icon

Dieťatko s milencom

jacsilag
17. feb 2017

Ahojte...Potrebujem sa asi len vyrozprávať.
Mám krásneho synčeka ktorého velmi milujem a žijem s partnerom už asi 16 rokov. Mám ho rada, rozumieme si dobre sa nám spolu býva.
Len žial už ja tolke roky aj trpím-. Moj partner nevie svoje city dať najavo, nikdy ma k sebe neprituli, nepoznam jeho pocity, nepohladka, netuži po sexe po objatí proste nič. Nepodakoval sa za tie roky ani raz za obed, ani za nič, skor pri nom mám pocit menejcennosti.
Velmi som roky s tým trpela. Darmo som mu vysvetlovala, že toto nie je dobre že zmenme to, proste on to nedokazal. Ochorela som aj na jednu vážnu chorobu a z toho mi ešte vznikla aj úzkosť. Proste chýba mi opora, láska,porozumenie. velmi som tužila aj podruhom dietatku ktore zial stale odmietal, a aj to ma bolelo, že už ho viac nebudem mať. Raz sme sa aj rozisli na kratku dobu ale potom sme nakoniec pre maleho sme sa dali znovu dokopy. Vtedy to aspobn fungovalo zase dobre asi mesiac, aspon vtedy mi aspon povedal, že ma má rád.
Ale z druhej stránky je výborným otcom, velmi si rozumie so synom, myslím že kvoli tomu aj chceme aby nás vzťah fungoval.

Ale žial som urobila velku chybu, do cesty mi vosiel starý expriatel. Kedže som to doma nemala ružove tak pri nom som sa trochu citila trochu oslobodene. Žial som sa s ním aj vyspala.
Bolo to den po menzese,/žial mu aj trošku ušlo/ a na dva týzdne som bola aj s partnerom. No nakoniec som zistila že som tehotna. Bol to pre mna šok.Viem že to dieťatko si nedam preč, to by som neurobila.
Ked sa priznam mojmu partnerovi, zničim jeho život, malemu, svokre celej rodine.
Ked sa nepriznam, budem trpieť celý život že koho dieťa mám.Aj ked na 90 percent to viem že je expriatela.
S ním by som nevedela predstaviť svoj život ani on so mnou.
Každopadne si to dieťatko nechám..........ved som po nom tak tužila.....aj ked bude hocijak

Strana
z2
yollanda
17. feb 2017

@jacsilag no co chces pocut? Ja by som v takom vztahu nemohla zit. To ze si sa vyspala s ex by som si vobec nevycitala. No to, ze si otehu... ved si druhe chcela

liushkaaa
17. feb 2017

Si uvedomujes koľko rozporov je v tvojom prispevku? Na jednej strane píšeš ako sa vám dobre žije a rozumiete si a potom aká si nestastna, že ti nedáva dosť lásky až nakoniec podvadzas. Na tvojom mieste cusim ako vos pod chrastou . Keď sa priznas potom už budeš vedieť cie to dieťa je? Len zostan kde si, popracuj na psychike. A keď ti to nedá testy dna si urobiť môžeš neskôr.

liliuska
17. feb 2017

ahoj, drzim palce akokolvek sa rozhodnes....no mysli na to dieta a nenechaj ho zit v klamstve...to najhorsie co mu mozes spravit bude ked sa to nahodou dozvie pri hocijakej prilezitosti ked uz bude starsie....bude ta nenavidiet najviac na svete! S partnerom to skor rozchodis....a nemusis sa rozhodovat ci zit s partnerom ci exfrajerom...mas alternativu zit aj sama a ked vo vztahu trpis, mozno to bude aj najlepsia alternativa...a casom aj ty spoznas niekoho lepsieho, ktory ti da to co potrebujes.

