icon

Dali by ste deti strážiť nezodpovednej babke?

17. jan 2026

Dali by ste deti strazit babke, ktora zabudla zhasnut sviecku a zacala jej horiet zaclona? Ktora nechala unikat plyn? Svokra ma 64r, ale taketo kixy robi. Jej dcera jej deti dava-aj na noc. Ja by som umrela od strachu. 🙈

Strana
z2
anonym_1137bc
18. jan 2026

Deti by som jej nedala, chodila by som k nej na navstevy spolu s detmi, ale nenechala by som ich tam same. A ak by sa pytala, ze preco ich tam nechcem nechat a ty jej nechces do oci povedat ze preto, lebo sa ti zda nezodpovedna, tak to zhod na seba, ze proste si nevies predstavit byt doma bez deti a si uzkostlivejsia matka a mas o ne strach, ze by si iba myslela na to, co robia a tak.
A bolo by mi jedno, co si kto o tom pomysli 🤣

autor
18. jan 2026
@anonym_70421f

Udivuje ma, ze v inej téme sa píše, ze nemame byt lahostajni voči iným detom kde hrozí nebezpečenstvo a tu ked švagriná dava deti k babke, ktorá je uz pre ne nebezpečná v istom zmysle , je to jej vec nech dava, ved co ked ona chce, tak nech kľudne aj zhoria tie deti ,lebo je to jej vec a ty sa nestaraj🤦‍♀️

@anonym_70421f ze? A este sa tu chvalia, ze ohrozuju deti na zivotoch. Ja teda aj 2x skontrolujem plyn/zehlicku,.. len aby som si bola ista a rodina v bezpeci.

autor
18. jan 2026
@anonym_1137bc

Deti by som jej nedala, chodila by som k nej na navstevy spolu s detmi, ale nenechala by som ich tam same. A ak by sa pytala, ze preco ich tam nechcem nechat a ty jej nechces do oci povedat ze preto, lebo sa ti zda nezodpovedna, tak to zhod na seba, ze proste si nevies predstavit byt doma bez deti a si uzkostlivejsia matka a mas o ne strach, ze by si iba myslela na to, co robia a tak.
A bolo by mi jedno, co si kto o tom pomysli 🤣

@anonym_1137bc to si o mne mysli aj bez toho, aby som nieco povedala

Strana
z2