icon

Dá sa znovu získať úcta manžela?

16. jún 2024

Je možné toto zmenit? Neviem kedy ako, asi tak postupne. Zo zaciatku super, dnes po 8 rokoch sme na tom tak, ze sa vobec nerozpravame, ziadne ako sa mas, aky si mala den nic. Napriek tomu, ze ja to robim. Ked teda začnem sama, tak reakcie typu, nemam teraz čas sa bavit /pozera tv/, nemam naladu sa teraz bavit a takto …. Ale pratat, prat to mozem … citim jednoducho, ze neni respekt, ucta a moja otazka je, ci sa to podla vas da este vratit? Opat vytvorit? A ako na to?

Strana
z5
bororka
16. jún 2024

Určite dá, ak majú obaja záujem na vzťahu pracovať.
Prv by som si zistila, či on má tiež záujem a podľa toho by som sa snažila. Držím palce

tuippo
16. jún 2024

je tá snaha napraviť to na oboch stranách, či energia bude vychádzať iba z tvojej strany?

autor
16. jún 2024

@bororka no to prave neviem, lebo aj dnes som s nim mala rozhovor a on mi v podstate povie, ze to je moja vina a hadze to na mna, ja neviem co mu na to mam povedat …. Ked on je ten, co sa nerozprava, nezaujima, este mi povedal ze sak skus sa rok spravat super a uvidime, čo mi doslo nahlavu

autor
16. jún 2024

@tuippo to neviem, je dost mozne ze iba z mojej, lebo on sa tvari, že vlastne ja mam problem a ja si za to mozem

autor
16. jún 2024

Kamoška mi stale aj hovori, ze robim chybu, ze si ma nevazi s aj tak vsetko robim, ze on nema dovo nieco menit …. Ze mam realne skusit prestat robit otroka, co myslite?

tuippo
16. jún 2024

ja osobne súhlasím s tvojou kamarátkou. Skús prestať robiť práce v domácnosti. Obzvlášť keď má takýto prístup

guiseppinka
16. jún 2024

Mam pocit, ze tych chlapov klonuju. Este povedz, ze ma okolo 40... rob iba tolko, co sama chces. Vykasli sa na neho, nepytaj sa ho na nic. Sprav si z neho spolubyvajuceho. Venuj sa sebe, chod von, aj keby len do mesta na lavicku... Vacsinou si to vsimnu a zacnu riesit, co sa deje. Potom mozno, ak by mal zaujem, tak parovka. Ak mate deti, tak ho zamestnat detmi...

januska12323
16. jún 2024

Prečo by sa mal rozprávať s otrokom? On doma nemusí nič robiť? Potom si pre neho len kus nábytku a nemá dôvod niečo meniť, on je spokojný.

gribka1
16. jún 2024

Kamoška má pravdu. Začni sa dávať na prvé miesto, venuj sa sebe tak, aby si bola spokojná. Si doma, či pracuješ?

autor
16. jún 2024

@tuippo asi fakt pojdem do toho, lebo ja sa stale vyhrozim, ze to kaslem prestanem toto a toto a aj tak to robim ďalej a on ma vsetko na podnose … este mi povie ze sa nema naladu so mnou bavit

autor
16. jún 2024

@guiseppinka on ma 36 a ja 31 …. Asi ano, prestat sa bavit, robit, ako spolubyvajuci fakt a ked si toto nevsimne tak uz neviem

autor
16. jún 2024

@gribka1 mame syna v skolke a ja už pracuje

veselo_neveselo
16. jún 2024

Suhlas, neper, nevar, neumyvaj, nenakupuj.
Dlho v praci, po praci chod cvicit, ci s kamoskou na kavu, do kina, na vystavu, kamkolvek, len nebud doma.
Dufam, ze nemate male deti lebo s nimi sa to robi tazko.
Ale bez nich...nech sa stara o seba. Ked dojdu ponozky mozno sa obzrie, ze kde si.

