icon

Dejú sa mi divné veci

22. sep 2021

Potrebujem poradit, najlepsie niekto kto ma skusenost, som vystrasena deju sa mi divne veci. Nieco/ niekto ako keby sa zameral na detske veci alebo moju dceru.Neviem uz co si o tom mysliet vcerajsok ma dorazil, zobudila som sa v noci na buchnutie, dcerina babika sediaca na zemi opreta chrbtom o nabytok spadla na zem, Proste nemohla sa zosmyknut sedela v takej polohe ze je to minimalne pravdepodobne, medvedik taky ten co vydava melodiu na spanie sa v minulosti zapol sam od seba a zacal hrat vecer v tme nocnik sa nadvihol nad podlahu ako ked ho za jeden roh niekto nadvihol a dosadol na zem, rok som teraz bola v podnajme dvakrat sa tam zazalo same svetlo raz ked zacala dcera plakat nadranom a ja som bola vedla v izbe sa rozsvietilo. Izbu mam vysvetenu ale mam nejake knihy o magii nemam ich dlho cca taku dobu co sa deju tie veci nestihla som ich citat este a dake karty na vestenie pojdem to vyhodit ale proste su to malickosti ale furt furt daco. Myslite ze to moze suvisiet s tymi predmetmi alebo skor s jej osobou ked je to ako keby zamerane na nu, zaroven ale mam pocit aj ja ako keby som prekliata nedari sa mi vo viacerych smeroch v zivote plus zla psychika. Co mi pomoze ? Viem ze niektore si budete mysliet ze som sibnuta aj ja uz mam niekedy pocit ze asi som ale fakt mi je to cudne clovek si povie pri jednom ok nahoda ale tolko veci za sebou..

Strana
z2
gir
22. sep 2021

Vyhodiť knihy, karty, amulet. Daj vysvätiť, zameraj sa na pozitívne veci v živote a bude dobre.

merkelica
22. sep 2021

@gir vysvatit? to asi nie, mozno nejaku ritualnu obetu treba dat aby bol pokoj

janetinka27
22. sep 2021

ahoj, moze sa okolo vas nieco diat, ale niektore tajomne veci z vymenovanych mozu mat aj racionalne vysvetlenie. tym chcem povedat, ze ked sa nieco deje, tak clovek ma podozrenie pri kazdom zvuku. tie veci o magii vyhod, zbav sa kazdej okultnej veci, no najma, treba si riadne pospytovat svedomie a zbavit sa vsetkych zlych sklonov, vazieb atd. a vedome a nahlas sa ich zrieknut. ak si veriaca, chod ma spoved a pri spovedi sa porad s knazom, nech ta nasmeruje. treba sa potom pravidelne spovedat a zit sviatostne. do nasich zivotov mozu tieto veci prenikat aj pri pozerani hororov, filmov o carodejnikoch,okultizme, woodoo atd.
taktiez ak mame v srdci neodpustenie, chorobny strach, tazky hriech z minulosti, nejakeho kostlivca v skrini.
ak si veriaca, vyznaj svoju vieru a zver sa pod ochranu Jezisa Krista

autor
22. sep 2021

@gir vysvatene mam to som pisala.. a aj tak

janetinka27
22. sep 2021

vysvatenie samo osebe nefunguje. nie je to ritual podobny okultizmu atd. funguje jedine v kombinacii so sviatostnym zivotom obyvatelov

vanda323
22. sep 2021

Výhod veci spojené s mágiou, veľká chýba! Zavolaj ak si veriaca do bytu kňaza, pastora alebo neviem aku cirkev si vyberieš aká je pre teba správna...ale okamžite modlidbou vyhnať všetko zlé v mene Ježiš!

