Dedkovci
Ahojte, mam takú dilemu o vnuckovi 18.mes. a muž sa na to urazil. Ide o to,ze on malého vída 3*menej,ako druhý dedko a ten keď je s ním,tak celý víkend, chodí s nim po dedine, ukazuje, venuje sa, lebo sú obaja hrdí prvodedkovci... môj hodinu, dve na návšteve obtyzden. Keď sme boli naposledy, malý hneď hrnul k nemu, uniesol ho do detskej a citali😄. No a ja som mu vecer povedala, ze si ho asi mýli s dedom č. 2 (sú typovo podobní a ešte ich nevidel oboch spolu, môže si krpec myslieť, ze sú jeden, alebo už tak super rozlišuje??? ) tak sa urazil, lebo bol nateseny, ze malý hneď k nemu a nie k babke😄tak ci nezlizol smotanu za toho "Viac" deda.
@0silvia0 aj ty🌙
Ty si inak cudna babka, sa vnukovi necudujem, ze o teba ani nezakopol.
@beata_k ja som cudná a ty žiadna😄
@viestta
lebo som mu povedala, ze ich možno maly berie ako jedného??? ... Ty už nič nepíš, teta prihoreta. A vieš čo, daj si jarný detox od MK, ale to by si schytala abstak a nevedela, co zo životom. Zákerná ženská, všade strcena ako prvá. 👿
Dobre ti napísali vo včerajšej diskusii kto vám najviac lezie na nervy▪️ Viesta▪️
Ziadna? Ved to ani zmysel nedava 😃
A taká mierumilovna téma to mohla byť 🤣🤣🤣
@panonia 🌺keby sa držalo merita veci a neskumalo moje zlobabkovstvo a žiarlivosť. Jasne, ze by som malému dala aj obličku, nepovažovala som za potrebné to tam vytrubit. Mystake🙃tebe +za iróniu, sadlo ako.... na šerbeľ.
Ja si naopak tiež myslím, že si ich môže zmýliť. Moja mama mala sestru, s ktorou sa tiež veľmi podobali a teda nenavstevovali sa nejako extra často kvôli vzdialenosti, ale veľakrát sa stalo, že si ich aj 3-4 ročne deti v rýchlosti poplietli. Podľa mna to bolo tak aj s malým, v rýchlosti nerozoznal a ak sa aj zbadal, keď sa mu aj druhý dedko venoval a čítal si s ním, bol spokojný.
To akože sú problémy...
@beata_k ja by som teda nechcela byť jej nevestou.....🤷♀️
@katarinka89 Myslim, ze nikto 😃
@katarinka89 ja tvojou svokrou tiez🙋♀️neeee
@beata_k 🐎🐎🐎▪️
No do...ty si ina psychouška 😆
Toto si myslím, že je môj prvý komentárv histórii na mk kde musím toto gesto pouzit: 🖕
Krásny deň v sutazeni o pozíciu,, baby jagy roka ,,ti prajem
@katarinka89 v poho, to gesto je stredoveké, ako ty 🥵inkvizičnica .
Zo stredným zvyčajne najdlhším prstom dociahol doktor do r.ti pacientovi.
Je ti to nejak blízke, tak si to tu vhodneé použila. 🙃
Aspoň v niečom si prvá.
Aka agresivna, bojova babicka
mat taku laskyplnu babicku, to by som sa jaj bala. Chudak dedko
Zo skusenosti viem, ze moj syn sa namota na hocikoho, kto je ochotny sa s nim hrat a pred kym sa moze predvadzat. Takze to nie je o tom, ze by si ho mohol pomylit s druhym dedom, ale tesil sa prave z toho deda, ktory sa mu venoval.

Bav sa dobre🙄