Dieťa u prenajímateľa: Ako riešiť neplánovaného obyvateľa?
Ahojte uz asi tri tyzdne sa riesi neskutočný hluk v bytovke kde mám byt. Dnes mi sused volal že sú si už 100% istý že to ide z môjho bytu a teda mi oznámil že tam ide poprosit mojich najomnikov aby si davali pozor na to ako sa v byte správajú kedze sa tam stahovali z domu tak si to asi neuvedomuju. V byte podla zmluvy byvaju 2 dospelí ludia ale sused tam dnes “nasiel” aj dieta. Nakolko hluk na ktory sa stazuju je hluk akokeby niekto behal od rana do vecera na byte tak mam podozrenie ze to dieta tam bud býva bez toho aby som o tom vedela alebo kedze pani co tam byva je starsia tak mozno strazi vnucku na pravidelnej baze. Pri inzerate som mala striktne napisane ze hladam niekoho bez deti. To ci tam dieta je alebo nie si samozrejme zistim aj ked este neviem ako pretoze sa mi urcite nepriznajú ale skor ma zaujíma ako by ste reagovali keby zistim ze to dieta tam chodi k babke namiesto skolky. Nebýva tam ale je tam celé dni. Ja viem ze zakázat návstevy nikomu nemozem ale mám doma dieta a viem ako vyzerá náš byt aj ked sa snažím dávat mega pozor tak sa bojim toho ako bude vyzerat moj byt ked tam denne chodí (podla suseda dieta 3-5 ) ročné dieta. Druhá možnosť ak by tam to dieta realne byvalo a v zmluve to dieta nemam mozem ich v ramci zakona vyhodit alebo tym ze to dieta tam uz byva tak ich vyhodit nemozem?
@joannita trovy platí dlžník.
Autorka, robíš sa správna inteligentná žena a mňa urážas a o čo si ty lepšia ako ja, keď ma urážas, že som hlúpa, vypatlana a vychovali ma opice?
@lesiaoldi Nie znizila som sa na tvoju uroven pretoze už mi rupli nervy lebo od zaciatku si sem prisla len urazat. Jedinu radu si tu nepovedaa kazdy koment len rypes. Mat iny nazor sa da vyjadrit aj inak sa pozri ako tu komunikuju ine zeny a ako si komunikovaka ty.
Autorka, mne tiež rupli nervy, pretože tvoj príspevok bol útočný a s nikým iným som sa tu nehadala, len som im normálne odpovedala, akurát bielasovicka na mňa vybehla, tak som sa len bránila..Tak nesud, keď ma nepoznáš, keby si ma pozvala by si vedela, že taká nie som. A nepamätám si, že by som sa v nejakých iných fórach s niekým hádala, tak si nevymýšľaj aspoň. A neboj sa mazem postupne všetko aby som sa mohla odhlásiť z MK.
Autorka, nič nie je čiernobiele. Ja som ti napísala ako prvá príspevok, ktorý sa ti nepáčil (svoj názor )a ty si mi napísala, že som hlúpa. Neviem prečo sa to až tak zvrtlo, možno sme rovnaké povahy. 😂Maj sa
@lesiaoldi ano napisala som ti ze si hlupa lebo si nenapisala iny nazor ale hned si zacala o mne pisat blbosti. Tak aspon neprekrucaj teraz si velka hrdinka ked si vsetko vymazala čo si napisala. Tam sa pozri kolko ludi so mnou suhlasilo kde som napisala ze si hlupa na zaklde toho co si tam vypisovala. Ty si nenapisala ziadny iny nazor ty si na mna hned vyletela ze som frigidna zenska s mackami co ma doma bordel a plesen. Jedinu uzitocnu vec si nenapisala v celkom prispevku. Toto je posledny koment co sem tebe pisem dufam ze uz konecne budes mat kusok sebareflexie a nebudes tu este dalsie dni pisat bludy co ta dodatocne napadnu.
@autorka myslim si, ze s nou suhlasilo
viac ludi ako s tebou. 57. Urcite si urazky nezasluzi. Je sloboda, ak s najomnikmi nie si spokojna, daj im vypoved v sulade so zmluvou, ktoru mate podpisanu. Nikto ta nenuti robit s bytom to, co nechces. Ze je tvoj strach iracionalny, je fakt. Pisali sme ti to tu viacere a ozaj si @lesiaoldi nezasluzi byt tebou sikanovana.
