icon

Dajte rady na oživenie intímneho styku vo vzťahu.

77nelinka
1. aug 2019

Máte nejaké osvedčené rady na okorenenie sexuálneho života? S manželom sme sa bavili o hocičom, padol návrh aj na swingers. Boli ste niektorá? 😀

Strana
z2
77nelinka
autor
3. aug 2019

@alaguema dakujem, pozriem aj na tantru. Ja nemám problém hocičo vyskúšať, až potom sa rozhodnem či sa mi to páči alebo nie

katkasofka
Autor odpoveď zmazal
77nelinka
autor
3. aug 2019

@katkasofka boli sme len štyri páry, ale asi keby bolo viacej ľudí, tak by manžel nezostal

marseillefan
3. aug 2019

@77nelinka mohla by si opísať nám ostatným ako to tam chodí 🙂 a aj ste sa prestriedavali alebo si bola len s manželom?

queen_mary
3. aug 2019

@marseillefan nejsi uchyl? Si to bez skusit sam. Alebo si o tom nieco precitaj.

marseillefan
3. aug 2019

@queen_mary keď máš mať pridrbanú odpoveď, tak nabudúce radšej zostaň ticho

77nelinka
autor
3. aug 2019

@marseillefan my sme tam išli s tým, že sa budeme venovať len jeden druhému

queen_mary
3. aug 2019

@marseillefan aha 😅 precitaj si este raz svoj prvy komentar, zlatko 🙂 a potom sa zamysli, ak sa Ti da

marseillefan
3. aug 2019

@queen_mary pre teba nie som zlatko a jediné, čo vidím, je komentár prepnutej ženskej, ktorý si pridala ty. Láskavo si na mne nekompenzuj problémy, čo máš doma... prečítaj si ešte raz celé vlákno a uvidíš, že som sa vlastne pýtal na niečo, o čom tu už bola reč pred tým (zhodou okolností to bol príspevok smerovaný práve na mňa)

rozkosnica1
4. aug 2019

@77nelinka takze sa osvedcilo? Tiez sme s mamzelom uz uvazovali nad brnom...

77nelinka
autor
4. aug 2019

@rozkosnica1 tak nám určite áno. Pokiaľ tam chcete obidvaja ísť tak to vyskúšajte. Netreba sa ničoho báť. Každý tam rešpektuje nie. Čo sme sa vrátili tak ako keby sme ožili 😀

nanka1986
4. aug 2019

Taaakze. Ú nás ale ze mega korenie... Prihlásili sme sa na stránku, kde sú amatérske videa a fotky, erotického charakteru samozrejme 😀 teraz sme si cez nu našli jedného typka do trojky a chceme to s nim skúsiť. A s mojim mužom to robí také divy, že sexujeme aj 3x do dňa. Úplne je z predstavy, že ma sexuje dakto iný, hotovy. A mňa to tiez pekne rozpaluje. Uvidíme, ako to vypáli 😁 ale proste urobte to, čo Vám pomôže. Iných do toho veľké guľové 😀

77nelinka
autor
4. aug 2019

@nanka1986 držím palce, nech to vyjde. Asi ide o tú istú stránku kam chodíme aj my. My sme také šťastie nemali, keď sa mi aj niekto pozdával a súhlasila som so stretnutím, tak sa zrazu odmlčal. Asi si tam len honil ego, že má ešte na to zbaliť babu 😀Preto sme sa rozhodli takto. Inak môjho manžela to tiež vzrušuje, ale chce ísť na to pomalšie

queen_mary
4. aug 2019

@nanka1986 amateri.Com nie? Aj my sme s amatermi uz co to podnikli 😅

77nelinka
autor
4. aug 2019

Kto by povedal, že na tejto stránke je toľko amatérov 😀

nanka1986
4. aug 2019

@queen_mary jop, presne tak 😁

tomaas
2. sep 2019

ahoj rady na okorenenie? zo strany muza pocuvanie svojej zeny, citanie jej v ociach, vnimanie jej potrieb.. ale aj tak bude vysledkom maximalne tak pocetnost milovani, co je krasne. Swingers je uz nieco navyse, je to sen mnohych muzov, niekolkych zien 🙂) blahozelam kazdej, ktora si swingers uzila 😍

rozkosnica1
17. sep 2019

@nanka1986 Tak co, ako to vypalilo?😝

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
rozkosnica1
18. sep 2019

@ahoj0 Veď to nemusi byt swingers...co tak sex na nezvycajnom mieste? Co tak nabudit manzela autoerotikou v sexi bielizni? Alebo si kupit nejaku manzelsku hru a zabavit sa pri tom? My mame hru s nazvom Hra o manzelstve a je to dost dobre

Strana
z2