Dajte rady na oživenie intímneho styku vo vzťahu.
Máte nejaké osvedčené rady na okorenenie sexuálneho života? S manželom sme sa bavili o hocičom, padol návrh aj na swingers. Boli ste niektorá? 😀
@katkasofka boli sme len štyri páry, ale asi keby bolo viacej ľudí, tak by manžel nezostal
@77nelinka mohla by si opísať nám ostatným ako to tam chodí 🙂 a aj ste sa prestriedavali alebo si bola len s manželom?
@marseillefan nejsi uchyl? Si to bez skusit sam. Alebo si o tom nieco precitaj.
@queen_mary keď máš mať pridrbanú odpoveď, tak nabudúce radšej zostaň ticho
@marseillefan my sme tam išli s tým, že sa budeme venovať len jeden druhému
@marseillefan aha 😅 precitaj si este raz svoj prvy komentar, zlatko 🙂 a potom sa zamysli, ak sa Ti da
@queen_mary pre teba nie som zlatko a jediné, čo vidím, je komentár prepnutej ženskej, ktorý si pridala ty. Láskavo si na mne nekompenzuj problémy, čo máš doma... prečítaj si ešte raz celé vlákno a uvidíš, že som sa vlastne pýtal na niečo, o čom tu už bola reč pred tým (zhodou okolností to bol príspevok smerovaný práve na mňa)
@77nelinka takze sa osvedcilo? Tiez sme s mamzelom uz uvazovali nad brnom...
@rozkosnica1 tak nám určite áno. Pokiaľ tam chcete obidvaja ísť tak to vyskúšajte. Netreba sa ničoho báť. Každý tam rešpektuje nie. Čo sme sa vrátili tak ako keby sme ožili 😀
Taaakze. Ú nás ale ze mega korenie... Prihlásili sme sa na stránku, kde sú amatérske videa a fotky, erotického charakteru samozrejme 😀 teraz sme si cez nu našli jedného typka do trojky a chceme to s nim skúsiť. A s mojim mužom to robí také divy, že sexujeme aj 3x do dňa. Úplne je z predstavy, že ma sexuje dakto iný, hotovy. A mňa to tiez pekne rozpaluje. Uvidíme, ako to vypáli 😁 ale proste urobte to, čo Vám pomôže. Iných do toho veľké guľové 😀
@nanka1986 držím palce, nech to vyjde. Asi ide o tú istú stránku kam chodíme aj my. My sme také šťastie nemali, keď sa mi aj niekto pozdával a súhlasila som so stretnutím, tak sa zrazu odmlčal. Asi si tam len honil ego, že má ešte na to zbaliť babu 😀Preto sme sa rozhodli takto. Inak môjho manžela to tiež vzrušuje, ale chce ísť na to pomalšie
@nanka1986 amateri.Com nie? Aj my sme s amatermi uz co to podnikli 😅
Kto by povedal, že na tejto stránke je toľko amatérov 😀
@queen_mary jop, presne tak 😁
ahoj rady na okorenenie? zo strany muza pocuvanie svojej zeny, citanie jej v ociach, vnimanie jej potrieb.. ale aj tak bude vysledkom maximalne tak pocetnost milovani, co je krasne. Swingers je uz nieco navyse, je to sen mnohych muzov, niekolkych zien 🙂) blahozelam kazdej, ktora si swingers uzila 😍
@nanka1986 Tak co, ako to vypalilo?😝
@ahoj0 Veď to nemusi byt swingers...co tak sex na nezvycajnom mieste? Co tak nabudit manzela autoerotikou v sexi bielizni? Alebo si kupit nejaku manzelsku hru a zabavit sa pri tom? My mame hru s nazvom Hra o manzelstve a je to dost dobre

@alaguema dakujem, pozriem aj na tantru. Ja nemám problém hocičo vyskúšať, až potom sa rozhodnem či sa mi to páči alebo nie