@dadis S nou suhlasili zeny v uplne niecom inom nie v tom ako sa sprava . Nic ohladom jej prveho komentu som ja nenapisala ja som napisala ohladom tych dalsich kde ma zacala urazat. Prve zmazala hned a dalsie pekne postupne. Potom sa sem este dodatocne vratila aby tu pisala ze ja mam plesnivy byt a neviem co vsetko a ze som tupana, prepac to za mna nema nic spolocne s mojou temou a inym nazorom ako mam ja. Vela zien tu vyjadrilo iny nazor co je uplne v poriadku pretoze ja som sa na nazor pytala ale tuto tato zenska ma hned od druheho komentu zacala urazat ze som frigidna zenska co ma doma 10 maciek, mam doma bordel plesen ze sa hanbim za vlastne meno ked tu pisem anonymne a neviem co vsetko hned sa do mna pustila popri tom ako ine zeny tu normalne diskutovali tak ona si isla svoje. Ono iny nazor sa da napisat aj na urovni a nie tak ako to tu predviedla ona
@dadis A teda ospravedlnujem sa ano aj na prvy koment som jej zareagovala ze nevie citat pretoze ja som v mojom poste nikde nepisala ze chcem vyhodit najomnikov za to ze tam chodi na navstevu dieta za co ma hned zmietla pod ciernu zem. Ja som sa pytala ako by ine zeny reagovali keby v byte ktory je v prenajme je kazdy den na “navsteve” dieta a druha otazka smerovala na to ze ak to dieta nie je len na navsteve ale realne tam byva tak ci mam z pravneho hladiska moznost tu rodinu vyhodit kedze su problemovy aby som nebola v situacii kde moji najomnici terorizuju vsetky rodiny na okolo a ja ich nemozem ani vyhodit. Zaujimave ze slecna pise ako maze vsetky svoje komenty lebo chce ist prec z MK ale prvy koment nezmazala zmazala len tie kde ma urazala 🙂
Autorka, @lesiaoldi vymazala aj tie komentáre, co písala mne. Nepáčilo sa jej, že som s nou nesúhlasila a začala útočiť. Som zvedavá či odíde z mk.
Prepac. Tak ich vymazala celkom skoro, lebo ten o tej macke som ani necitala a to som si temu otvorila dost skoro. Mozno sebareflexia? Uplne zbytocne to tu hrotite i tak.
@simca06022011 samozrejme, ale ak ma z coho. Ak nema, musis icj od neho vymahat (trovy na advokata napriklad)
@dadis je vidno, že si inteligentná žena, komentár s mačkami si pochopila, ani som ti to vysvetľovať nemusela 👍 do 30 sekúnd som môj komentár zmazala, žiaľ niektoré si ho stíhali prečítať a ihneď naň reagovali. Následne ma začala autorka urážať a ľudia jej to lajkovali, tak mi rupli nervy. Som len človek tiež. To, že som sa vôbec nevyjadrila k téme je tiež pekná hlúposť, vyjadrila som sa k nej hneď v prvom príspevku a potom v ďalších, kde som sa vyjadrovala, že nie len deti sú problém, že nájomníci sú celkovo problém a sú ďaleko horší ako tí s deťmi (toto tu odznelo vo viacerých príspevkoch, nie len odomňa), to samozrejme už nenájdete, pretože aj tie som vymazala, nie len tie, kde som urážala autorku, ako hovoríte). Autorku najviac zožieralo to, čo som jej napísala hneď v 1. príspevku, ktorý mi veľa ľudí lajkovalo. Pre pokoj v jej duši som aj ten vymazala. Pôvodne som chcela vymazať všetky, ale posledné tu nechám, vykreslujete ma tu ako nejakú obludu a keď všetko zmažem, autorka bude vyzerať ako obeť. Tých pár nevhodných príspevkov od autorky ako tu píšete (a bolo ich teda dosť) som nahlásila. Keď už ona nemá tú sebareflexiu, ktorou sa oháňa som sa o jej urážlivé príspevky postarala ja a nahlásila som, niektoré už admin zmazal. Chcela som zakopať vojnovú sekeru, no autorka na mňa aj naďalej útočila, tak až taká inteligentná asi nebude...
