icon

Je normálne požičať auto švagrovi na dovolenku?

Včera o 11:24

ahojte budem pisat ako tatar ale to len preto ze som vytocena..ako je podla vas normalne ze sa na vas vas svagor a svagrina urazia za to ze vasa sestra im nechce poziciat auto?..Totiz svagrovci ( sestra mojho muza s manzelom ) idu do chorvatska v juli aj s rodinnymi kamaratmi a moja sestra ma 7 miestne auto, nove ktore kupovali v marci..a svagra napadlo ze si od nich pozicaju auto lebo tí ich rodinni znami auto aktualne nemaju..takze to vyriesia salamunski a pozicaju segrine 7 miestne..to sa tam akurat zmestia vsetci, ja som to mala vybavit..ze sa opytat sestry ale sestra s jej muzom povedali razne NIE, ze je to nove auto a ze poziciavat ho urcite nebudu toboz nie svagrovi ktory uz jedno auto roztrepal nezpdpovednou jazdou..no a svagrovci su teraz na mna urazeni ze som to nevybavila..

Strana
z3
minenkaa
Včera o 11:25

@anonym_autor nech si prenájmu auto a je vyriešené,toto požičiavanie aút ,kto to vymyslel

autor
Včera o 11:26
@minenkaa

@anonym_autor nech si prenájmu auto a je vyriešené,toto požičiavanie aút ,kto to vymyslel

@minenkaa oni si nechcu lebo vsak naco si budu prenajimat za velke peniaze ked maju v rodine niekoho kto ma 7 miestne..a teraz na mna su urazeni a mne sa vyhybaju ze im moja sestra to auto nepozicia

minesasubu
Včera o 11:27

nech sú urazení, idú sa niekam trepať bez toho aby mali zabezpečené auto a myslia si že im niekto požičia nové auto ked to je nezodpovedný vodič

minenkaa
Včera o 11:27
@anonym_autor

@minenkaa oni si nechcu lebo vsak naco si budu prenajimat za velke peniaze ked maju v rodine niekoho kto ma 7 miestne..a teraz na mna su urazeni a mne sa vyhybaju ze im moja sestra to auto nepozicia

@anonym_autor tak aspoň budete mať kľud,

biba_18
Včera o 11:29

ser na nich. akože fakt aby si ešte aj toto riešila ...

anjelicek26
Včera o 11:30

Auto pozicat na kratky prevoz - ok... dovolenka do zahranicia, kde nabehnu na tachometri tisice kilometrov a JA ho nemam k dispozicii niekolko dni, nie.. neries ich, nech su urazeni...

anonym_b55134
Včera o 11:31

A tak si to tu precitaju a sa odurazia 🙂

tykat
Včera o 11:31

@anonym_autor to su riadni spekulanti, a ze sa vobec neboja pozicat si nove auto a ist kamsi do chorvatska
pozri cim dlhsie budu urazeni tym lepsie pre vas 😀

anonym_dc2a67
Včera o 11:34

@anonym_autor Nech su urazeni. My tiez auto nepoziciavame. A raz som dala surodencovi k dispozicii byt, ked sme boli na dovolenke a uz by som to neurobila. Nic dobre to neprinasa.

zuzacka16
Včera o 11:36

mohli by mi vyskočiť aj na hrb..a nech sú nahnevaní koľko chcú..nikde nie je napísané, že tvoja sestra je povinná im požičať auto za to že je to v rodine..to určite..tam nech si pekne požičajú aj s tými známymi..a vôbec prečo keď nemajú tí ich známi auto si oni niekde nezháňajú auto? ich problém, nech si auto zadovážia 😉

ljmmm
Včera o 11:37

tvoja sestra nie je svagrovcom ziadna rodina

bbbublina
Včera o 11:39

Ja by som sa s tým vôbec nezaoberala. Tvoja sestra sa správne rozhodla. Oni sú na smiech.

rachel36a

Nech sa zduvaju...my tiez mame 7 miestne, aj keď už 7 ročne, ale tiež by sme nepozicali niekomu na dovolenku a ešte aj ich kamarátom...to nie je normálne..

