Dala som trestné oznámenie na priateľa, lebo ma bil a urážal
Ahojte je toto pre mna strašne ťažká situácia a nechcem aby ste má zato odsudzovali alebo niečo. Dnes pre môjho priateľa prišla polícia lebo ja som to už nezvládla ako začal táto karanténa tak sa to všetko zhoršilo priateľ začal byť ešte viac agresívny,bil ma urážal nadával mi ja som to už takto ďalej nezniesla a dala na neho trestné oznámenie lebo som nevedela ako ďalej bojím sa čo bude teraz ďalej bojím sa ako budem fungovať s deťmi je to pre mna naozaj ťažká situácia
pomocobetiam.sk drz sa
Držím palce. Si skvelá a veľmi silná, že si sa mu postavila! Veľmi ti fandím! Zvládneš to dotiahnuť do konca, nebude to ľahké, nebudem ti klamať. Magor bude magor do konca života a ak vás spolu spájajú deti, tak nervy to robiť bude stále. ALE nebude ťa nikto otlkať, môžeš si žiť vlastný život! Všetko sa dá, keď sa chce a určite to dokážeš. Detičky vedia, čo nie je normálne, pre ne si urobila ešte väčšiu službu. Uvidíš, ako toto dopadne, určite ti na polícii poradia aj na koho sa obrátiť ďalej. Dotiahni to, určite to stojí za to.
@veronikamihoo Hlavne si nesimaj zien co ta tu strasia s bytom.
@veronikamihoo drzím palce
@maxxim ďakujem zajtra ma čaká súd...
@veronikamihoo ahoj, daj vedieť co a ako dopadlo. Ak by si dajaku pomoc potrebovala napís kludne súkromnú správu. Držte sa
@maxxim ďakujem
@veronikamihoo prečo teba, asi jeho čaká súd, keď ťa bil? Prajem ti veľa pokoja
@staronova myslím to tak že čaká nás lebo tam budem aj ja vieš
Ty si velmi silna ked si zavolala policajtov. Len to uz dotiahni dokonca. Potrebujes pomoc tak sa niekde obrat. Vyssie dal niekto tip.Ten chlap uz lepsi nebude. Drzim ti silno prsty
Si silna a len vydrz.keby si ukazala slabost ten debil bude mat navrch , takto si menej dovoli.utoci na slabsieho. Aj keby si sa bála, triasla, pred nim sa ovladni, nasad bojovy vyraz. V sukromi sa vyplac a ventiluj.
Hadam ti policajti súd a kolizna poradia dobre, povedu ta, aj keby ho pustili z väzby/cpz a stíhali na slobode, ziadaj tvrdo aby mal vyhodenie z bytu, zakaz priblíženia,
Najomnu zmluvu si daj prepisat na seba
Drz sa zena, pre seba svoje deti to zvladnes.
My ti tu verime a drzime palce🍀🍀🍀
@cacianka aktuálne nieje vonku je obmedzený na slobode pokiaľ nebude súd...
@veronikamihoo vzali ho do väzby?
@natalienka12 ano
Trestné oznámenie

Drzim place, nech to dopadne dobre.