icon

Dali by ste deti strážiť nezodpovednej babke?

17. jan 2026

Dali by ste deti strazit babke, ktora zabudla zhasnut sviecku a zacala jej horiet zaclona? Ktora nechala unikat plyn? Svokra ma 64r, ale taketo kixy robi. Jej dcera jej deti dava-aj na noc. Ja by som umrela od strachu. 🙈

Strana
z2
minenkaa
17. jan 2026

@anonym_autor tak nedávaj

kavasmliekom
17. jan 2026

@anonym_autor núti ťa? Ak áno, vysvetlí prečo nie. Švagriná nech si dáva aj na mesiac

zuzinka888
17. jan 2026

A niekto ta nuti? Radsej svokru zober k lekarovi- moze ist o zacinajucu demenciu ci alzhaimera. A nie tu "spinit" svokru. Aj o svojej mamke by si takto pisala- ci to len pre to- lebo svokra?

lentakyterapeut
17. jan 2026

@anonym_autor nie nikdy. Rozmyslaj

autor
17. jan 2026
@zuzinka888

A niekto ta nuti? Radsej svokru zober k lekarovi- moze ist o zacinajucu demenciu ci alzhaimera. A nie tu "spinit" svokru. Aj o svojej mamke by si takto pisala- ci to len pre to- lebo svokra?

@zuzinka888 svokru mam rada.nespinim jej meno.
Pyta deti a nechape, ze nechceme dat

anonym_67e274
17. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pyta deti? Tak ty pytaj svokra, pokoj, babku. Vase deti - vase rozhodnutie.

ivik4
17. jan 2026

Rozumne vysvetli babke dovody pre ktore jej deti dat nechces ( tie ktore tu pises ako priklady) a viac to neries.

anonym_377ca7
17. jan 2026

Nedala. Nedávam deti ani zodpovednej babke. Ona si svoje deti už vychovala, moje si chcem vychovať sama 😀

crazy_cat_lady
17. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a preco jej nepovies aj dovody?

alenka58
17. jan 2026

ak pýta deti tak jej povedz prečo jej ich nedáš,veď to je závažná skutočnosť to čo píšeš a odporučiť ju k lekárovi nech jej pomôžu

anonym_b94174
17. jan 2026

Pravdepodobne je tam zacinajuci alzheimer. Ak ste to este nezacali riesit, je najvyssi cas.
A k otazke: nie, nedala. Ale ak to robi svagrina, je to jej vec, jej zodpovednost, jej deti.

vkatush
17. jan 2026

Po prvé ísť s babkou k lekárovi. Aby nabudúce to neskončilo nešťastím.

Za druhé, ja napr mojej nedávam. Dôverujem jej, ale viem, že by na nich nestačila, nevládala, ak by vystrájali nezvládla by a božechráň nejaké nešťastie, nevedeli by nikto reagovať, ani svokra, ani svokor (už máme skúsenosti). Takže kľudne tak môžu ísť, ale ja alebo manžel s nimi. Sami nie.

anonym_d4a1c0
17. jan 2026

@anonym_377ca7 ty si tiez riadne trafena

januska12323
17. jan 2026

Však jej vysvetli prečo, nabudúce zaspí a zhorí aj s deťmi?

marsmykkok
17. jan 2026

@anonym_autor A ty si chodiaca dokonalosť že? Nikdy si nemala napríklad haváriu, nič si nezanedbala, na nič si nezabudla že?

anonym_361024
17. jan 2026

@anonym_autor a čo núti tá do toho niekto?
Švagriná je predpokladam svojprávna nech si robí čo chce

autor
17. jan 2026
@marsmykkok

@anonym_autor A ty si chodiaca dokonalosť že? Nikdy si nemala napríklad haváriu, nič si nezanedbala, na nič si nezabudla že?

@marsmykkok nie.nikdy.predvidam.🙂som opatrna.

mirage
17. jan 2026
@anonym_377ca7

Nedala. Nedávam deti ani zodpovednej babke. Ona si svoje deti už vychovala, moje si chcem vychovať sama 😀

@anonym_377ca7 ved im ich nedavaj na vychovu, ale pre radost vnucat aj babky

martinka13
17. jan 2026

Je to vec jej dcéry. Nechápem, prečo to riešiš.

abbey1
17. jan 2026

Dúfam, že i neodoberu dcéru. Už sami podarilo odpáliť koberec, veru aj plyn som už zabudla vypnúť a raz som piekla s jedlom aj naberačku.

anonym_6873f8
17. jan 2026

Skôr by mala byť položená otázka ako pomôcť svokre s jej zdravotným stavom

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
sisska96
17. jan 2026
@abbey1

Dúfam, že i neodoberu dcéru. Už sami podarilo odpáliť koberec, veru aj plyn som už zabudla vypnúť a raz som piekla s jedlom aj naberačku.

@abbey1 Mne adventný veniec zhorel 😂

abbey1
17. jan 2026
@sisska96

@abbey1 Mne adventný veniec zhorel 😂

@sisska96 Sme to my matky!

letfenixa
18. jan 2026
@anonym_autor

@marsmykkok nie.nikdy.predvidam.🙂som opatrna.

@anonym_autor nikdy nehovor nikdy.

letfenixa
18. jan 2026
@abbey1

@abbey1 deti vám odobrať!

sisska96
18. jan 2026
@abbey1

Autorka asi zjedla všetky múdrosti sveta 😂

ma77
18. jan 2026
@anonym_377ca7

@anonym_377ca7 Ty neskutočne budujes vzťah deti a starý rodicia 🫣aby sa ti to raz nevrátilo chudák tvoji a mužovi rodicia 🫣si strc tie svoje deti do vitríny 🙉

anonym_b3748e
18. jan 2026

Ani za svet .Očividne pani potrebuje skôr opateru už .To nieje sranda také kiksy

anonym_70421f
18. jan 2026

Udivuje ma, ze v inej téme sa píše, ze nemame byt lahostajni voči iným detom kde hrozí nebezpečenstvo a tu ked švagriná dava deti k babke, ktorá je uz pre ne nebezpečná v istom zmysle , je to jej vec nech dava, ved co ked ona chce, tak nech kľudne aj zhoria tie deti ,lebo je to jej vec a ty sa nestaraj🤦‍♀️

Strana
z2