icon

Dá sa žiť v jednej domácnosti bez lásky?

majuska23988
28. nov 2016

Som tehotná a povedal mi že ma neľúbi ale chce so mnou vytrvať v jednej domácnosti,lebo chce byť plnohodnotným otcom. Dá sa takto fungovať alebo proste len chce využiť,že sa má kto postarať o neho a domácnosť. prosím múdre komentáre ak je niekto kto takto,funguje ale nechce písať do fóra kľudne aj IP. Ďakujem.

Strana
z2
sibalka21
28. nov 2016

@majuska23988 Ahoj, z osobnej skusenosti ti mozem povedat ze NIE, takto sa fungovat neda.. Prezivala som to 3 mesiace, ak ta nelubi netrapte sa navzajom.... Nemyslim si z emu ide o to ze sa bude mat kto o neho starat... Proste len nechce aby dieta vyrastalo bez otca.. Ale takto to naozaj fungovat nebude, skor ci neskor sa to rozpadne....

majuska23988
autor
28. nov 2016

@sibalka21 presne to som si myslela ale momentálne som v situácii,že musím vydržať či chcem alebo nie. ☹ Ale ďakujem za reakciu.

san_dra11
28. nov 2016

@majuska23988 bez lasky fungovat? Ved by som sa zblaznila. Bez lasky clovek nedokaze fungovat. A ked sa nahodou do niekoho zamilujes, ze si niekoho najdes tak co? budete aj nadalej spolu byvat lebo on chce byt plnohodnotnym otcom? Nerozumiem niekedy muzskym rozumovym pochodom

lucysl
28. nov 2016

Podľa mňa, nemôže byť plnohodnotným otcom, ak neľúbi matku svojho dieťaťa. Možno rázne tvrdenie, ale takto to vnímam. Nechcem tvrdiť, že trebárs rozvedení otcovia nie sú dobrí otcovia, určite áno, ale najviac dajú dieťaťu obaja rodičia vzájomným príkladom lásky a vzájomnej úcty.
Takže sa prikláňam k názoru, že takto to fungovať naozaj nebude.☹

majuska23988
autor
28. nov 2016

@san_dra11 nie povedal,že keď si nájdem niekoho kto mi bude vedieť dať viac ako on tak môžem ísť. Lenže s dvoma deťmi sa ťažko hľadá a ja už nebudem schopná veriť žiadnemu mužovi. Viem,že som bola blbá keď som si dala spraviť druhé dieťa druhému chlapovi (áno prvé mám s iným) ale ja nie som zdravotne na tom dobre, mám už len jednu obličku a preto som vďačná za dieťatko, ktoré čakám aj keď to s jeho otcom nemá budúcnosť. ďakujem za reakciu.

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
majuska23988
autor
28. nov 2016

@lucysl zdieľam tvoj názor, že dieťa sa nedá vychovávať v domácnosti kde nie je láska. Teda vychovávať sa dá ale nedá sa dať príklad ako to má v živote fungovať ako to je keď sa dvaja ľudia ľúbia. Neviem si predstaviť život s ním ale ani život bez neho. Dieťa potrebuje oboch rodičov ale teraz neviem čo je lepšie, vychovávať deti sama alebo v jednej domácnosti s človekom ktorý nič necíti k matke. Ďakujem aj tebe za reakciu.

mima4
28. nov 2016

@majuska23988 podla mna da sa tak fungovat ale vsetko zavisi od samotnych manzelov a pokial su zreli, normalni, tak zacnu sa aj o tu lasku snazit a snazia sa vytvarat rodinu pre dieta.

san_dra11
28. nov 2016

@majuska23988 nie si blba ani nic take - dieta je velky dar 🙂 neber to tak ze je tazke si najst s dvomi detmi. Verim tomu ze urcite je niekde niekto kto ta bude mat rad bez ohladu na to kolko mas deti a s kym. Podla mna urcite mas niekde svoju spriaznenu dusu.

majuska23988
autor
28. nov 2016

@mima4 ja ho ľúbim lenže asi nebudem vedieť žiť s niekým o kom viem,že ma neľúbi.

majuska23988
autor
28. nov 2016

@san_dra11 ďakujem krásne. Bodaj by si mala pravdu aj keď najradšej by som bola keby sa to nejako vyriešilo s týmto chlapom. Lebo ani deti nechcem stresovať "novým" ockom. ☹

mima4
28. nov 2016

@majuska23988 a co sa stalo ze ta prestal lubit? Predpokladam ze je to tvoj priatel.

sonula
28. nov 2016

Pozri, da sa vsetko, otazka je len, ako dlho takto vydrzis.

natalym
28. nov 2016

@majuska23988 Keď ťa neľúbi, prečo si tehotná?

