Dieťa so starším partnerom
Ahojte. Mám v hlave strašnú dilému, ktorá mi nedá spávať. Mame s partnerom 7 ročnú dcéru, sme zabezpečení, mame sa momentálne fajn. Keď sa narodila, druhé dieťa sme neriešili kvôli viacerým veciam, jednou z nich boli aj partnerské nezhody, ale je to za nami. Ja túžim po druhom dieťati, ale mam pocit akoby nám ten čas už ušiel a hrozne si to vyčítam. V partnerovi mám oporu, on sa cíti Ok s tým aby sme mali ďalšie dieťa. Ja mám ale obavy z nášho veku, ja mám 38 čo viem, že nie je v dnešnej dobe nič neobvyklé mať dieťa v tomto veku, ale on už má 50. Plus dcérka je už školáčka a vekový rozdiel medzi nimi by bol uz väčší. Mali ste, alebo máte niekto rovnakú situáciu? Ako ste sa rozhodli? Ísť do toho, alebo už nie?
My máme dve deti, medzi nami je rozdiel 12 rokov... Prvú sme mali keď som mala 23 a on 35, druhá prišla nečakane boli sme trochu mimo z toho po 7 rokoch zvyknutý na iný režim ja som mala 30 on 42 nakoniec ako sa narodila veru nič krajšie rozdiel medzi babami je 7 rokov, každý vrave že taký rozdiel nie je dobrý teraz z úsmevom vravím aké mali sprosté reči ❤️❤️ staršia ju dokáže zabaviť aj pomôcť s ňou
Určite choď do toho. Môj otec mal 56 rokov keď som sa narodila mama mala 42. Otec zomrel ako 94 ročný takže vychoval mňa aj moje tri deti si naplno užil. Mamina má teraz 80 a je stále plne aktívna vždy sa na ňu môžem spoľahnúť aj deti mi postráži. Moju najmladšiu dcéru som mala v 36 manžel mal vtedy 48 najstarší syn 15 a dcéra 10 je to super krásne sa mi o ňu starajú. Staršia dcéra vraví že ju má namiesto bábiky. Určite sa aj tvoja malá poteší. A až keď sa mi narodila tak mi došlo že ona nám chýbala stále tak nejak aby sme boli kompletní neviem ako to vysvetliť ale tak to cítim. Držím palce.

@matabb73 ja som bola na rizikovom s prvym.v 27rokoch.. pri dcére mi vyšlo riziko DS a to som mala len 29.. v 32rokoch, neštandardne až v treťom tehotenstve som mala preeklampsiu.. nespadam.do statistik a mohlo to dopadnúť vseliako.. každý má iné skúsenosti a možnosti.. ako vravím, je to o jednotlivých osudoch..