petronelka77
17. feb 2017

Ako si mozes byt na 90% ista, ze je to expriatelove. Den po menzese je to malopravdepodobne, aj ked nie nemozne. V ktorych dnoch si spala s priatelom? Mozno to bude nakoniec jeho. Ale testy DNA by som si urcite dala spravit, kvoli svedomiu.

ysseba
17. feb 2017

Prečo myslíš, že s ex? Fyziologicky možné by to bolo práve s partnerom. Lebo to by bolo otehotnenie v strede cyklu, to je viac pravdepodobné ako deň po menzese. Ale tak zas nepoznám tvoj cyklus, to je pravda 😀

bale1rinka
17. feb 2017

@jacsilag fúúú, iná telenovela,nechápem načo ostávať s partnerom s ktorým si sa už raz rozišla, načo to bolo dobré sa s ním dať znova dokopy? a stále sa ti s ním dobre nežije aj keď píšeš, že sa máte dobre a aj je dobrý otec, otec áno, ale na prt životný partner keď nevedel uspokojiť tvoje základné potreby ako je poláskanie a pohladenie, pochvala, a syna pohladí? postíska? k nemu čo cíti?nemusí to byť hneď o sexe, sa ti nečudujem že si sa vyspala s iným. Ja by som proste povedala, že odchádzam, že to nemá význam, že ste to znova skúsili a nejde to, niesi šťastná, takto si si to nepredstavovala a vôbec nemusíš hovoriť o druhom dieťati s iným, veď ťa má evidentne "RÁD". Rozdiel medzi ľúbiť a mať rád je veľký. Rád môže mať čokoládovú tortu so šľahačkou a čerešňami ,ale žena sa má ľúbiť! rád môže mať svoju sestru alebo mamu ale nie teba!

mima4
17. feb 2017

@jacsilag
preco si vo vztahu so sucasnym priatelom, ked si nerozumiete? Od kolkych rokoch spolu chodíte?

katkabublinka
17. feb 2017

Dvaja sa musia milovat,aby to fungovalo.Ja velmi lubim cokoladu a pizzu.Lubim svojich rodicov,sestru,lubim velmi svoje deti a milujem svojho muza! <3

janinah
17. feb 2017

čo teraz napíšem chce odvahu a či ju nájdeš je na tebe.....prioritou sú pre teba deti,obe,nie ich otcovia....pravda o nevere vyjde najavo,skôr či neskôr a neviem či si taká dobrá herečka porodiť a tváriť sa do konca života akoby bolo všetko v najlepšom poriadku+ je to nefér voči dieťaťu .....na tvojom mieste sa priznám manželovi aj k nevere aj k pochybnostiam o otcovstve,porodím,dám urobiť testy otcovstva....ak bude manželovo,tak si rozmyslím,či chcem naďalej takto žiť a či nás chce on,ale lepšie bude sa rozísť.....ak je dieťa expriateľovo,tak ho udať ako otca a vyrovnať sa finančne....teda ty sa osamostatni s dvoma deťmi, s peniazmi od ich skutočného otca /otcov ...nebude to ľahké,ale zachováš si česť,čisté svedomie a máš šancu stretnúť tretieho- tentokrát možno toho pravého....

dominika6
17. feb 2017

@jacsilag ked s partnerom to nefunguje a s ex byť nechceš,tak ži sama..s dvomi deťmi...svedomie budeš mať čisté,lebo evidentne nuda nad tebou zvíťazila a život si si skomplikovala najviac ako sa dá..
hádam nechceš zatajiť fakt,že si spala s iným si s ním tehotná a nechať v tom aj partnera?
alebo zatajiť druhému že bude otcom?
akože svedomie nech vyhrá..

lenus300
17. feb 2017

Ked si vedela ze mu pravdepodobne "ušlo" prečo si nevzala tabletku po? Však takto sa budes cely život trapit aa dusiť v sebe takuto vec.

