icon

Dcéra sa zoznámila s gamblerom

vikina81
22. mar 2023

Neviem ako dalej co robit. Dcera sa zoznamila s gamblerom. Uz sice nehra a sam si dal zakaz ale som ako mama nestatstna. Dcera zaraba slusne ale on od nej vytahal cele uspory na dlhy ktore splaca. Neustale ho obhajuje a on ju vyuziva ale nechce si to pripustit. Byva i nej v byte.Neviem ako s nou mam komunikovat aby otvorila oci. Nechcem ju stratit. Je strasne zamilovana. Dcera ma 26rokov. Tvrdi ze clovek by mal dostat druhu sancu...nechcem hi v rodine.

Strana
z3
ahhola
23. mar 2023

@vikina81 aj rozvedený recyklat🤣ale hentá lumpač, co ma ego po nebesá,
co mal... do krabíc nahádzal,
aj si požičal a vždy ešte dokáže zbaliť ďalšiu husu, ktorá má...
A keď s nou skončí je vykostená po spik... 💦

zuzanka.zuzu
23. mar 2023

ježiši až mi zle zostalo, vôbec ti to nezávidím... ale nesúhlasím s niektorými vecami čo tu odzneli, ja by som to urobila inak. hlavne nepredávaj byt! 🙏 prečo pokaziť budúcnosť sebe aj dcére aj vnúčatám kvôli nejakému blbovi? buď nech platí nájom (je ti jasné, že ho zaňho bude platiť dcéra, však? ale to nevadí, ja by som tie peniaze brala a odkladala jej ich) alebo by som jej povedala, že byt ide do prenájmu a nech obaja skúsia žiť spolu inde... peniaze z prenájmu by som samozrejme tiež odkladala. no byt by som nechala lebo ak náhodou dcéra otehotnie - a to vôbec nemusí byť hudba budúcnosti ak ten pako zváži, že tvoja dcéra je dobrý "oslík, otras sa" tak si ju bude chcieť pripútať natrvalo - tak časom od neho bude utekať a nebude mať kam 🙊 prepáč, ale je to reálna možnosť... čiže by sa nasáčkovala aj s deťmi a dlhmi k tebe domov 🙈 a nikdy v živote žiadny trvalý pobyt lebo exekútor by mohol zobrať aj váš majetok (dá sa nadobudnúť späť vylučovacou žalobou no je to nadlho spať na koberci 😉

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
blue_violet
23. mar 2023

@vikina81 byt nepredávaj. Nebudeš predsa predávať byt kvôli dementovi. Nevyriešiš tým podľa mňa vôbec nič, pretože ak predáš, tak odídu bývať do iného podnájmu, možno drahšieho, ale odídu. Ako chceš predajom bytu dosiahnuť že nebudú bývať spolu?
Som o pár rokov staršia od tvojej dcéry a viem, že na mňa od mojej mamy vždy najviac platilo to, keď ma nechala nech sa popálim. Bohužiaľ inak to nešlo. Povedala mi svoj názor raz, dva krát a potom len dúfala. Mne to došlo aj samej.
Tak len držím palce, aby na to prišla čo najskôr

karolinakr
23. mar 2023

@vikina81
Velmi jasne by som jej dala najavo, ze ak vezme uver, zadlži sa, atd..nič za ňu platit nebudem, nech si vezme 2 prace, nechala by som ju to vyžrat. Lebo dat 4500eur za 2 mesiace nejakemu luzrovi a ma minimalnu šancu, že tie peniaze ešte v živote niekedy uvidi.Namiesto dovolenky vyhadzovat peniaze z okna - v źiadnom pripade.To by som jej jasne povedala Lebo takyto človek si nevaži peniaze, sused požičal nepracujucemu narkomanovi 1000eur a už piatym rokom čaka, kedy ich vráti..Alebo dufaj, že ked nebude mat peniaze, tak ju frajer kopne do riti..a to bude ešte ten lepši pripad

som_realistka
23. mar 2023

@vikina81 byt určite nepredávajú, ale dcére povedz, že ak chcú spolu bývať, musia platiť nájom, možno ti to príde hnusne, ale takéto typy ukážu pravu tvar vtedy, keď im tečie do topánok. Keď ti zaplatia najom, a kľudne daj sumu akú by ti platili cudzí, a bežné výdavky na život, tak pri jeho gamblovani, už tu padli názory ze stále hrá, co je veľmi pravdepodobné, nezostane na nič iné,on bude nepríjemný a potom sa dcéra, dúfajme, zobudí.

vikina81
autor
24. mar 2023

@blue_violet dakujem. Dufam ze sa zobudi skor ako bude neskoro. Dnes zase riesila nieco ze mal zaplatit a nezaplatil sek. Iba som jej povedala ze toto bude za neho riesit stale, kontrolovat ho, a nemat v nom oporu. Aj som sa opytala ze ci je takto spokojna. Bola riadne na neho vytocena a ja zas uplne kludna. Jasne som jej dala najovo ze ak ju oklamal a nezaplatil co mal nech si to poriesia ako chcu. Ja im nedam ani cent.

vikina81
autor
24. mar 2023

Neuverite ale anjeli ma vyslysali. Aspon z casti. Dnes mi volala dcera smutna, ze ona uz takto dalej nevladze a ze sa rozhodla to ukoncit s nim. A ze chce uplne odist do BA aby spoznala novych ludi. Normalne som sanpotesila. A samozrejme ju podpprila ze je to dobre rozhodnutie aspon ziska nove skusenosti.

ahhola
25. mar 2023

@vikina81 👍👍👍ľahšia o pár tisíc, ale pri zdravom rozume.
Tak to išlo pomerne rýchlo, aj keď dráha skúsenosť. 🍀

vikina81
autor
25. mar 2023

@ahhola draha ale mohla byt este drahsia.

Strana
z3