autor
22. sep 2021

@janetinka27 viem ze mozu ale neviem ako to vysvetlit citim ze to niesu nahody ako keby nieco bolo s nami ..vcera som mala napriklad strach presne som na to myslela ze to ma rado detske veci nevedela som zaspat zazala som svetlo a otvorila okno o pol jednej som zaspala a o jednej buchot aj ked bolo rozsvietene ta babika tam sedi cele dni bez pohnutia a proste nezosmykla sa viem to vselijako som to skusala do nej stuchat aj silnejsie a ani to s nou nepohlo a v noci ked clovek nechodi nic sa nehybe to rachne .. a hej horory mam napozerane viem ze som asi nieco nejako pritiahla len neviem ako a cim

ladybug138
22. sep 2021

Aj mne sa zda, ze jeden cas u nas bolo hlucnejsie ako obvykle...bolo to vacsinou v noci, sme veriaci, tak som povedala: V mene Jezisa Krista ti prikazujem odid. Byt sme nevysvacovali zatial, ale toto vzdy pomohlo...veci spojene s magiou by som hned vyhodila

gir
22. sep 2021

Nestalo sa niečo zlé v tom dome? Napríklad samovražda, zomrel tam niekto a pod.? Daj odslúžiť omšu za pokoj v tvojej domácnosti.

tinka_1807
22. sep 2021

Tak ako písala @janetinka27 Vysvetenie neznamená nič, ak v srdciach nemáte pokoj a nevysporiadané veci. Odporúčam ozaj zájsť za kňazom, okultne veci ani nie že vyhodiť, ale skôr spáliť, no predtým sa poradiť tiež s kňazom, čo s tým. A hlavne porozmýšľať, či si sami neprivolavaye tie zle veci nevysporiadanym životom, neodpustenim, prípadne nejakou krivdou s nebohým a pod.

jankapepe
22. sep 2021

Dcérka môže byť úplne kľudne namesacna, zhodí bábiku, zapne macka, zasvieti.....

autor
22. sep 2021

@gir nie nie je to rodinny dom, stavali ho starki..zomrel dedo ale on to nieje dialo sa to aj pred jeho smrtou a deje sa to len mne ini z rodiny sa nestazuju nemyslim si ze je problem v dome alebo tom byte kde som bola skor ako keby to bolo tam kde sme my

haanovajana
22. sep 2021

Skús vydymit šalviou.

janci05
22. sep 2021

Zbavila by som sa tych kariet a veci okolo. Tak ma napalo ci nepalis viac sviecok doma. To vraj tiez pusta nadp.sily dovnutra. Aj u nas z casu na cas v noci buchoce, vazy padaju..vzdy si pomyslim, ci niekto z rodiny nezomrel. Starka sa tak prisla rozlucit.

olivia1425
22. sep 2021

Vysvätit byt, vyhodit " magicke vesteniny" a podobne bludy
U nas sa pravidelne zapina telka v noci 🤷‍♀️

bajka16
22. sep 2021

Teraz úplne bez srandy. Keď sa niečo stane v momente TO posli preč a s krikom a hlasno nadavaj. K*rva p*ci boha hociako. Výhod tie blbosti. A už keď sme pri tom keď máš tie veci venuješ sa mágii? Vešteniu? Ono cez to môžeš byť prepojená s oným svetom. Neurobila si niekde nejakú chybu v tomto smere? Pravda je taká že bohužiaľ práve zlé entity sa zamerajú na deti a detské veci. Nato pozor.

bajka16
22. sep 2021

Do tejto skupiny sa povinne pridaj a napíš tam. Títo ľudia sa venujú vyhananiu a kontaktu s entitami a mrtvymi. Len prosím ta nič nesvet a nechoď za farárom ani pastorom. Pritiahnu ti toho ešte viac pokiaľ sa jedná o zlu entitu vyprovukuju ju. Porad sa v tejto skupine

kakawah
23. sep 2021

Je tu skupina Duchovno a nadorirodzene javy, Medzi nebom a zemou , tam by ti zienky vedeli poradit.

sjuzi
23. sep 2021

Zožeň si mačku, bude nasávať zlú energiu a pomôže aj na psychiku 😽

rubinka
23. sep 2021

Určite zájsť za kňazom/exorcistom. Nepočúvaj
@bajka16 lebo zle pochodiš. S takými vecami nie sú žarty.

