icon

Dedkovci

24. mar 2023

Ahojte, mam takú dilemu o vnuckovi 18.mes. a muž sa na to urazil. Ide o to,ze on malého vída 3*menej,ako druhý dedko a ten keď je s ním,tak celý víkend, chodí s nim po dedine, ukazuje, venuje sa, lebo sú obaja hrdí prvodedkovci... môj hodinu, dve na návšteve obtyzden. Keď sme boli naposledy, malý hneď hrnul k nemu, uniesol ho do detskej a citali😄. No a ja som mu vecer povedala, ze si ho asi mýli s dedom č. 2 (sú typovo podobní a ešte ich nevidel oboch spolu, môže si krpec myslieť, ze sú jeden, alebo už tak super rozlišuje??? ) tak sa urazil, lebo bol nateseny, ze malý hneď k nemu a nie k babke😄tak ci nezlizol smotanu za toho "Viac" deda.

Strana
z2
melanta
24. mar 2023

Ach jaj, kam sme to dospeli, keď babke vadí, že dieťa má radosť z dedka.

h2
24. mar 2023

No, čo ti poviem, posrala si to.

beata_k
24. mar 2023

Ano, rozlisuje 🤦🏼‍♀️

stvura
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
24. mar 2023

nehnevaj sa, ale ty si dobrá brzda, nie aby si sa tešila že majú dobrý vzťah, ty zadreš toto

oila
24. mar 2023

Ja nechapem. Vsak babka moze byt rada, ze sa nanho tesi, co je na tom? Nerozumiem, ze ludom dokaze vadit este aj takato nevinna vec, je to smutne🙂 Ale tak tazku hlavu by som si z toho rozhodne nerobila, ved je to dieta, no tak si neuvedomuje vsetko uplne, nie je to jedno?🙂 Neskor si uvedomovat bude a istotne ich rozlisi.

beata_k
24. mar 2023

@stvura To, ze nehovori, neznamena, ze nevidi. Matku si tiez nepomyli so susedou

stvura
Odpoveď bola odstránená
beata_k
24. mar 2023

@stvura No len sa nebavime o rocnom, ale o 1,5 rocnom. Vidaju sa 3x menej, nie nevidaju.

katarinka89
24. mar 2023

Omg- 🤷‍♀️ jar už aj na kona zavitala- je rozkvitnuty ako čerešňa- hlúposťou

7miriam77
24. mar 2023

Chudak dedko, ale si mu dala teda. Ja si myslím, ze chlapec vie, ktorý je ktorý. Deti su az moc vnímavé.

viestta
24. mar 2023

Takto "sundat" vlastneho muza 🙄 Mala si si do jazyka zahryznut

beataxxx
24. mar 2023

Je to chaoticky napísané, ale je úplne logické, že bližší vzťah ma dieťa k tomu, kto sa mu viac venuje-aspoň v tomto veku 18 mesiacov

mimi3008
24. mar 2023

Ja neviem preco, ale aj v mojom blizkom okoli, aj tu na konovi je tolko svihnutych babiek...ach jaj

deti95060810
24. mar 2023

zvláštne máš starosti , babka...

panonia
24. mar 2023

Načo to bolo dobré ? Veď v konečnom dôsledku je to jedno hlavne že mal radosť aj vnuk aj dedko. Tu ide skôr o babku, ktorá žiarli na dedka🤣. A prečo s vnukom nieste viac?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
nelca84
24. mar 2023

babka tusim ziarli na dedka

autor
24. mar 2023

Vidím v súlade s predpokladom, ze môj úprimne mierumilovný príspevok mal vtedajší efekt, všade vo všetkom nájsť hnidopichovaci bod a rypat co to dá. 😄Ďakujem nicku ▪️stvura▪️, ze pochopila, o co mi ide.
Pre zvyšok mozgotrustu... Ano, som žiarlivá, zlostna, skriepna babizna 🤗 howg.

kvetinka75
24. mar 2023

milá autorka, prečítaj si ešte raz úvodný príspevok. Rýpala si ty, tak si mohla očakávať primerané odpovede. Ale ako je tu zvykom, keď nedostanem odpovede ktoré očakávam, tak sa urazím a budem kopať okolo seba. Miesto toho, aby si ssa zamyslela nad sebou

kvetinka75
24. mar 2023

ešte dodám, keď si už predpokladala, že to takto dopadne, na čo si sem písala?

beata_k
24. mar 2023

"Uprimne mierumilovny prispevok" 🤣🤣🤣 Pobavila si 👍

autor
24. mar 2023

@kvetinka75 nerypala, pýtala sa, ci si taky človiečik už uvedomuje, ze ma dvoch dedov, ked sa tak podobajú a tocia sa pri ňom ako na Pražskom orloji🙆‍♀️. ... Prečítala a nevidím nič rypave. Ja už som vyšla z týchto batolacich nuans tak sa neviem vžiť do takej malunkej hlavičky,ako to on vníma... Nase chlapciatko.

14.17.lebo som mohla.
Krmivo pre trolov.
Co by inak viesta robila?
Reku dá nejaky fundovany nazor, ona vie všetko.

kvetinka75
24. mar 2023

myslím, že o druhých sa báť nemusíš

autor
24. mar 2023

@kvetinka75 to mi odlahlo🤗

zuzinka888
24. mar 2023

Urcite rozoznavaju. Mam 14 mesacneho. 1 dceru na intraku a jednu doma. Uplne vie ktora je ktora. Tu neziarli uba dedo ale asi aj babka vsak??

simona20201309
24. mar 2023

Nie je ,,viac" dedo ten, kto sa stretáva castejsie. Deti vedia z ľudí vycítiť dobro, pozitívnu energiu. Možno tým, že je zvyknutý na deda - staršiu osobu - je mu synpaticky, asimiluje si ho s prvým dedom, preto si ho hneď stiahol do izby. Nenazvala by som to tak, ze si zlizol smotanu. Skratka je vnukovi sympaticky. Ci si ho pomýlil, to vie len on (teda asi skôr nevie?) 😃
U nás sú všetci bežci obleceni v čiernom ockovia, a všetci plesati chudi dedkovia. 😆

enoula
24. mar 2023

Urcite uz rozozna, na pohlad si moze pomylit prve minuty, no ked zacne rozprávať, hrat sa, reagovať, dieťa vyciti/spomenie si

0silvia0
24. mar 2023

Aj v nasej rodine su dedkovci na roztrhanie, o babky medzi vnukmi nie je zaujem, ktovie preco?
Odpoved, lebo riesia somariny🤪

autor
24. mar 2023

@0silvia0
prepáč tu banalitu na tomto vysoko vedeckom fore.

A teraz tu nasu

E=mc2 👿... Ideš

Strana
z2