icon

Darček pre svokru vs. naša finančná situácia. Váš názor?

Včera o 15:19

Ahojte, svokra ma okruhliny, je zabezpečená, berie dôchodok aj pracuje, čiže po finančnej stránke jej nič nechýba. Teraz ma okruhliny a švagriná jej vymyslela darček, kde by sme sa skladalai po 300 eur, naša finančná situácia nieje bohvieka, aj keď máme úspory. Ja som chcela prispieť, avšak môj muž je radikálne proti, že on nieje onasis a peniaze co mame nasetrene nebude míňať na svoju mamu, nakoľko mama je na tom veľmi dobre. Celý život jej vždy pomáhal, nebol nevdacny. V začiatkoch nám svokra pomohla, ale neostali sme nič dlzni. Vrchol bol ten, že sa nedávno chválila mužovi, že dostala prémie nejaké odmeny ci co a bolo to vo výške bežného platu, nášmu synovi nepriniesla ani sprostu čokoládu za 2eura, vlastnému vnukov, celkovo moc záujmu teda nejaví o vnúčatá. Aký máte na toto názor? Muž hovorí, že sa nebude hrať na granda, aby sebe odtrhal od huby, že dá normálny darček a žiadne skladanie. Váš názor?

Strana
z4
cacianka
•
Dnes o 16:18
@anonym_7799b6

@anonym_9c376b doplacat? A zaco? Ake vyzierky? Ludia sa sami nepozyvaju na oslavu, su pozvani, co znamena, ze hostitel musi zabezpecit obcerstvenie. Mas pomylene zmyslanie.

@anonym_7799b6 presne.
kto nechce, oslavu nerobí.
Kto chce, pozve na kávu, chlebíčky a zákusky.
Kto chce urobi oslavu v hoteli pre 100 ľudí. Ale počítať že dostanem dary aby sa mi vrátili náklady ?! Čo predám vázu, kávovar, tortu čo dostanem ako dar ?

Strana
z4