Darček od krstných rodičov pri narodení dieťaťa 🤷♀️🥳
Ahojte,
Manzelovej sestre sa ma narodit dieta a vybrala si nas za krstnych rodicov 🥰... chcem sa spytat kedy dat nejaky darcek.🤷♀️🤷♀️..ci pri narodeni ked prideme babo pozriet alebo potom pri krste az... a co odporucate?? Peniaze, plienky alebo nejaky iny dar? Pravdepodobne sa im narodi chlapec Nevidame sa casto len tak 4x do roka max... A je to potom podmienka, ze aj my si musime volat ich za krstnych?? Alebo ako to funguje v sucastnosti?? 😂😂🙏🙏🙏❤💋
Jskdijeieie
A
@lapaloma1987 to mi je luto, ze ste prisli s manzelom o deticky, to su velmi narocne situacie. Ak aj svagrina ma zvlastnu povahu, chce vas za kmotrov, tak asi jej nie ste uplne lahostajni. Inak, mojej sestre ked sa narodili deti, kupujem im hocikedy hocico uplne spontanne, len tak pre radost, aj moja sestra tak kupovala mojim, nie velke a hodnotne veci, to fakt len na sviatky, ale ked len detsku vyzivu, chrumky, ja som raz neodolala vtipnym trickam, alebo teplym vestickam, proste kedykolvek som si na drobcov spomenula, tak som im prihodila daco do kosika. My sa vidame casto, tak jasne, ze im nenosime stale, to by sme ich asi rozmaznali, ale obcasne ano. Sestra moje deti vezme na zmrzku, na vylety do okolia, proste sa mame radi a ten kontakt udrzujeme, davame si malickosti... Dobre tipy si tu dostala 🙂
@seahorse27 to je super napad s tymi zmiesanymi krstnymi.... nenapadlo mi to ze sa to da aj takto.. myslela som si ze len manzelia mozu byt 🤷♀️😂😂😂 lebo u nas knaz vyzaduje manzelov, ale tak asi zalezi na farnosti 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ spytame sa jej az to bude aktualne co priniest, lebo az porodi a budu este tieto korona opatrenia myslim ze ich uvidime neskor 🥰🥰
@maja22
Ono povahu ma aku ma.... ja sa aj snazim o zblizenie ale ona si najde vzdy vyhovorku...vcera sme mali s muzom taku debatu a on si mysli ze ju ovplyvnuje muz, ze ona taka nebola 🤷♀️ ale tak nechame im cas a hlavne teraz nou lomcuju hormony... kazdopadne mi dobre padlo sa takto vykecat 🥰🥰🥰
@maja22 a tak jr rozdiel sestrine deti a deti sestry tvojho muza.... deti tvojej sestry su aj tvoja krv, mas k nin iny vztah... sestra ma syna (9r) a dceru(uz dospelacku) a s malym mam ja osobne skvely vztah.... milujem ho najviac na svete 🥰 muz sa na to niekedy aj hnrva, ale sttale mu tvrdim ze ked sa mu narodi synovec pochopi tu lasku 🤷♀️❤
@evik159 ved toto.... pre svagrinu je to len zalezitost nech ma krst! Nic ine... mne ako veriacej to dava na tej duchovnej stranke velmi vela 🤷♀️ ale ved nevadi.... 🤷♀️😂😂
Ahojte, tiež som sa touto témou zaoberala pred pár mesiacmi. Bola som zúfalá až som natrafila na personalizované čiapočky značky pasadena. Vyzdobia čiapočku buď menom alebo prezývkou bábätka a k tomu Vám to príde krásne zabalené. Teda už nič viac riešiť nemusíte. K tomu dáte do obáločky nejaké peniažky, veď rodičia najlepšie vedia čo ich dieťatko potrebuje. Tak som si povedala, že možno to niekomu pri lustrovaní diskusií pomôže 🙂

My sme si s kmotrou krstili deti navzajom, ale nie je to vobec podmienka. Napr. ja som krstna mama mojho krstnata, ale jeho krstny otec nie je moj muz, ale kamos jeho otca...kks to je domotane, ked to tak citam 😂 No a k tym darcekom...ku krstu som darovala peniaze, plienkovu tortu (tam som dala nainstalovat aj nejake kusky oblecenia, zopar latkovych plienociek, nejake hracky a hrkalky), zvlast do tasky som dala nejaky dobry alkohol a dala som upiect krstovu tortu. Moja dcera dostala od krstnej zlate nausnicky - doniesla mi ich rovno do porodnice. A potom ku krstu uz len nejake oblecko, hracky a tortu.