germaniawerks
17. feb 2017

"Každopadne si to dieťatko nechám..........ved som po nom tak tužila.....aj ked bude hocijak "

urobila si prirodzenú vec ktorú každá ženská chce spraviť, keď chce dieťatko a dakto nechce, no tak sa pomiluje s druhým chlapom. Pokiaľ chceš dieťa vychovávať sama - a naša spoločnosť je dnes k ženám v tomto veľmi žičlivá a nápomocná - tak nie je problém. nám mužom je jedno ktoré decká sú koho a kto je koho otec, pokiaľ nás to nijako neobťažuje a nič nás to nestojí, neriešime to. zaujíma nás len čistý sex

sibalka21
17. feb 2017

Nic som necitala, ale ako vies, ze je exove? Ved den po menzese je velmi nepravdepodobne, ze by si mala ovulaciu.. To by si mohla vediet, ked uz jedno dieta mas... Ak si dva tyzdne nato bola s priatelom, podla mna je jeho... Kedze je najpravdepodobnejsie, ze si bola v strede cyklu, kedy si mala aj ovulaciu.... Ak si niesi na 100percent ista, ze si mala ovulaciu den po MS, tak je to velmi nepravdepoodbne... Podla mna si len nahovaras, ze je exove, asi chces, aby bolo jeho.....Nebudem ta sudit, zato, ze si zahla priatelovi, kto si ako zariadi, tak ma... ALe bolo by od teba viac ako sebecke, keby si sa mu nepriznala a on by vychovaval cudzie dieta v domienke, ze je jeho... Radsej nech si da urobit testy DNA... Ja osobne by som nemohla zit s pocitom, ze dieta nemusi byt priatelove... Ale tak kazdy mame ine priority ;)

tajka1986
17. feb 2017

@jacsilag neries a tes sa z dietatka. Ak ta nebonzne ex priatel ze ste spolu nieco mali,zivot po boku sucasneho je vzdy lepsia alternativa ako byt s dvomi detmi sama...Nikto sa o bokovke nemusi dozvediet. Priznat sa mozes kedykolvek. Aj tak uz je "zarobene" a nechas si ho...

marica61
17. feb 2017

Deň po menzese si nemohla otehotnieť, dieťa je určite partnerovo /priateľovo,mužovo, ako to pomenovať?/ po pôrode si daj urobiť test DNA, nikomu nič nehovor a podľa výsledkov sa zariadiš. Podľa mňa nemôže byť expriateľovo, zbytočne sa tým trápiš.

ysseba
17. feb 2017

@marica61 Aaale tak dá sa otehotnieť aj deň po menzese ak má veľmi krátke cykly. V láske a v medicíne je možné čokoľvek. I keď je to málo pravdepodobné a tiež si myslím, že dieťa bude skôr súčasného partnera. Inak dá sa to zistiť aj počas tehotenstva, odberom plodovej vody 🙂

jacsilag
autor
17. feb 2017

Ďakujem každému za rady.Mám to v srdci i tak rozhodnute, že nechám dietatko. Asi fakt to prislo, lebo som po nom tak túžila. inac by sa malo narodit okolo mojich narodenin.
A pocas tehotenstva si urobím test otcovstva z plodovej vody, i tak ma budu posielať, bo už mám aj vek aj chorobu. Je my jasne , že budem sa musieť priznať, a bude už ako bude.
Ked zostanem sama, bude to pre mna tažke kvoli chronickej chorobe, ale hovorí sa všetko sa dá, len treba chcieť.
Skor my je luto mojho terajsieho partnera, svokry a hlavne syna, že rozbijem rodinu. síce otca mu nezoberiem, ale to už nebude to isté.
Je to divne, že aj ked my nedava tu lasku moj partner, aj tak k neemu daco citim, možno len istotu, že predsa len dakto pri mne je. A hlavne mame aj spolocný biznis, čo vieme len spolu robit, sa navzajom doplniame. Ale žena pri nom som nebola a velmi mi to chýbalo.
Ja nie som náročná osoba, mne stači fakt to objatie, alebo porozumenie z druhej strany, úcta, záujem. Žial mi toto nevie dať. Ináč ja by som bola najšťastnejšia.