zobaka

ty by si mala byt urazena, ze oni su urazeni, to co je za debilne spravanie z ich strany

anonym_836efa
Včera o 11:40

@anonym_autor zena , zubna kefka a auto sa nepoziciava.

anonym_6c0849
Včera o 11:44

ja niekedy zasnem ako dokažu byt ludia drzí a ešte sa nato urazit..

ivik4
Včera o 11:45

Vrchol 😃
Oni si zmyslia a vsetci sa maju teraz posrat a nove auto im davat. No houby, nech si pekne zaplatia pozicanie auta

autor
Včera o 11:48
@rachel36a

Nech sa zduvaju...my tiez mame 7 miestne, aj keď už 7 ročne, ale tiež by sme nepozicali niekomu na dovolenku a ešte aj ich kamarátom...to nie je normálne..

@rachel36a a segra kupili uplne nove..maju ho od marca a oni maju tu drzost ho pytat na dovolenku

suve99
Včera o 11:48
@anonym_836efa

@anonym_autor zena , zubna kefka a auto sa nepoziciava.

@anonym_836efa ani uterák 😉

anonym_4ca9dc
Včera o 11:53

Je kopa pozicovni aut kde maju aj 7 miesnte auta, nech sa paci. Ostatne by som absolutne neriesila.

danica2711
Včera o 11:54

švagrovci vlastným autom, kamaráti autobusom/lietadlom/autom z požičovne (bežné auto je lacnejšie ako veľké), ako to robia normálni ľudia, čo nemajú auto a do videnia, príjemnú dovolenku

martinka13
Včera o 11:57

@anonym_autor nie, nie je to normálne. Osobne by som s takouto požiadavkou za Tebou ani neprišla.

sissy27
Včera o 12:00

@anonym_autor chvalabohu ze su urazeni a nech im to vydrzi co najdlhsie, aby zas neotravovali s nejakou chujovinou. Auto nech si idu pozicat do pozicovne.

januska12323
Včera o 12:01

Nech sa urážajú koľko chcú, môžu ísť aj autobusom koho to zaujíma.

mimaapeto
Včera o 12:04

že si ta ty nato dala zisťovať 😀 mala si im rovno povedať nie a mohli sa uraziť hneď, akože niekto si nevidí ďalej od nosa?? NOVE auto do ZAHRANICIA + cudzí ľudia ... a ešte sa urazia no ako smejem sa 😀

anonym_88c691
Včera o 12:06

Nech sa páči, v požičovni požičiavajú aj 7 miestne autá.

rozculena
Včera o 12:08

niektorí ľudia sú neskutočne tupí...požičiavať si auto od cudzích ľudí,no nemám slov

7miriam77
Včera o 12:09

Niektorí ľudia sú fakt bez chrbtovej kosti 🤭. Ja by som im povedala " veď si kúpte" a hotovo,nech sa aj na hlavu postavia

alica_matejka
Včera o 12:11

nie, normalne to nie je a evidentne to nemaju v hlave poriadne upratane. toto povazujem za uplne detinske spravanie.

anonym_f2488c
Včera o 12:12
@anonym_autor

@anonym_autor mna este napadlo, ze ci si aj batozinu popracu vsetci do jedneho auta vobec 😆, neviem, co sestra ma, my mame Ford Galaxy 7 miestny a kufor to nema ziadny, ked su vsetky sedacky obsadene, dost veci nam viezli svokrovci v ich 7 miestnom. Este mame aj Chrysler Grand Voyager, to zas ma sedenie pre 7 nie moc pohodlne, hlavne v zadnom rade, ale kufor teda vacsi, ale zas uz ma roky a do HR by sme na tom asi nesli uz. Len tak na okraj. Lebo tam treba riesit potom a strechu kufor alebo dozadu, neviem ako to maju ine, napr. Multivany. My cakame 5.dieta a asi budeme riesit uz 9 miestne.
A nie, nove auto by sme tiez nepozicali, ked sme mali nase pokazene (chrysler), tak sme si chceli na dovolenku pozicat v pozicovni, ale kupili sme nakoniec ten Ford. Takze s tymto by aom ani nesla za dakym, ze len tak pozicaj 🫣.

Strana
z3