Dedičstvo a pokazené vzťahy
Ahojte ..ani neviem či potrebujem poradiť alebo sa skôr vyrozprávať ..žijem a manželom máme dcérku obaja pracujeme malá chodí do škôlky .. kúsok od nás bývajú svagrovci - muzova sestra s manželom a ich dvoma chlapcami. Vždy sme s nimi mali skvelé vzťahy švagriná mi bola ako sestra ktorú som nikdy nemala a aj so švagrom vychádzame super .. chodili sme aj na spoločné dovolenky výlety.. kávičky.s deťmi von..až kým som minulý rok nezdedila po starom otcovi byt ktory sme výhodne predali a tak prišli k pekným peniazom.. odvtedy sú nase.vztahy na bode mrazu..je to už rok a pol čo som si švagrinou naposledy klebetila pri kávičke tak ako sme zvykli a čo si môj muž so švagrom vybehli na pivo.. jednoduchú sa nám začali vyhýbať zrazu milión výhovoriek prečo s nami neísť nepozvali nás ani na švagrovu 35 -tku vraj keď je pandémia nebudu nič oslavovať čo sa nakoniec ukázalo ako lož keďže oslava bola len než nás . jednoduchú akoby sme pre nichprestali existovať a mne je to hrozné ľúto už aj svokra im dohováral že veď sme im nič nespravili áno máme teraz viac peňazí ale nijako sa s tým nechvalime ani nedávame najavo nič si nekupujeme aby to malo vyvolať nejakú závisť jednoducho nerozumiem a sme z tohto s mužom nešťastni viem že švagor bol vždy na peniaze a závidel každému kto ich mal veľa také reči tipu že sa vedeli narodiť a podobne som ztoho vedľa že takto nás dokážu ignorovať.po Tom všetkom čo sme ako rodina zažili spolu 😟
Pre jedno dedičstvo sa nebaviť s najbližšou rodinou. Veď keby aj pomoc potrebovali, určite by ste im pomohli. Ale žiaľ no.
Podla mna o to dedicstvo vobec nejde a je tam iny dovod. Len ty si si to spojila s dedicstvom.

Ludia su rozni z toho si nic nerob a nemusi ti byt luto lebo takychyo zavistlivych ludi nepotrebujes mat pri sebe. My sme si teda tiez zazili kadeco v rodine..co sa tyka zavisti. Este nam bolo vykricane aj ked sme si od starkych zobrali vlastne hracky ktore mali v dome. Na pamiatku a mamin brat to nesiel uniest ze vraj to patrilo jemu. Tak neviem naco by 50r chlapovi boli hracky do piesku ale ok. On bol tiez taky vsetko len ja ja ja my ked sme si doma kupili nieco za svoje tak hned to museli mat aj oni a taketo veci. Pre mna je to nepochopitelne tak isto ako pre teba ale ver mi najlepsie co mozes pre seba urobit je odstrihnut sa od takych a neriesit preco robia to alebo hento. Rodina nerodina..