Dali by ste trojročnú dcéru na týždeň k rodičom bývalého partnera?
Ahojte chcem sa spýtať na váš názor. Dali by ste trojročnú dcéru na týždeň k starkým? (Exovi rodičia) Nevidela ich dva mesiace, s jej starkou nemaju nejaký extra vzťah (ona nemá vzťah k deťom) a keď ju prišli občas ku mne pozrieť bála sa ich skrývala sa za mna a pýtala sa ku mne na ruky. Je na mna navyknutá keďže sme spolu 24h denne a plače za mnou keď idem aj len sama do obchodu.
Veľmi váham, ak by plakala budem to veľmi zle znášať a ešte nikdy nebola cez noc bezomna.
Ja mam dvojrocneho a nedala by som ho ani na noc k mojim rodicom, ktori byvaju o par ulic dalej.A pritom ich maly zboznuje, ma s nimi uzasny vztah, no ale bezomna by som ho nepustila ani tam. K svokrovcom uz duplom nie, byvaju od nas 50 km a stretavaju sa s malym asi 3-4 za mesiac, mame dobre vztahy , ale maleho by som tam urcite nenechala sameho ani cez den.
V tvojom pripade by som dcerku urcite nepustila a to sa mozu aj na hlavu postavit
Trojročné dieťa by som nedala na noc nikomu myslím že to je priskoro moji sli od 4 rokov na 1 noc k starým rodičom s ktorými ale majú pozitívny vzťah. Týždeň preč to je priveľa aj keby tých starých rodičov zbožňovala. Nedaj s tým že je ešte malička čo je aj pravda. Pokým si nevybuduju puto tak by som nedala, mohla by to byť riadna trauma pre to dieťa.
Nie
Deti sa na takéto prázdniny musia pýtať samé.
Moja staršia ma krásny vzťah s mojou mamou a nechcela ísť. V 3.5 roku už chcela a za dva dni už chcela domov.
Týždeň je veľa
@maciatkolulu keby si mi to skôr napísala možno 🤔

@elizabet173 uplne presne