Dejú sa aj u vás zvláštne veci?
Nemyslim to vobec ako srandu ani nepotrebujem vysmech uz sa mam niekomu stalo ze sa mam hybali veci ze boli inac ako ste ich dali a ze hrali decke hracky
@vroni a ja ze ma nikto iny nepochopi..... 😉
hlavne som sa bala toho mavania ostatou plienkou.....
-tiež mám skúsenosti so zvláštnymi javmi a vecami.
Napríklad viackrát som zažila spánkovú paralýzu..teda aspoň tak si to vysvetlujem aj keď sa tomu ťažko verí že to bolo len to..pomáha mi modlenie aby to skončilo..
-tiež som ako malá videla v izbe bytosť,
- v noci sa pes zobudil a začal strašne štekať na stenu...
- mačka často pozerá na stenu ako by tam niečo videla..
- keď zomrel starký sám splachoval záchod..
a rôzne búchance nečakané (nie praskanie nábytku) už ani nepočítam
- veci ktoré neviem nájsť zrazu nájdem tam kde som x-krát hľadala
Našťastie sa to nedeje úplne každý deň
@obsadenemeno, tak to by mi az tak nevadilo, skriatok sa este stale v noci cini, aby bolo rano cim duchov rozhanat. Len ja teraz neviem, ci mam auta vyudit a plienku do zasoby vlozit alebo musim vyudit vsetky europske dialnice....
Co tu vsetky saliete? Prestante strasit, akurat co (vy)desite ostatnych 😢. Ak je toto niekomu vtipne...sa uz nemate o com bavit????
@vroni no ved uvidime, pocitam, ze mike nam to ozrejmi. Hlavne toho nacelnika indianskej dediny, co mu chudakovi postavili na hrobe vilu...... Asi mu tlaci na hrudi...
@korytnacka1 ved pisem, ze sa bojim tej ostatej plienky....a kto sa boji, nech nechodi do lesa/nekuka hororove filmy/necita modreho konika 😨

@obsadenemeno ha ha ha. Clovek nemusi pozerat hororove filmy, tieto veci sa aj tak k Vam nejak dostanu, pokusaju. Ja take nevyhladavam, i mam trochu respekt. Urcite nechcem aby sa take dialo ...
@korytnacka1 najvacsie horrory sa aj tak docitas na modrom koniku......
😅
@obsadenemeno dobry vtip, podarene
@korytnacka1 téma znie deju sa aj Vám zvláštne veci?...
pre mna top vyudenie eu dialnice🙂podarene🙂🙂
@silverrko ja sa bojim toho, ze to myslel vazne....uz som tu zazila vselijakych cudakov 😒
@silverrko
@obsadenemeno pozrite si jeho príspevky aj tu, tento "pán" má svoje vnímanie dejín Slovenska 😀https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/spiaci-duch/ a najlepšie je fotka z roku 1493!!! Farebná!!!😨
No tak šme še pobavili.... Aj tú sviňu, čo sme pre pána premiéra chovali, sme už zjedli.
Milé ženičky. Svoje príspevky som písal tak, aby bolo zjavné, že sa bavím a robím si srandu z ľudí, čo sa boja vlastného tieňa. Tie inteligentnejšie to pochopili, tie ďalšie budú argumentovať, že u nás indiáni nežili. Vlastne ma už v tom minulom fóre nechápavosť niektorých dám pobavila a prekvapila, keďže môj príspevok je jasným odkazom na to, že v americkom horore jednoducho nesmiete znesvätiť indiánske pohrebisko.
Či si robím srandu z veriacich ? Ale kdeže. Viete prečo ? Lebo tieto vaše čistce, duchovia, lomoziace schody, ochranné rituálu a podobné blbosti nie sú viera. Zavoláte si veštca aby vám čistcom vydymil dom, ale to nie je viera. Dáte dieťaťu červený náramok proti urieknutiu (OMG LOL), ale to nie je viera. Cirkev to nazýva okultizmus a varuje pred tým.
Sú tu ženy, ktoré sú schopné plakať nad tým, že nič neušetria a pritom idú k veštcovi, aby im vyveštil kedy budú mať peniaze.
Občas sa na toto fórum chodím zhroziť nad tým, ako sa k niektorým z vás správajú partneri, no občas sa tu dobre pobavím nad hlúposťou. Lebo táto stránka vie byť esenciou hlúposti a paranoje. To s ocikanou plienkou som nevymyslel, je tu množstvo debát, kde sa jedna hus (áno hus) sťažuje, že sa jej niekto pozrel zle na dieťa a ono teraz menej papá či viac plače a je isto urieknuté a zabudli sme červený náramok a čo máme robiť, isto do troch dní umrieme.... A iná superhus jej tam poradí aby decku pretrela oči ošťatou plienkou a prípadne odriekala zaklínadlo, tá prvá ťapa to spraví a je šťastná a chvíľu sa bojí menej. A chudák dieťa z toho má v horšom prípade nejakú infekciu.
