz sebaobrany atd nezaskodi. Policia sa o teba zacne naozaj starat, ked budes mat kudlu v chrbte … vela zien sa spolahlo na policiu a poniektorym sa to stalo osudnym. Sebaobrana je polahcujuca okolnost…