Dcéra mojej kamarátky je drzá a buchla ma do rebra
Moja kamaratka ma dceru ktora je velmi drza,rozmaznana a neposlucha ma 7 rokov , stale nadava kope aj ju mna kopla do rebra ktore ma teraz velmi boli z nicoho nic .. Mna luni viac ako mamu je stastna ked pridem tesi sa malickostiam ale niekedy je ako diabol z nicoho nic zacne byt hyperaktivna , sedi len ked sa hra na mobile . Neviem co mam teraz robit taha ma za vlasy aj ju pluje za gauč , no proste strasne aj ona je z nej uz na nervy…
No nechodila by ona k nam a ani ja k nim. Taka este nehrala aby ma 7 rocna za vlasy tahala ci mi nejak fyzicky ublizila... a este ze cudzie dieta 😃. U nas ako 7 rocny bol raz kamos mojho syna. Bolo to strasne a to nic taketo nerobil. 2roky u nas nebol odvtedy ,potom prisiel a uz je ako vymeneny, moze prist kedykolvek.
Teba lubi viac ako mamu. Ja uz nechapem niektore vase kamaratstva. Urcite ta nema radsej ako svoju mamu. A napis tej svojej kamartke, ze nabuduce uz neprides, lebo ma drzu a rozmaznanu dceru, a ze uz aj na internete si uz jej dceru riesila, aka je nevychovana.
Ty máš tiež 7 rokov keď ju aj akože kamarátku nevieš zastaviť?
bola som raz na návšteve a presne takto sa chovalo dievča ktoré malo tak 7-8 rokov. myslím, že to bolo tým že ju rodičia veľmi prísne vychovávali (aj vychovávajú), dávajú jej tresty za hocičo (napríklad 20drepov ak nedá bratovi hračku), kričia na ňu, pošlú ju do kúta, a tak no... celkovo tá malá je zlá a zákerná , myslím že je odrazom rodičov , aj keď rodičia ako kamaráti sú super. nespravíš s tým nič, ak dieťa nevyrastá v láske , a ťažko sa to "prevychováva" . len obmedziť návštevy a hotovo.
Teba lubi viac ako mamu. Ja uz nechapem niektore vase kamaratstva. Urcite ta nema radsej ako svoju mamu. A napis tej svojej kamartke, ze nabuduce uz neprides, lebo ma drzu a rozmaznanu dceru, a ze uz aj na internete si uz jej dceru riesila, aka je nevychovana.
@anonym_9fcc18 ona v noci obijme mna nie ju od kedy som u nej ona mamu ignoruje
Ty máš tiež 7 rokov keď ju aj akože kamarátku nevieš zastaviť?
@januska12323 potom mama ju zacne tahat za vlasy ked jej poviete ukaze vam stredny prst a smeje sa , mama si snou nevie dat rady
Autorka tak zas si nenamyslaj, Teba si uziva kedze mamu tam ma stale a s nou zije. Moj syn sa tiez tuli ku babke ked sme u mojich rodicov a ja akoby som tam nebola. Vobec neriesim, som rada ze si ju uziva. A nie vobec to nieje tak ze babku ma automaticky teraz radsej
ja si myslim , ze tito psychopati uz mali byt na koniku davno zablokovani.
a cudujem sa, ze niekto ma snahu seriozne radit
@anonym_9fcc18 ona v noci obijme mna nie ju od kedy som u nej ona mamu ignoruje
V noci ťa objíme? Co tam v noci robíš? Ani cez den by som nebola.
@anonym_autor
@anonym_autor čo máš robiť? veď ju poťahaj za vlasy aj ty a pľuj za gauč...
@anonym_autor napluje do tvare?ukaze prostrednik?v tom momente jedna po papuli ci po ruke,a hajde do izby,vylezie ked sa uvedomi a nauci spravat.a ked sa nepaci,vyhodit von pred dvere,tam si moze plut na chodnik. To aj v skole toto robi?? Mam 7r dceru a neviem si predstavit,ze by sa takto spravala
@anonym_autor a ty si u nej načo nasáčkovaná? Mašíruj domov a problém je vyriešený. Akože čo čakáš od nás?
@anonym_285 no ja som u nej kym som v zahranici a ona je snou v garzonke
3 osoby v garsonke to je masaker. Cize ty kamaratku vlastne vyuzivas ako bezplatnu ubytovnu a este sa stazujes.