Zaroven najdi parovu terapeutku, chod k nej na sedenie parkrat, lebo takto pasivne agreaivne sa toho vela nevyriesi. Ale nepises, ci vobec chces nieco riesit?

autor
16. jún 2024

@januska12323 ano, asi ma tak realne vnima, toto rozmyslam, ci sa to da napravit

januska12323
16. jún 2024

Keď nebude chcieť tak nie.

autor
16. jún 2024

@veselo_neveselo mame praveze syna v školke … cize presne ako hovoris, je to tazko, lebo nechcem zanedbavat syna …. Ja chcem riesit, chcem aby sa spamatal …. Len ako na to, tym ze robim vsetko a necham si neuctu, to asi nevyriesim nič

ahhola
16. jún 2024

Co by ti vypraval furt🤣v bedni ma neokukane veci, ty si uz inventar, ktory ma zabezpecit plne brucho, prazdne oneee a aby chodil oprany a ako zo zurnalu. Snad ti dava aspon prachy... Musis sa od neho mentalne trhnut, on to spravil uz davno. Ked ta vnima ako kredenc v kuchyni, to mozes byt v podnetnejsom prostredi. V piatok maleho zo skolky a niekam vlakom🚂 na otocku, alebo aj s prespavackou, ked mate kde. Nech si uzije bednu a klud😈stary autista.

januska12323
16. jún 2024

O syna sa môže postarať aj on a ty sa choď vyvetrať von.

autor
16. jún 2024

@ahhola prachy mi dava, ale tak jasne, ze to mi nestaci, hlavne sme aj nejaky vzor pre dieta, chcem aby sme mali pekny vztah aj my ale aj kvoli synovi a toto mi nepride v poriadku, toto fungovanie …. Len ked sa mentalne odtrhnem, pomoze to? Uvedomi sa

gribka1
16. jún 2024

Keď sa ho nebudeš vypytovať nič a budeš sa k nemu správať ako on k tebe, zbadá sa. Nechaj mu dieťa a choď cvičiť, s kamoškou na kávu, s malým na výlety bez neho. A tvár sa šťastne. On začne pozorovať zmenu a spozornie. Ak nie, tak už k tebe nič necíti a potom nie je o čom. A samozrejme nič pod nos.

egonsk
16. jún 2024

nemyslim si, proste bud to tam uz neni, alebo ani nebolo a bola to pretvarka.

ahhola
16. jún 2024

Mozno, zisti, ze mas aj svoj svet, ze mu nieco unika, ze nie je slnko v tvojom zivote, okolo ktoreho ty obiehas... To chce nejaky sok😅bud sa zase zapoji, alebo bude smerovat nevrlostou k starobe a naplni obsah nadherneho ceskeho slova Morous😈ktory ta umori...

autor
16. jún 2024

@gribka1 asi musim realne ist do toho ze sa spravat fakt ako k cudziem u cloveku, musim si na to dat pozor, lebo ja vela veci robim automaticky napriklad pranie a podobne

0silvia0
16. jún 2024

Ked sa mentalne odstrihnes, nieco sa vo vasom vztahu zmeni, len vopred nikto nevie ci k lepsiemu ci k horsiemu, ale ja by som to skusila.

autor
16. jún 2024

@egonsk ano, aj to je mozne ze len zo zaciatku nejaka chemia … lebo tiez mi nejde do hlavy ze sa takto niekto sprava

luccija
16. jún 2024

Keď to už raz prejde cez nejaké hranice nebude to dobre nikdy.vela mužov sa spamata až, keď príde domov a ty si budeš robiť so synom svoj program akoby neexistoval.On doteraz nič nemusel doma robiť?a načo sa ho pýtaš aký mal deň?nech bruci na gauči🙂)a nie, nebude to dobre, ak by chcel tak by to takto nevyzeralo.Si ako inventár si doma po ruke, uvarené, o dieťa postarané začni troška žiť.Nechaj mu doma syna choď cvičiť, za kamarátkou ...

gribka1
16. jún 2024

No nesmie ťa brať ako samozrejmosť, nemá dôvod sa báť, je si tebou istý, čo je vlastne na škodu vo vzťahu. A všetko robíš, to už si ako mama, nie žena.

saraxyz
16. jún 2024

Kamarátka ma pravdu, ale...ty to "nerobenie" budeš robiť z akejsi pomsty a to nedopadne dobre.

autor
16. jún 2024

@luccija no toho sa presne obavam, ze ked uz to prejde cez nejake hranic a vlastne je nauceny sa spravat ku mne bez ucty, zaujmu, respektu, ci je mozne to obnovit a zmenit, ked uz to preslo hranice

autor
16. jún 2024

@gribka1 asi musim začat pracovat sama na sebe fakt, len ta istota je aj tym, ze mame dieta, spolocny dom, toto su veci, ktore vlastne mu davaju istotu a nesuvisia so spravanim

Strana
z5