Diskrétny sušiak: Prečo sú trenky na balkóne?
Prídem po 12h z roboty a trenky sa sušia na balkóne čierne pritom čierne som neprala tak týždeň.. vnútri je sušiak kde sa susi biele prádlo kľudne to mohol dať dovnutra sušiť ale dal to von na balkón a ešte zastrel aby som to nevidela ale ja som to videla už keď som prichádzala domov..
pýtam sa ho na to a on že ho kocúr ogrcal
Ako čo si o tom myslite ? Prosím nesmejte sa
@autorka Už ste si to s chlapom vyjasnili?
Ale vážne, naozaj ho mohol ogrcať kocúr a také mokré smradľavé to nechcel hodiť do koša k ostatným veciam, tak to zapral v rukách. Na balkón to mohol dať preto, lebo je teplo a rýchlejšie to tam vyschne. A inokedy nezvyknete zastierať? Nesvieti vám z tej strany slnko do bytu?
@minka201
@karolinakr Možno "kocúr sa mi vygrcal" je eufemizmus pre niečo úplne iné. 😂
@h2

@minka201 zvykne zastierat ja som si to tak spojila že ešte aj zastrel aby som to nevidela ale vlastne zastrete je furt.. už som asi moc paranoidna no a práve on keby ho poznáš.. on je tak lenivý on vsetko hodí do kosa prádloveho naozaj hocijaké špinavé… preto sa mi to nehodí naňho
Nestačim sa cudovat, zakladat temu o trenkach, tiez mi napadlo to co @viestta, ze panicka je hakliva na blielizen visiacu na snure na viditelnom mieste. Rozumiem temam o detskych problemoch, zdravotnych, skusenostiach s lekarmi, skolou, vareni, ako vyzit z 800 eur a pod. Ale temam o nevere a podozrievani nechapem. Ved v prvom rade riesim s chlapom. Nerozumiem tiez, preco by ho nemohol kocur ogrcat. Nas tento tyzden tiez dva krat grcal. Chudak chlap, teraz cely konik rozmysla, ci ho skutocne ogrcal kocur, ci klatil susedu, onanoval alebo mal mokry prd.
😂 "zvykne zastierat" a ja čítam, že "zvykne ZASIERAŤ" a hovorím si, že super, záhada je vyriešená. 🤣
Zastierat myslis, ze zatiahol zavesy? Ak ano, tak v tejto horucave ani niet cudo, ze ich zatiahol. Urcite nepotreboval pred tebou skryvat oprate trenky po nehode (akejkolvek). Ale keby, chudak, vedel aku burku v serbliku sposobi, tak ti tie o...(kadene) trencle hodi medzi spinave pradlo, nech vsetko chyti tu spravnu aromu a este to tam dobre prischne. Ale v taky cas by si asi bola spokojna....
Tak chlapov, ukrajincov treba poslať domov,brániť vlasť....
@maciatkolulu ČOO?
@rozculena NIIIIC
AUTOR
•
Dnes o 12:12
@maciatkolulu presne tak máme len suseda slobodného 🤣🤣 sme bytovka kde su 4 byty a dole pod nami byvaju len Ukrajinci - chlapi
Muz ma len 3 výlucky...niečo z toho mu ušlo. Co ti mal nechať špinavé v umývadle? Bola by si spokojnejšia?
ja uz mam pocit ze tu su naozaj najimani ludia aby robili zo seba Trollov len preto ze Kon zaraba na reklaME.
@monnci2226 🤣🤣🤣🤣🤣
Baby ja umieram dnes...tak tolkoto odpovedí a clovek je zmätení co maju tie trenky za sebou za príbehy...to ani Čekonsky s Hudakom by takto nedali🤣🤣🤣
Mňa skôr zaujíma, ako môžu byť po nevere riňavé trenky? 😳 Pri manželke sa pekne utrie (lebo keby to tak nebolo, tak by ženy skoro denno denne pri praní riešili problém s khm nazvime že extra špinavými boxerkami, ale pri milenke to automaticky neplatí, či ako? ).
Akože,ja by som mala vyšetrovať tak 5x do týždňa,prečo visia trenky opraté. Momentálne z 90% perie muž, vždy aj trenky.
Môj pravidelne suší trenky, lebo sa mu neskutočne potí riť 😂 a teda by som bola radšej, že to da na balkón ako k čistému
@pomaranc24 on to da ususit a znovu oblecie?
Mne york ogrcal plachtu na posteli. Ešte dobre, že bývam sama, lebo by som to musela vyšetrovať na koníkovi, prečo je opratá " čerstvo prezlečená" plachta.
A preco by ho nemohol kocur ogrcat? Mna minule ocikal skrecok. 😀
😂to bolo dobrééé 😆
Ťažko povedať, možno mal fakt nehodu a bolo mu to trápne, tak chcel aby to čo najrýchlejšie preschlo a potom by to dal do prádla, pri mojich zdravotných problémoch a hlavne keď mám menzes visia nohavičky kade-tade a muž sa nič nepýta. Akože to s tým kocúrom neviem, potvrdiť to nemôže ale možné je všetko.
Ženy ja som toto dala prečítať priateľovi a my sa tu smejeme ako blázni 😀😀😀
Možno grcal jeho kocúr 😂
prosim vas a uz vieme co teda? 😵💫

@minka201 mnohé by sa vysvetlilo 😅