Autorka tak zas si nenamyslaj, Teba si uziva kedze mamu tam ma stale a s nou zije. Moj syn sa tiez tuli ku babke ked sme u mojich rodicov a ja akoby som tam nebola. Vobec neriesim, som rada ze si ju uziva. A nie vobec to nieje tak ze babku ma automaticky teraz radsej
@ivik4 mama ju pyta a ty viac lubis ju? ano teba nenavidim . Ona je lepsia chcem ist snou domov do zahranicia a ona tak chod a ona sa obuva a ked ju zoberie place hadze mi sa na kufor na nohy
3 osoby v garsonke to je masaker. Cize ty kamaratku vlastne vyuzivas ako bezplatnu ubytovnu a este sa stazujes.
@kp7333 jej to nevadi ja im vsetko platim takze ju nevyuzivam …
@kp7333 aj jedlo aj pitie kupujem staram sa ,lebo viem ze su chudobni … Niekedy pride aj jej mamina prespat .
@anonym_autor a ty si u nej načo nasáčkovaná? Mašíruj domov a problém je vyriešený. Akože čo čakáš od nás?
@anonym_0ac9c7 vcera spravila spagety ja som im kupila suroviny boli dokonale a jej dcera nechcem jest a zacala ich hadzat po zemi ona plakala moja kamaratka buchala ju stolickou ked to zametala a dala jej pravitkom po zadku,teraz na vikend ide k babke ledva caka
@anonym_285 no ja som u nej kym som v zahranici a ona je snou v garzonke
@anonym_autor neverím, že téma nie je vymyslená. Kto príčetný by sa natrepal do garsónky k ďalším dvom ľuďom? Nabudúce si vymysli niečo dôveryhodnejšie.
@anonym_autor neverím, že téma nie je vymyslená. Kto príčetný by sa natrepal do garsónky k ďalším dvom ľuďom? Nabudúce si vymysli niečo dôveryhodnejšie.
@anonym_0ac9c7 A este k 2 chudobnym ludom. A ona je bohacka a kupuje im jedlo. To ako keby ziak ZS pisal.
@anonym_0ac9c7 A este k 2 chudobnym ludom. A ona je bohacka a kupuje im jedlo. To ako keby ziak ZS pisal.
@anonym_9fcc18 jasné, oni v zahraničí sú chudobní a ona bohatá im prišla zacvakať. Spia tam tri a niekedy aj kamarátkyna matka, asi majú lôžká ako v spacom vozni vo vlaku. To je tu teraz nejaká brigáda, vymášľať čo nejdebilnejšie témy?
Jednoduchšia osoba sa nudí
Troll
@anonym_autor tak sa im netrep do garsónky ,keď si v zahraničí (či kde vlastne)a máš pokoj...🙈🙈
Panenka Mária 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Prípady na stredu 😅
@anonym_autor Ahoj autorka, tato jej dcera je taka len v tomto veku, alebo uz ked bola mensia bola drza? Robite malej nejaky program? Je vybehana na ihrisku? Chodite na vylety? Otazka je, ci je len tak zle vychovana, alebo sa dieta nudi a nerobite jej program, kde by sa "vyventilovala". Lebo pokial ste casto zavrete len v tej garzonke a von idete len z casu na cas, tak to by v takej miestnosti pri 3 ludoch scvokol kazdy, nie len to dieta🤷♀️🙆♀️ A predsa kludne moze mat nevybitu energiu, mozno sa jej staci viac venovat, chodit s nou von, vymyslat program, dat ju na kruzok. Uvidis ci sa to zmeni...a ked ani vtedy nie, problem je vo vychove.
@anonym_autor Ahoj autorka, tato jej dcera je taka len v tomto veku, alebo uz ked bola mensia bola drza? Robite malej nejaky program? Je vybehana na ihrisku? Chodite na vylety? Otazka je, ci je len tak zle vychovana, alebo sa dieta nudi a nerobite jej program, kde by sa "vyventilovala". Lebo pokial ste casto zavrete len v tej garzonke a von idete len z casu na cas, tak to by v takej miestnosti pri 3 ludoch scvokol kazdy, nie len to dieta🤷♀️🙆♀️ A predsa kludne moze mat nevybitu energiu, mozno sa jej staci viac venovat, chodit s nou von, vymyslat program, dat ju na kruzok. Uvidis ci sa to zmeni...a ked ani vtedy nie, problem je vo vychove.
@motylik2559 ma kružky chodi na tanec a balet vcera ame boli na ihrisku aj v obchodnom dome co su tie ihriska pre deti ale ona je stale hyperaktivna
Co tak jej zobrat mobil z ruky? 7rocne dieta sa nema co hrat na telefone. Potom je z toho mimo. A nie je blba, lebo vie, ze ked bude robit bordel, tak jej ten telefon radsej strcia do ruk, aby dala pokoj.

Nehnevaj sa, hrozne sa to po tebe cita... ved chod domov. Kamoska nech si dceru vychova poriadne.