Je normálne požičať auto švagrovi na dovolenku?
ahojte budem pisat ako tatar ale to len preto ze som vytocena..ako je podla vas normalne ze sa na vas vas svagor a svagrina urazia za to ze vasa sestra im nechce poziciat auto?..Totiz svagrovci ( sestra mojho muza s manzelom ) idu do chorvatska v juli aj s rodinnymi kamaratmi a moja sestra ma 7 miestne auto, nove ktore kupovali v marci..a svagra napadlo ze si od nich pozicaju auto lebo tí ich rodinni znami auto aktualne nemaju..takze to vyriesia salamunski a pozicaju segrine 7 miestne..to sa tam akurat zmestia vsetci, ja som to mala vybavit..ze sa opytat sestry ale sestra s jej muzom povedali razne NIE, ze je to nove auto a ze poziciavat ho urcite nebudu toboz nie svagrovi ktory uz jedno auto roztrepal nezpdpovednou jazdou..no a svagrovci su teraz na mna urazeni ze som to nevybavila..
@anonym_autor nech si prenájmu auto a je vyriešené,toto požičiavanie aút ,kto to vymyslel
@minenkaa oni si nechcu lebo vsak naco si budu prenajimat za velke peniaze ked maju v rodine niekoho kto ma 7 miestne..a teraz na mna su urazeni a mne sa vyhybaju ze im moja sestra to auto nepozicia
nech sú urazení, idú sa niekam trepať bez toho aby mali zabezpečené auto a myslia si že im niekto požičia nové auto ked to je nezodpovedný vodič
Auto pozicat na kratky prevoz - ok... dovolenka do zahranicia, kde nabehnu na tachometri tisice kilometrov a JA ho nemam k dispozicii niekolko dni, nie.. neries ich, nech su urazeni...
A tak si to tu precitaju a sa odurazia 🙂
@anonym_autor to su riadni spekulanti, a ze sa vobec neboja pozicat si nove auto a ist kamsi do chorvatska
pozri cim dlhsie budu urazeni tym lepsie pre vas 😀
@anonym_autor Nech su urazeni. My tiez auto nepoziciavame. A raz som dala surodencovi k dispozicii byt, ked sme boli na dovolenke a uz by som to neurobila. Nic dobre to neprinasa.
mohli by mi vyskočiť aj na hrb..a nech sú nahnevaní koľko chcú..nikde nie je napísané, že tvoja sestra je povinná im požičať auto za to že je to v rodine..to určite..tam nech si pekne požičajú aj s tými známymi..a vôbec prečo keď nemajú tí ich známi auto si oni niekde nezháňajú auto? ich problém, nech si auto zadovážia 😉
Ja by som sa s tým vôbec nezaoberala. Tvoja sestra sa správne rozhodla. Oni sú na smiech.
Nech sa zduvaju...my tiez mame 7 miestne, aj keď už 7 ročne, ale tiež by sme nepozicali niekomu na dovolenku a ešte aj ich kamarátom...to nie je normálne..
ty by si mala byt urazena, ze oni su urazeni, to co je za debilne spravanie z ich strany
@anonym_autor zena , zubna kefka a auto sa nepoziciava.
ja niekedy zasnem ako dokažu byt ludia drzí a ešte sa nato urazit..
Vrchol 😃
Oni si zmyslia a vsetci sa maju teraz posrat a nove auto im davat. No houby, nech si pekne zaplatia pozicanie auta
Nech sa zduvaju...my tiez mame 7 miestne, aj keď už 7 ročne, ale tiež by sme nepozicali niekomu na dovolenku a ešte aj ich kamarátom...to nie je normálne..
@rachel36a a segra kupili uplne nove..maju ho od marca a oni maju tu drzost ho pytat na dovolenku
@anonym_autor zena , zubna kefka a auto sa nepoziciava.
@anonym_836efa ani uterák 😉
Je kopa pozicovni aut kde maju aj 7 miesnte auta, nech sa paci. Ostatne by som absolutne neriesila.
švagrovci vlastným autom, kamaráti autobusom/lietadlom/autom z požičovne (bežné auto je lacnejšie ako veľké), ako to robia normálni ľudia, čo nemajú auto a do videnia, príjemnú dovolenku
@anonym_autor nie, nie je to normálne. Osobne by som s takouto požiadavkou za Tebou ani neprišla.
@anonym_autor chvalabohu ze su urazeni a nech im to vydrzi co najdlhsie, aby zas neotravovali s nejakou chujovinou. Auto nech si idu pozicat do pozicovne.
že si ta ty nato dala zisťovať 😀 mala si im rovno povedať nie a mohli sa uraziť hneď, akože niekto si nevidí ďalej od nosa?? NOVE auto do ZAHRANICIA + cudzí ľudia ... a ešte sa urazia no ako smejem sa 😀
Nech sa páči, v požičovni požičiavajú aj 7 miestne autá.
niektorí ľudia sú neskutočne tupí...požičiavať si auto od cudzích ľudí,no nemám slov
Niektorí ľudia sú fakt bez chrbtovej kosti 🤭. Ja by som im povedala " veď si kúpte" a hotovo,nech sa aj na hlavu postavia
nie, normalne to nie je a evidentne to nemaju v hlave poriadne upratane. toto povazujem za uplne detinske spravanie.
@minenkaa oni si nechcu lebo vsak naco si budu prenajimat za velke peniaze ked maju v rodine niekoho kto ma 7 miestne..a teraz na mna su urazeni a mne sa vyhybaju ze im moja sestra to auto nepozicia
@anonym_autor mna este napadlo, ze ci si aj batozinu popracu vsetci do jedneho auta vobec 😆, neviem, co sestra ma, my mame Ford Galaxy 7 miestny a kufor to nema ziadny, ked su vsetky sedacky obsadene, dost veci nam viezli svokrovci v ich 7 miestnom. Este mame aj Chrysler Grand Voyager, to zas ma sedenie pre 7 nie moc pohodlne, hlavne v zadnom rade, ale kufor teda vacsi, ale zas uz ma roky a do HR by sme na tom asi nesli uz. Len tak na okraj. Lebo tam treba riesit potom a strechu kufor alebo dozadu, neviem ako to maju ine, napr. Multivany. My cakame 5.dieta a asi budeme riesit uz 9 miestne.
A nie, nove auto by sme tiez nepozicali, ked sme mali nase pokazene (chrysler), tak sme si chceli na dovolenku pozicat v pozicovni, ale kupili sme nakoniec ten Ford. Takze s tymto by aom ani nesla za dakym, ze len tak pozicaj 🫣.

@anonym_autor nech si prenájmu auto a je vyriešené,toto požičiavanie aút ,kto to vymyslel