A nikdy som nenapísala, že autorka je frigidná žena s 10 mačkami. To napísala o sebe sama.
@lesiaoldi keďže si svoje komenty povymazavala, je už ťažko niečo riešiť.
V každom prípade, porovnávať dieta s mačkou je uplne odveci.
Ja som v mojich komentoch napisala, aký problém mala známa s dieťaťom, a to tam bolo "na cierno".
Možno keby si zažila, ze ti byt uplne zdevastuju, 5 rokov ti nezaplatia ani korunu, ty platis všetko vrátane nedoplatkov, tak potom by si si tie svoje komenty s mačkami odpustila.
A to či je @autorka frigidna alebo nie, s tým nemá nič spoločné. Chcela radu, poznať názor či skusenost iných. Nie si tu čítať o mackach a frigidnosti 🤦♀️
Btw, verím, že aj tie svoje komenty si nahlásila, keď sa tu ohanas tou objektivitou...
@lesiaoldi a ty si nehovorila ze odchádzaš z mk?
@lesiaoldi prosim ta aspon neklam ze si to nepisala, hned na zaciatku ti jedna baba na ten koment s mackami odpisala kde tie macky aj spomenula ze ako si to myslela takže prosim ta nezhadzuj sa cim dalej tym viac a nic nepis uz 🙂
@lienka.7 Prepáč, ale na ten tvoj komentár sa nedá nereagovať, píšeš tu, že ja píšem samé odveci komentáre, no teraz si sa pekne strápnila. Jedna jediná veta od teba nemá ani hlavu ani pätu. Tak po prvé si sama sebe protirečíš, keďže píšeš, že keď som zmazala komenty ťažko už niečo riešiť, napriek tomu riešiš. Vidno, že si ich ani nečítala, keď tu splietaš,, že porovnávam mačky s deťmi. To na toto ako si prišla panebože? 😱 A že tu musí autorka čítať, že je frigidná, za to ja bohužiaľ nemôžem, keďže som jej nič také nepísala ani v jedinom komentári. Číta to akurát tak vo svojích príspevkoch, za to ja bohužiaľ nemôžem...A posledná tvoja perlička bola, že mám nahlásiť svoje komenty. Ja som jej komentáre nahlásila preto, aby ich admin zmazal a keďže som tie svoje už zmazala, tak na čo ich mám nahlasovať?😂 Neviem, či má tvoj príspevok viac nahneval alebo pobavil, ale asi oboje, keďže ma ľudská hlúposť dokáže vytočiť ..
Slečna autorka, je demokracia, tak mi prosím nerozkazuj, čo mám a čo nemám robiť. Ďakujem. Jediná kto sa tu zhadzuje si ty, keďže si mi už ale trikrát napísala, že už mi nebudeš písať a stále na mňa reagujes! Ja neklamem, netuším prečo o sebe tvrdíš stále, že si frigidná, no ja som ti napísala v mojom druhom komente citujem: "Koľko máš doma mačiek?" Neviem kde tam vidíš slovo frigidná. Tak mi nevkladaj do úst slová buď tak milá.
@bielasovicka A ty čo kúpila si si nakoniec to sérum na obočie?
@lesiiaoldi koľko času ešte potrebuješ, aby si sa konečne odhlasila z MK?
@lienka.7
Aj ženy v tejto diskusii si posielala preč z koníka? A mimochodom, si dosť drzá. Ja ti nemusím vôbec zodpovedať koľko času potrebujem alebo nepotrebujem, ja môžem odísť kedy ja chcem. Aké som rada, že ti už došli argumenty..
@lesiiaoldi nie, len milujem také trapky ako ty, ktoré tu mazu svoje komenty s vyhovorkou, ze to preto lebo vraj odchádzajú z MK a robia sa múdre stoj čo stoj 👌 a keď už tu spomínaš tu ľudskú hlúposť, tak sa radšej zamysli nad sebou 😉
@lienka.7 to hovoríš o sebe?