oli18
23. sep 2021

@olivia1425 telka sa zapne vtedy, ak je aj minimalny vypadok prudu. U nas je to hocikedy aj cez den. Preto ak ideme na dovolenku, vypiname zo siete.

moonlight1210
23. sep 2021

U nas sa divne veci diali vzdy. Este predtym, ako som si kupila (a neskor aj dostala) knihy o vesteni z kariet a karty.
S tym to nesuvisi.
To by vsetky knihkupectva, kniznice (a antikvariaty predovsetkym), a ze ich je dost, co take knihy maju v ponuke, okupovali demoni rad za radom. Mali by tam po nociach šábesy. (Nehovoriac o kniznych velkoskladoch).
Neokupuju.

Toto skor suvisi s tebou, so psychikou, a ak uz doma cosi aj naozaj mas (daku entitu), tak preto, ze si slaba a nevies sa tomu branit.
Cim viac si pripustas, ze ono asi ovlada teba a tvoj osud (mas kvoli tomu smolu), tym viac ta ovlada. Podobne ako zneuzivajuci partner.
Lebo tomu tym davas moc do ruk.

Ak ta to ukludni a da ti to pocit, ze si urobila silny krok, pokojne veci okolo vestenia a okultizmu vyhod. Su to len knihy, veci, nic viac. Im je to jedno, ci su v polici, ci v smetiaku.
Realnu moc niecomu nad sebou davas ty. Nie kniha.
Vyhodenim knih sa nic nezmeni. Iba v pripade, ze ti ten akt vyhodenia sprostredkuje pocit, ze si nadobudla nad tym prevahu, kontrolu (ze si sa tym toho zbavila). Takze zacnes byt podvedome silna.

Preto zacni na sebe aj zaroven pracovat. Poddavat sa a zvalovat neuspechy na niekoho, resp. nieco, tym to robis len silnejsie.
Ked sa dusevne branis, obracias sa k dobru, moc slabne.

Nabuduce, ked mas pocit, ze doma cosi mas, normalne mu nahlas povedz, ze uz stacilo. Ze ak tam chce byt, tak jedine v zmieri. Neublizovat vam. Inak nech ide prec.
Neziadaj so strachom. Uvedom si, ze si mama a branis tym svoje dieta. Musis byt pevna a odhodlana.

Toto cosi sa lepi na ludi, co to vedome pritahuju (vyvolavaju). Ale to je ich chyba.
Potom sa to moze prilepit na tych, co su prave pre nieco slabi (aj ked to nevyvolavaju). Alebo su celkovo osobnostne slabi. Lebo to je najjednoduchsie. Nevedia vzdorovat.
A niekedy na deti a dospievajuce deti, lebo tie nemaju este jasnu rovnovahu. Su silne, ked su stastne, spokojne, ale slabe, ked su rozhodene pre nieco. Napr. smutne, nestastne, rozhnevane z krivdy.

Mozes teda zavolat knaza, vyhanacov duchov, zavolat si pomoc. Ale musis sa naucit aj ty byt silna. Inak sa to vrati zas a zas.

rubinka
23. sep 2021

@moonlight1210 - no to si povedala naozaj múdrosť, zlý duchovia sa potulujú všade vo svete nie je miesto kde by neboli. Dokonca aj v kostole sú ľudia pokušaní, preto sa používa to kadidlo ak ta smiem poučiť. Čiže sú všade a na miestach kde sa deje niečo zle alebo sú zlé predmety sú obzvlášť. Keď neveríš ich existencii tak tu budeš zbytočne radiť.

