icon

Dá sa žiť v jednej domácnosti bez lásky?

majuska23988
28. nov 2016

Som tehotná a povedal mi že ma neľúbi ale chce so mnou vytrvať v jednej domácnosti,lebo chce byť plnohodnotným otcom. Dá sa takto fungovať alebo proste len chce využiť,že sa má kto postarať o neho a domácnosť. prosím múdre komentáre ak je niekto kto takto,funguje ale nechce písať do fóra kľudne aj IP. Ďakujem.

Strana
z2
majuska23988
autor
28. nov 2016

@natalym no comment.
@glorikarebeka ďakujem, dúfam aj ja. Má 35 r. a ja mám 28.
@vevesh ďakujem.

natalka13
28. nov 2016

Prve dietatko mas s muzom co je vo vykone trestu pretoze si velmi tuzila po dietati, druhe s chlapom co na teba kasle no co ti poradit? Teraz uz nic, len ze deti sa maju rodit z lasky, nie pretoze ja chcem a chcem a chcem

Ako budu vyrsatta obe deti, ked si nedate pusu, on ta nepohladka len tak nebude si s teba robit srandy v dobrom zmysle slova nebudete sa spolu jasit s detmi v posteli.........smutne detstvo ☹

mihula
28. nov 2016

@majuska23988 jasne že sa takto žit da.Ved ty inu možnost nemaš.Nemožes sa osamostatnit lebo....druhe dieta,bez prijmu,možno bez bytu-neviem
Ale,ked už si sa rozhodla priviest na svet dieta,a inu možnost nemas,tak to chce vela tolerancie.Ano,panka doma pekne obslužis,upraces,navaris poperies,požehlis-sem tam podržis a nejako tie deti vychovate
To je ta dnesna doba

lucysl
28. nov 2016

@ebi88 samozrejme, že moze byť otcom, ale iste nie tak dobrým, akým by bol keby dieta citilo,ze je mamina po boku ocina spokojná a stastna. Nezavrhujem tým otcov a rodiny kde to tak nie je, len dávam veci na misku vah

papricka33
28. nov 2016

@majuska23988 dá, ale asi nie dlho. V tvojom prípade je naozaj otazne, či to tak je. Je tu ešte možnosť, že ide o patologickú osobnosť a jednoducho ta takto chce trápiť a len skúša. Kto vie, ako by sa zatvaril, keby si presvedčivo povedala " Vieš čo mój, ale ja takto žiť nechcem. Ja k životu lásku potrebujem, takže ideme od seba a idem ju hľadať inde, kým som mladá. Nebudem tu s tebou strácať čas" ... Neviem prečo, ale mám pocit, že chlapec by začal koktať. Každopádne, nezávidím ti tú situáciu. Šľak nech trafí každého chlapa, ktorý takto trápi tehotnú ženu v takomto citlivom období, kedy by ju mal chrániť a poskytnúť oporu 😠 Hajzli vydr.aní...

sasa1310
28. nov 2016

@majuska23988 ty s jednou obličkou s dieťaťom jedným na svete bez otca ideš robiť druhé dieťa ? A čo keby sa ti niečo stalo? Kto sa o tvoje prvé dieťa postará?
Máš ty vôbec rozum? Na tvojom mieste či ťa ten tvoj ľúbi alebo neľúbi by ma trápilo najmenej.
Máš aspoň kde bývaš, alebo si sa našuchorila k nemu?
A za ďalšie, ísť do vzťahu a brať si z neho dieťa je veľmi ale veľmi nezodpovedné. Ak už jedno máš. Prepáč, ale ja na toto už nemám slov. Ani sa nedivím, že sú ženy nešťastné a samé vychovávajú deti, keď toto robia. bez hlavo a bez rozumu

veronika_e
29. nov 2016

Fungovat sa da ale coskoro pride chlad ktory bude vadit obom si myslim lebo kazdy chce citit teplo objatia a toto u vas nebude cize myslim ze si kazdy cochvila bude hladat nejaku bokovku a to by som ja nezniesla. Uz by som skor asi pristupila na ine riesenie nejaka striedava starostlivost alebo co lebo takto nebudes stastna ani ty ani on a v konecnom dosledku ani maly

6699333
29. nov 2016

@majuska23988 ahoj a zo začiatku to bolo aké hm ľúbil ta ? A ak áno z akého dvovodu sa jeho city voči tebe zmenili ?

meusicka
29. nov 2016

@majuska23988 pokial to bude nieco ako sme priatelia a budete sa navzajom respektovat a podporovat, tak to moze byt nieco ako spolubyvajuci a spolubyvajuca. da sa to aj bez lasky, ale musi tam byt priatelstvo. neviem co je medzi vami dvoma. ale stoji za uvazenie co tomu dietatu ponuknete v takomto stave, lebo vy dvaja nebudete pre to dieta harmonickym rodicovskym parom. pokial to je babatko, tak to este tak nevnima, ale ked to diet je vacsie tak si aj ovela viac vsima, a vsimne si aj absenciu neznosti medzi rodicmi.
ty ako tehulka by si mala byt stastna a spokojna, ale neverim, ze sa tak citis. a zaroven ak budete spolu zit, ako si potom otec tvojho dietata predstavuje, ze si budete pozdejsie budovat kazdy svoj vlastny lubostny zivot??? je to tazke. pokial momentalne nemas inu moznost tak ostan, uvidis ake to bude.

lija22
29. nov 2016

a mas vobec na vyber?

teoreticky kebyze sa z vas stanu kamosi, bez jednostrannych citov, dohodnete si podmienky s financiami a ako sa podelite ked sa jeden z vas rozhodne odist by sa to snad dalo.

bavili ste sa o tom kto co bude platit? ci kazdy sam sebe?

dada_99
29. nov 2016

Neviem, mozno sa moj nazor bude lisit od ostatnych ale osobne si neviem predstavit zit s chlapom ku ktoremu nic necitim alebo teda on ku mne a este ked o tom aj viem. Skor by som to riesila odlucenim, s tym ze by mohol travit cas s nasim dietatkom, v tom by som mu urcite nebranila. Myslim ze by to bolo takto lepsie, aspon nebudete jeden druhemu branit v stretnuti nejakej inej osobne. Predsa aj ty aj on chcete byt v zivote stastny a mat pri sebe cloveka o ktorom viete ze vas miluje a preto je s vami, no nie?

san_dra11
30. nov 2016

@majuska23988 neboj sa ono vsetko sa nejako vyriesi 🙂 skor ci neskor. Niekedy niet inej moznosti len odist. Ale to uvidis sama ake budu okolnosti dalej 🙂

danielsjack
30. nov 2016

Nie, kde nieje laska nie je dôvod zostávať.

firstbirthmother
7. dec 2016

MANZELSKY PORADCA - Ahojte. Viete mi poradit, paroveho poradcu v alebo okoli KE? Dakujem

libawet
8. dec 2016

Láska - je stará vesta.

Strana
z2