icon

Dali ste si už všetiť?

anonymka11
30. jan 2020

Ahojte viem ze tu už taká téma bola ale zaujimalo by ma ci ste si už dávali niekomu vestit? Potrebovala by som vedieť len jednu konkretnu vec nechcem vestit všetko len na jednu vec sa opýtať ci by ste mi vedeli aj niekoho poradiť alebo ak je tu nejaká pani co vesti kľudne mi napíšte ďakujem je to pre mňa dolezite

Strana
z2
terezka1947
1. feb 2020

@juhseverzapad no.....bohuzial,mam skusenost s tym,co pisem. Nastastie nie osobnu.
A sice som ti nic neposlala,ale kludne sa mozem za teba aj pomodlit😊

juhseverzapad
1. feb 2020

@terezka1947 Tak vidíš, ja mám osobné skúsenosti. A ďakujem, že si neposlala a prosím ťa, nemodli sa za moju dušu.

fineta
1. feb 2020

@anonymka11 kašli na veštenie, podakuj Pánu Bohu, že vždy vie všetko lepšie ako Ty a dôveruj Jeho plánu, ktorý s Tebou má a zbytočne nepokusaj. 🙏❤️

terezka1947
1. feb 2020

Napisem to inak-pozor,ked to vestenie vyjde. A ked uzdravenie od roznych zazracnych liecitelov vyjde.....nasledky pridu az podstatne neskor. A velmi nenapadne. Az zcodstupom casu si potom spomenieme na tie neskodne vestby a vyliecenia.
Najhorsie je,ked na nasu hlupost doplacaju nase deti...a bohuzial,bohuzial...tazko sa to vracia spat.
Uz nech si robi kto,co chce. Veri kto,v co chce. Napisala som to a viem preco som to napisala.

juhseverzapad
1. feb 2020

@terezka1947 A ty, keď sa pomodlíš a tvoje motlidby sa vyplnia, tak to znamená čo? 😉

terezka1947
1. feb 2020

@juhseverzapad
Preco tak bojujes s veriacimi?nerozumiem ti...

lenocka12345
1. feb 2020

@terezka1947 a ja nerozumiem tebe a tvojim až fanatickým rečiam , keď vieš , že ona neverí ,
silou mocou tu presadzuješ svoj názor a neakceptuješ ten jej ....
proste cele zlé , vy veriaci ( teraz som len tvoj vlastný výraz použila ) , dokážete rešpektovať len seba a nikoho iného.
ja verím kartám ( nie vždy , beriem to aj dosť s nadhľadom) , verím v silu myšlienky , robím jógu , milujem aromaterapiu a zbieram minerálne kamene , no a čo ? To,že niekto nie je ako ty neznamená , že silou mocou musíš prezentovať svoj názor ( aj keď toto čo píšeš názor nie je , ale len akýsi prepis viet čo si čítala alebo ti niekto povedal )
mier nám všetkým !

juhseverzapad
1. feb 2020

@terezka1947 Ja s veriacimi nebojujem. Každý veríme v niečo. A nabudúce aspoň odpovedz na otázku, ak máš normálnu odpoveď.

marca12
1. feb 2020

@marseillefan ja som neverila na duchov,kym ma nenavstivil duch pribuzneho. Vzdy som sa z toho smiala ako moze niekto takym hovadinam verit az ma vlastna skusenost vyviedla z omylu

terezka1947
1. feb 2020

@juhseverzapad modlitba nesluzi na vyprosovanie si.niecoho.....podstata modlitby je v inom.
Bohuzial to nefunguje,ze clovek si odmodli nieco a hned to dostane.
Neviem,cim som sa ta tak dotkla....nemam v umysle ti protirecit,ani nutit k viere v nieco. Je to tvoja vec.
Napisala si svoj nazor a pohlad,ja tiez.

terezka1947
1. feb 2020

@lenocka12345 nikde som fanaticky nic nepresadzovala....napisala som svoj pohlad na temu...tak ako ostatni.
Nemam preco neakceptovat nazor niekoho a nutit ho k niecomu.
Sme dospeli ludia....mame svoje rozhodnutia vo vlastnych rukach.
Nikde som sa nepovysovala,ani nikoho nezhadzovala.

demonka5
1. feb 2020

@anonymka11 bola som dvakrat prvy raz to bol cisty odrb,pani dristala😆druhy raz to bolo serioznejsie

lenocka12345
1. feb 2020

@anonymka11 inak karty ti nepovedia odpoveď na otázku áno alebo nie , na to je kyvadlo 🙂

tony128
Odpoveď bola odstránená
petka1402
7. okt 2021

@tony128 to do každej diskusie o vesteni musíš pridávať ten istý komentár? 🤦‍♀️🤣

andrea2722
Odpoveď bola odstránená
angelinja
28. apr 2023

@haanovajana prosim das mi na nu komtakt.kludne ip...

haanovajana
28. apr 2023

@angelinja nemám už kontakt,to bolo 15 rokov dozadu.

Strana
z2