Dieťa až po zabezpečení bývania
Čo by ste robili na mojom mieste? Nemám sa s kým o tom porozprávať
Priateľ by chcel dieťa, ja tiež nie som proti nakoľko mám už 32 ale trápi ma aktuálna situácia a chcem to stopnúť. Nebývame spolu. Asi posledných 5 mesiacov sa snažíme kúpiť byt ale nedarí sa nám, naťahuje sa to. Priateľ ešte spomenul že veď môžme počkať možno pár týždňov, mesiac, dva, možno aj dlhšie, že možno sa objavia nejaké nové byty.. ja to chápem lebo kúpa nehnuteľností je vážna vec tak treba si dobre vybrať aby bola spokojnosť na obidvoch stranách lenže mám obavy čo sa týka toho dieťaťa. Cca pol roka si "nedávame pozor" aj keď nejak extrémne na to netlačíme a dávame tomu voľný priebeh lenže myslela som si (alebo možno som si to myslela len ja) , že sa medzi tým nájde aj bývanie. Bohužiaľ to tak nie je a vo mne sa bijú myšlienky že čo keby som už pred polrokom náhodou otehotnela a vlastne by sme doteraz spolu nebývali? On vraví že máme čas ale keby sa to stalo tak by sme sa zrazu ponáhľali? Chcem mu povedať že som sa rozhodla že dieťa počká aspoň do doby kým nebudeme spolu žiť. Viem že chce dieťa a neviem či sa na mňa za to nahnevá alebo čo si pomyslí ale ja mám pocit že to nie je dobrý nápad a hlavne pre mňa.

@anonym_autor, tento vynikajúci program ti pridelili na miestnom úrade alebo si ho vyhrala v športe? Hrabes sa kupovať byť s mužom, evidentne nejakým podielom s podľa vkladu, nikdy si s ním nebývala, do oficiálneho vzťahu sa nechystáte a do tohoto "hlboko premysleneho" plánu ešte chcete dieťa. Šanca na úspech je podobne vysoká ako zbohatnúť hraním na automatoch. Už len kúpiť byt s mužom, s ktorým si nikdy nežila, je lotéria. Do toho dieťa už je rovno ruska ruleta. Proste celé úplne zle.