Ináč si myslím, že dieťatko je exove, lebo asi 10 dni po som mala špinenie a potom odvtedy kovovu chuť v ústach, som vedela hned že som tehotna, cítila som to i pri malom.

irusa
17. feb 2017

nepozerala si dnes telku ????

momoqui
17. feb 2017

Mam problem s vypoctami.... 16 rokov si s partnerom a vyspalala ai sa s ex...takze ex si mala pred 16 rokmi? Podla toho by si mala mat aspon 30...nejak mi to nesedi 🙄😀👯

ukulela
17. feb 2017

@jacsilag testy otcovstva sa daju urobit aj z krvi matky. stoji to ale dost, okolo 500 €... mozes zavolat ex, nemusis toho sucasneho. a ak sa ex vyluci, sucasny sa to ani nemusi dozvediet ... to je len jedna alternativa, nenabadam ta k tomu. urobila si kravinu a uvedomujes si to.
inac ak mavas ovulaciu v strede cyklu, otcom moze byt v poho tvoj chlap nie ex. to len na okraj.
dalsia vec - uz pre teba nie, ale ine zeny - nechraneny sex??? a teda uslo mu, pre boha, tak utekam do lekarne a lupnem postinor!
kazdipadne drz sa, zavarila si si,snad to vyriesis co najlepsie.

jacsilag
autor
18. feb 2017

Ano mam vyse uz 37 rokov....

lubkavargova1
18. feb 2017

sikovny ex...suchol si a zbavil sa aj alymentov...to sa len tak nevidi taka kombinacia do zivota.

erikavesela
18. feb 2017

Urobit dna test...nepotrebujes ani jedneho z potencialnych otcov...da sa zistit, ci dvaja surodenci maju rovnakych rodicov...pockaj, kym sa narodi, daj.si urobit dna test a potom sa rozhodnes ako dalej
myslim, ze dietatko je tvojho priatela...

jacsilag
autor
19. feb 2017

@erikavesela dakujem za odpoved aj ja tajne dufam

haimi
20. feb 2017

@jacsilag aj ja si myslím, že je bábo skôr tvojho priateľa, spinenie môže byť aj počas ovulácie.

maminkynafazulka
20. feb 2017

Akože nehnevajte sa na mňa ale v takom vzťahu by som neostala.. fakt toto je len trápenie.. a s neverou sa kľudne priznajte. Buď to pochopí (však pri jeho správaní..) alebo Vás pošle kade ľahšie. A k drobcovi gratulujem..🙂

jacsilag
autor
20. feb 2017

No ano to by bolo najrozumnejsie. Len zial moj syn je nanho naviazany. Velmi by som mu ublizila. A zial pri mojom zdravotnom stave neviem ako bude prebiehat tehotenstvo . A ex kazdopadne je za potrat.
Len ja na to nemam srdce..
Hm musim pockat na potvrdene tehotenstvo od gynekologa...mozno budem mudrejsia aj podla ultrazvuku.

haimi
20. feb 2017

@jacsilag a ty mavas ovulácie hneď po menštruácii, keď si myslíš, že je to ex? lebo je to dosť nezvycajne

jacsilag
autor
20. feb 2017

Neviem..mam cyklus normalne 28 dnovy...Ja len kvoli tomu ze exovi..trochu uslo.aj ked to bolo den po menzese..S mojim partnerom som bola praveze cez plodne dni .ale daval si pozor .

marty_4
21. feb 2017

istotu koho vlastne dietatko budes mat az vtedy ak si das spravit testy otcovstva... byt na tvojom mieste, priznala by som sa. viem, ze sa to zda byt velky risk ale podla mna inu moznost nemas a hlavne nevies ako priatel zareguje. rodina si myslim, ze by tvoje rozhodnutie akceptovala, vsak co ineho by im ostavalo...

Strana
z2