Poznám ženu, učiteľku, čo keď v noci ide na wc, striktne si dáva pozor, aby sa nepozrela do zrkadla - lebo asi tam uvidí strašidlo, alebo čo...
OMG vstaňte do reality. Je 21. storočie ! Tie zvuky z povaly sú možno krysa, možno váš 50 ročný dom takzvane pracuje. Drevo puká, keďže konštrukcia naň vyvíja tlak. Pod posteľou nemáte bubáka. Keď sa vám zrazu pustí televízor, skontrolujte jeho nastavenia. Keď sa vám zrazu pustí voda, uvoľňuje sa tlak v trúbkach. Keď sa zrazu prebudíte v noci a nemôžete sa pohnúť, volá sa to spánková paralýza a je to dobre popísaný jav. Nie je to zlý duch či mimozemšťania snažiaci sa zmocniť vášho tela.
Ak pri prebudení v noci niečo vidíte, akési fluidum vo vzduchu či obrázky alebo čo, je to predstava, produkt vášho mozgu, nie duch. Pochopte, že vaše telo i mozog v danej chvíli ešte z podstatnej časti spia.
A najlepšie bolo, ako tu niektorá písala, že jej manžel je na také veci citlivý a teraz sa bojí duchov i dcéra. Milá zlatá, tvoj manžel nie je citlivý, je to idiot či strachopud, ktorý v dieťati zbytočne prebudil strach.
Takže tak. Pekný deň 🙂
@mike_bassett Aspon si sa vyjadril lebo vsetko islo hore od cesnaku po cibulu.Diky
@mike_bassett viesco, si neveriaci Tomas, lebo si nikdy nic nezazil. A dalsia vec cirkev tu do toho neplet,lebo o celej cirkvi hlavne o tej katolickej mam svoj nazor, za to co porobila.
Ja som agnostik a v dospelom zivote som sa podobne divne zalezitosti snazila racionalne vysvetlit.. Ale odkedy mam deti, stavaju sa divne veci aj mne.. (stali sa aj predtym, ked zomrela moja mama, bratovi v tu noc vyplo chladnicku a ked ju vypol a zapol zase isla par rokov.. Alebo v tu noc som sa zobudila na skrekot korely ktoru mala mama v izbe.. Za dlhe roky co sme korelu mali v noci nikdy neskriekala.. Tak som isla pocuvat za dvere spalne, ci je vsetko ok.. Mama chrapala ako vzdy.. Ale rano som ju uz nasla mrtvu..)
No a napr.terz naposledy - najmladsi syn mal par meaiacov.. Boli sme na cintorine mojej mame v zime zapalit sviecku.. Odvtedy sa u nas diali divne veci - nevysvetlitelne zvuky na povale, kroky po schodoch, tiene kde nic nestalo, lepilo uz aj mojmu raciomuzovi.. Kutikom oka som vzdy niekoho videla.. Mala som pocit ze male dievca.. Az raz ked som sa sprchovala v sprchovom kute a ze ja sa sprchujem v horucej vode som zacitila sialeny chlad na chrbte akoby mi niekto otvoril dvere do kutu.. Otocila som sa a jasne som povedala, nech ide dalej, urcite ju tam niekto caka a lubi.. Odvtedy je u nas pokoj.. Vazne som si myslela ze uz mam schizofreniu..
No a naposledy - v lete mi zomrel svokor.. Cez den par hodin po jeho smrti u nas nikto na poschodi vypol svetlo.. Vsetci sme boli dole, poculi sme stuknutie vypinacu.. Ked som brala deti prvy krat na cintorin po pohrebe sa s nim rozlucit, dcere na vlasoch pristal krasny motyl a chvilu tam sedel.. Bola to jeho jedina vnucka a mal ju velmi rad..
No a mam omnoho viac dalsich zazitkov..
@mike_bassett si genialna, hovoris mi zo srdca. Ale pozor, teraz si ta tu podaju 🙂👏
Pridaj sa do skupinky Akty X, tam Ti baby objasnia, čo vidíš.

@obsadenemeno, co blbnes, ze by vypli zmysel pre humor prave tebe? 😨 Jasne, ze si robi prcu.
Ja vozim svoje osobne strasidlo evidentne v aute. S potesenim spusta alarm uprostred dialnice, ze “odopol sa zadny pas“. Vzadu pritom nikto nesedi a ziaden pas zapnuty vobec nebol. Ked so mnou niekto sedi v aute, nedeje sa nic. Ani v meste. Vzdy len na dialnici, ked som v aute sama (na akejkolvek dialnici, nenastupuje na konkretnom mieste). V ktoromkolvek aute. Asi zacnem jazdit chlapovou mackou, ta nema zadne sedadla...