Dcéra mojej kamarátky je drzá a buchla ma do rebra
Moja kamaratka ma dceru ktora je velmi drza,rozmaznana a neposlucha ma 7 rokov , stale nadava kope aj ju mna kopla do rebra ktore ma teraz velmi boli z nicoho nic .. Mna luni viac ako mamu je stastna ked pridem tesi sa malickostiam ale niekedy je ako diabol z nicoho nic zacne byt hyperaktivna , sedi len ked sa hra na mobile . Neviem co mam teraz robit taha ma za vlasy aj ju pluje za gauč , no proste strasne aj ona je z nej uz na nervy…
A ty si masochistka akože a robí ti to dobre ak ťa opľuje alebo kopne? Lebo inak nechápem prečo tam bývaš s nimi dokonca nie zadarmo a nejdeš radšej na nejakú lacnú ubytovňu alebo do lacného hotela? A s matkou sa stretnem niekde na káve bez tej jej ... ani neviem čo napísať ak sa takto chová, chcela som napísať opice, ale to by som urazila opice, tie sa správajú lepšie...
@marsmykkok ja som volakedy sa vyhybala jej malej platila som apartmany, ale proste ona stale a moje dieta ta chce vidiet ja budem potom snou a myslim ze jeden cas aj tusila ze sa malej vyhybam
A ty si masochistka akože a robí ti to dobre ak ťa opľuje alebo kopne? Lebo inak nechápem prečo tam bývaš s nimi dokonca nie zadarmo a nejdeš radšej na nejakú lacnú ubytovňu alebo do lacného hotela? A s matkou sa stretnem niekde na káve bez tej jej ... ani neviem čo napísať ak sa takto chová, chcela som napísať opice, ale to by som urazila opice, tie sa správajú lepšie...
@marsmykkok neda na svoje dieta .. Len keby bolo normalnejsie 😩
@marsmykkok teraz uz odisla k babke
@anonym_9fcc18 jasné, oni v zahraničí sú chudobní a ona bohatá im prišla zacvakať. Spia tam tri a niekedy aj kamarátkyna matka, asi majú lôžká ako v spacom vozni vo vlaku. To je tu teraz nejaká brigáda, vymášľať čo nejdebilnejšie témy?
Jednoduchšia osoba sa nudí
@anonym_0ac9c7 mame rozkladaci gauc a vsetci sa zmestime ☺️ dva tri krat to tak bolo .
@anonym_autor Ahoj autorka, tato jej dcera je taka len v tomto veku, alebo uz ked bola mensia bola drza? Robite malej nejaky program? Je vybehana na ihrisku? Chodite na vylety? Otazka je, ci je len tak zle vychovana, alebo sa dieta nudi a nerobite jej program, kde by sa "vyventilovala". Lebo pokial ste casto zavrete len v tej garzonke a von idete len z casu na cas, tak to by v takej miestnosti pri 3 ludoch scvokol kazdy, nie len to dieta🤷♀️🙆♀️ A predsa kludne moze mat nevybitu energiu, mozno sa jej staci viac venovat, chodit s nou von, vymyslat program, dat ju na kruzok. Uvidis ci sa to zmeni...a ked ani vtedy nie, problem je vo vychove.
@motylik2559 a ano bola taka aj mala
@anonym_autor ako prvé sa nauč vyjadrovať písomne lebo toto lúštiť je fakt na nervy