majuska23988
autor
28. nov 2016

@mima4 ja ani neviem a asi ani on lebo povedal, že sa to nedá opísať. Áno je to môj priateľ. Priznávam, že ja som strašná povaha - prchká, tvrdohlavá a nik ma nepresvedčí o inej pravde ako mám ja. Ale to predsa vedel,už pred tým ako sme sa k nemu presťahovali. U rodičov som to tiež, nemala ľahké a keby som neostala tehotná tak sa so mnou pravdepodobne rozíjde ale už niet cesty späť. Dieťatko je na ceste. Najviac ma zaráža fakt,že je to jeho prvé dieťatko (má 35r.) lebo s ex manželkou sa im nepodarilo a on mi to povie teraz. keby po narodení dieťatka nevieme spolu fungovať tak to pochopím ale teraz mi to nejde do hlavy.

majuska23988
autor
28. nov 2016

@natalym stalo sa???

majuska23988
autor
28. nov 2016

@sonula veď to je tá otázka...

natalym
28. nov 2016

@majuska23988 Je to nezodpovedné od neho robiť dieťa žene, ktorú neľúbi. To čo je za blbosť? Zajtra sa rozhodne a možno Ti povie, že si šľapka a to dieťa nie je jeho. To sa len tak rozhodol a povedal Ti takúto somarinu. Nech sa strčí do riti, v momente by ma nebolo.
No Ty ak máš už jedno dieťa, si si tiež mohla dať pozor s kým lezieš do postele.

zuzicek88
28. nov 2016

@majuska23988 prepac,ja len ze ked ta nelubi preco s tebou bol,preco s tebou spal vobec,ked niekoho nelubim tak s nim nezijem,este ked nemame ziadne zavazky

li_via
28. nov 2016

Ak sa vzajomne respektujete a tolerujete, da sa tak zit, ale je otazne do kedy. Ak je pre teba vyhodnejsie byt s nim v jednej domacnosti, tak by si to mohla skusit.

shia
28. nov 2016

asi napíšem iný názor, ale.....síce si myslím, že bez lásky to nebude pekný vzťah, ale - skúste to, stratiť už nemáš čo. Raz je otcom toho dieťaťa, nech to skúsi...buď to vyjde, alebo nie, ale daj aspoň šancu tvojmu dieťaťu mať otca a jemu postarať sa o vás (tiež to nebudeš mať ľahké s dvomi deťmi). Možno sa len zľakol, alebo si nájdete k sebe cestu, čokoľvek. Ak by si nebola tehotná a povie ti to, poviem ti - kašli naňho. Ale takto by som mu asi dala ešte šancu...vždy vieš ešte potom povedať nie.

glorikarebeka
28. nov 2016

@majuska23988 ako teda budes fungovat? ked vies,ze ta nelubi a to mu ako chces varit,prat,starat sa o domacnost o deti a on bude mozno aj nejaku inu obletovat a potom sa mozno aj tebou pohra v posteli a presne ako napisala
@natalym ved aky priklad date tym detom,ze budete akoze vytvarat plnohodnotnu rodinu.Asi ste mlady,ze? lebo toto nemoze fungovat

natalym
28. nov 2016

@glorikarebeka To si doplnila môj komentár?

glorikarebeka
28. nov 2016

@natalym trocha ved rozum sa mi zastavuje,boze co tie nase deti budu riesit ked budu dospele,porazi ma

majuska23988
autor
28. nov 2016

@li_via neviem či je to výhodnejšie ale momentálne je to jediné riešenie.
@shia ďakujem krásne za podporu. Každopádne ja som ešte nehodila flintu do žila a stále verím, že sa to nejako dá doporiadku.Ešte raz ďakujem.
@glorikarebeka no možno som ho len zatlačila do kúta a preto sa takto vyjadril. Ešte nášmu vzťahu dávam šancu už len kvôli tomu maličkému, vytúženému a pre mňa tiež nakoľko ako som písala som vďačná za ďalšie dieťatko lebo mám len jednu obličku a nie nebolo mi jedno ským leziem do postele ja som ho ľúbila a aj ho ľúbim a on mňa možno tiež len máme blbé obdobie @natalym.

natalym
28. nov 2016

@glorikarebeka Sodoma gomora.

natalym
28. nov 2016

@majuska23988
Ale prosím ťa, to koľko máte rokov, čakáte decko a povie Ti, že ťa neľúbi? Ako decko na piesku.
Nepáči sa mi to. My máme blbé obdobia permanentne a nehovoríme si takéto veci.

glorikarebeka
28. nov 2016

@majuska23988 tak drzim palce,to dieta si to zasluzi a tvojmu partnerovi sa mozno rozsvieti ked sa narodi dietatko.A kolko ma rokov partner?

ebi88
28. nov 2016

@lucysl podla mna otcom moze byt. Laska k matke dietata nie je to iste ako laska k dietatu. Preco to podmienujete.

vevesh
28. nov 2016

@majuska23988 povzbudim ta- da sa to, ale vyzaduje to veeelmi velku davku tolerancie, ucty, ustupkov a komunikacie....a laske sa da aj "naucit" , pokial budete zit v jednej domacnosti...a zaroven nevidiet to ruzovymi okuliarmi ("urcite to vyjde...ci zamiluje sa do mna")
- jednoducho by som sa o to pokusila, a potom , ked to nevyjde, aby som mohla s kludnym svedomim povedat "urobila som, co bolo v mojich silach...."

Strana
z2