Autorka okamžite všetko zle okultne, ezotericke zničiť a vyhodiť. Potom si urobiť pokoj na duši spoveďou, do domu exorcistu ktorému treba úprimne priznať s čim všetkým si narábala, predmety, ľudia, rituály čokoľvek o čom vieš že nemá s Bohom nič spoločné. Ak máš kríž daj si ho posvätiť a daj si do bytu. Dom treba dať do poriadku s exorcistom a posvätiť. Tu pomôže len Boh nie nejaké tetušky a ujovia ktorí narábajú s energiami, od takých sa drž na míle ďaleko.

karmen118
23. sep 2021

Nechodíš na cintorín? Nemohlo sa na vás niečo nalepiť? Trebárs aj duch dieťaťa, keď ho zaujímajú detské veci. Samotné knihy a karty, hlavne ak ich nepoužívaš s tým nemusia mať vôbec nič spoločné, hlavne ak sú nové. Tie z druhej ruky môžu mať na sebe už niečo nalepené, ak ich osoba pred tebou používala na čo nemala - ak sú z druhej ruky tak sa ich zbav a uvidíš či pomôže.
Je dosť možné, že je to len zablúdená duša. Môžeš skúsiť najprv človeka, čo sa zaoberá odprevádzaním duší na druhý svet, takého čo vie s nimi komunikovať a zistí prečo sa to nalepilo na vás a pomôže jej odísť a tebe poradí ako sa chrániť pred takýmito "nalepencami" alebo kňazom a ak nepomôže, tak potom zavolať alternatívu - riaď sa pri tomto svojou intuíciou. Ak sa ale cítiš doma ohrozená, a pociťuješ tam alebo okolo seba negatívne energie - proste je u vás odrazu nepríjemne, pocit že ťa niečo pozoruje, nezvyčajnú únavu, čo si predtým nepociťovala, príp. to spozoruješ na svojom dieťati, tak určite začni kňazom a nečakaj kým sa tie prejavy začnú stupňovať.

macekovam
23. sep 2021

nemas doma vec co si priniesla niekedy ked to zacalo? mozno nejaku hracku z druhej ruky? ak ano zbav sa jej

olivia1425
23. sep 2021

@oli18 to som nevedela , rozmyslali sme co to moze byt ci nejaky chybny kontakt v telke, najprv sme upodozrievali kocura ze postupe po ovladaci 😁 kazdopadne mame z toho srandu, ale googlili sme aj kde moze byt problem a nic sme nenasli. A ano presne tak isto to riesime ked odchadzame na dlhsie vypiname vsetko zo siete 🙃

andreja13
23. sep 2021

vsetko taketo by som vyhodila a dala vysvatit, nemam rada taketo veci, tiez som panikar len ked ziarovka zaablika, cize ja pri tomto by som sa asi zblaznila. Podla mna proste je nieco medzi nebom a zemou.

bajka16
23. sep 2021

Ja len podotknem že Boh a cirkev majú až príliš blízko k opačnej strane. Ako sa hovorí od lásky je len krok k nenávisti. Urob ako uznáš za vhodne z vlastných skúseností viem že svatanie a podobne veci pri týchto energiach nepomôže. Bohužiaľ. No vyviesť ľudí z tohto omylu v ktorom žijú celé storočia nie je ľahké. Potom sa nevedia z toho dostať konci to nejdem ani rozprávať ako. Každopádne treba najprv zistiť o akú entitu ide a nato našťastie existujú odborníci. Ale rob ako myslíš. Cítiš.

silviaeli
23. sep 2021

U mojej kamarátky sa tiež diali take veci, kúpili si dom..
Dali ho vysvetlit a od vtedy klud!!

moonlight1210
23. sep 2021

@rubinka mas realne zazite skusenosti s duchmi?
Ja mam. Tot nedavno zas u nas nieco bolo.
Poslala som to slusne prec. Odvtedy je zas pokoj.

Takze, nie, nemozes ma poucit. Dakujem za pochopenie.

Co sa tyka predmetov - ak by to niekto vyrabal rucne (trebars pisal knihu) za tymto ucelom, tak dobre. Moze na to baviazat energiu.

Ale masovo vyrabane predmety, tlacene knihy - sorry. To nema v sebe ziaden naboj. Pokial ho v tom nechces vidiet, lebo sa bojis.

Strana
z2