Dedkovci
Ahojte, mam takú dilemu o vnuckovi 18.mes. a muž sa na to urazil. Ide o to,ze on malého vída 3*menej,ako druhý dedko a ten keď je s ním,tak celý víkend, chodí s nim po dedine, ukazuje, venuje sa, lebo sú obaja hrdí prvodedkovci... môj hodinu, dve na návšteve obtyzden. Keď sme boli naposledy, malý hneď hrnul k nemu, uniesol ho do detskej a citali😄. No a ja som mu vecer povedala, ze si ho asi mýli s dedom č. 2 (sú typovo podobní a ešte ich nevidel oboch spolu, môže si krpec myslieť, ze sú jeden, alebo už tak super rozlišuje??? ) tak sa urazil, lebo bol nateseny, ze malý hneď k nemu a nie k babke😄tak ci nezlizol smotanu za toho "Viac" deda.
@viestta
lebo som mu povedala, ze ich možno maly berie ako jedného??? ... Ty už nič nepíš, teta prihoreta. A vieš čo, daj si jarný detox od MK, ale to by si schytala abstak a nevedela, co zo životom. Zákerná ženská, všade strcena ako prvá. 👿
Dobre ti napísali vo včerajšej diskusii kto vám najviac lezie na nervy▪️ Viesta▪️
@panonia 🌺keby sa držalo merita veci a neskumalo moje zlobabkovstvo a žiarlivosť. Jasne, ze by som malému dala aj obličku, nepovažovala som za potrebné to tam vytrubit. Mystake🙃tebe +za iróniu, sadlo ako.... na šerbeľ.
Ja si naopak tiež myslím, že si ich môže zmýliť. Moja mama mala sestru, s ktorou sa tiež veľmi podobali a teda nenavstevovali sa nejako extra často kvôli vzdialenosti, ale veľakrát sa stalo, že si ich aj 3-4 ročne deti v rýchlosti poplietli. Podľa mna to bolo tak aj s malým, v rýchlosti nerozoznal a ak sa aj zbadal, keď sa mu aj druhý dedko venoval a čítal si s ním, bol spokojný.
Toto si myslím, že je môj prvý komentárv histórii na mk kde musím toto gesto pouzit: 🖕
Krásny deň v sutazeni o pozíciu,, baby jagy roka ,,ti prajem
@katarinka89 v poho, to gesto je stredoveké, ako ty 🥵inkvizičnica .
Zo stredným zvyčajne najdlhším prstom dociahol doktor do r.ti pacientovi.
Je ti to nejak blízke, tak si to tu vhodneé použila. 🙃
Aspoň v niečom si prvá.
Zo skusenosti viem, ze moj syn sa namota na hocikoho, kto je ochotny sa s nim hrat a pred kym sa moze predvadzat. Takze to nie je o tom, ze by si ho mohol pomylit s druhym dedom, ale tesil sa prave z toho deda, ktory sa mu venoval.

Bav sa dobre🙄