icon

Dáte deti na prázdniny niekomu, koho vidia zriedka?

veronika19895
19. mar 2025

Dali by ste maminky deti niekomu koho vidia raz za čas. To je napr. raz do mesiaca ich vidia. Nezaujímajú sa o ne mimo toho času a je prídu na návštevu tak vtedy ako sa tvária že ich zaujímajú.???

Strana
z3
dory11
24. mar 2025

@veronika19895 nie nedala by som na prázdniny kým dieťa samé nepovie sú ešte mala a už vôbec keď nemajú taký vzťah .
Za druhé možno počas dňa ale len ak chcú deti nie nútiť na silu .
Ja len zo zaujímavostí prečo máte závraty škôlku .
Súper nápad je to aby ona prišla kuvam postrážiť na pár hodín počas dňa .

veronika19895
autor
11. apr 2025

@kvietok8 a ešte keď je taký prístup ku mne ako takej pred nejakým dlhším časovým obdobím sa vyjadrila že sa nepáči ako sa správam že by ma prefackala. Deti majú niekedy ťažkú povahu či by to zvládla a ako je čas dlhý mimo toho ako sa vidíme u nich teda ich rodičov tak sa málokedy zaujíma o deti. Tak tu by som s tým asi veľmi nesúhlasila aby tam šli na prázdniny. A babka varovať hádam by to pár dní zvládla ale asi s niektorým z nás. Veľmi ma jeho strana nepresvedčila o tom že sa vedia o nich postarať možno len na pár hodín. Do leta uvidíme ako sa to vyvinie.

veronika19895
autor
11. apr 2025

@maya_hi skôr im nedôverujem. Netravia toľko času spolu. Nie je iniciatíva

veronika19895
autor
28. máj 2025
@ivanina23

@veronika19895 dala by som. 1. Ty potrebuješ vykryť prázdniny a pomôže ti to.
2. Myslím že aj keď teta nemá deti, nie je hlúpa aby tvoje deti dala napr do studenej vody v bazene. Ja napr vždy poviem, aby deťom nedávali veľmi studenú vodu, kolu a mám pocit, že to každý respektuje.
3. Ak by išli do tábora, nemyslím si že by na deti dávali väčší pozor ako tvoja teta, ktorá tam bude mať 2 deti.

Takže za mňa áno, nemáš čo stratiť a o rok aspoň budeš vedieť či dať či nie.

@ivanina23 tak tábory nie sú pre trojročné a štvorročné. A nebývajú tam cez noc Max denne a oni sú vyškolení na pobyt s deťmi. To je taká teta že svojej netere nebola schopná zavolať na meniny samozrejme volala pomaly o tri dni

ivanina23
29. máj 2025
@veronika19895

@ivanina23 tak tábory nie sú pre trojročné a štvorročné. A nebývajú tam cez noc Max denne a oni sú vyškolení na pobyt s deťmi. To je taká teta že svojej netere nebola schopná zavolať na meniny samozrejme volala pomaly o tri dni

@veronika19895 u nás je denný tábor od 3rokov...a animátori sú aj študenti, takže tak...
aj tak sa mi ale zdá, že si od začiatku o niečom presvedčená a len si hľadala ľudí, čo ti napisu: Jasneee, nikdy by som dieťa takému človeku nedala...všetkým ostatným argumentujes, prečo im názor nie je správny...ty si mama, urob ako uznas za vhodné.

veronika19895
autor
30. máj 2025
@ivanina23

@veronika19895 u nás je denný tábor od 3rokov...a animátori sú aj študenti, takže tak...
aj tak sa mi ale zdá, že si od začiatku o niečom presvedčená a len si hľadala ľudí, čo ti napisu: Jasneee, nikdy by som dieťa takému človeku nedala...všetkým ostatným argumentujes, prečo im názor nie je správny...ty si mama, urob ako uznas za vhodné.

@ivanina23 mesiac je zatvorená škôlka a z toho jeden týždeň budú u babky jednej potom u druhej a ešte v dennom tábore. Ja len že to sú tiež obavy s tým ako to budú zvládať. Málokedy sú s niekým iným ako cez s nami. Len keď niekto by mal záujem tak by sa inak choval. A prejavil by záujem že by prišiel postrážiť a tak.

Strana
z3