Divná rodina
Ahojte.Mám 33rokov a sedem rokov žijem s priatelom mame tri deti no nevzali sme sa.Mam obrovsky problem so svokrou.Je to ten staromodny typ ženy čo stale šporí a sedí v kostole no a cely zivot nosi tie iste nohavice a pulover niezeby na ine nemala ale si ich proste nekupi.Ale to je vedlajšie.Pred par mesiacmi sa priatelovi stala nehoda bol aj v nemocnici no z najhoršieho je vonku.To čo som preživala so svokrou cely ten cas bolo niečo otrasné.Už bol po operacii a len sa zotavoval mali ho každu chvilu prepustit.No ona je nenormalny stresmen.Robila debiliny sorry za vyraz takeho typu akože 4 krat denne vyvolavala na oddelenie a predstavovala sa ako jeho manželka a doslova otravovala lekarov.To iste robil jej druhy syn.Ked už mohol telefonovat a rozpravali sme sa cez mobil tak mi ho rovno vytrhla z ruky so slovami daj mi uuuuž....no fakt mala som chut jej jednu vlepiť.Den pred jeho prichodom z nemocnice ho bola pozriet tak som sa tešila že nebude otravovat u nas doma.Lenže madam sa rozhodla že sa k nam nastahuje.Bez opytania.A zacalo sa peklo.Prisla akože pomahat ale nerobila nič ine len sedela pri synačikovi masirovala mu nohy,umyvala ho(podotknem priatel je mobilny vedel sa už hybat mal len odpocivat)odhanala od neho naše deti a hodiny sa rozpravali.V celom dome vladla depresia ta krava mi dokonca povedala že mu da spravit posledne pomazanie ved že pre istotu.No normalne ho pochovavala v čase ked sa zotavoval.Ja som sa nastvala pobalila jej veci a poslala ju domov s vyhovorkou že mi pride sestra a nemaju kde spat.Odisla s tym že sa vrati .Ja som sa už priatelovi prosikala nech jej povie aby tolko nechodila ved to jej spravanie je nenormalne robi z neho dvojročne dieta.A on na mna vybuchol že je to jeho matka a nebude ju vyhadzovat.Tak mamička začala znova chodit a rozkazovat a masirovat milačika a ako som si vsimla priatelovi sa to velmi pačilo.Teraz tu nebyva ale robi nam nalety rano o pol osmej už trieska na dvere a tak.Ja to už psychicky nezvladam.Spriatelom sa ledva vidim a je z neho uplne iny človek.Vyhyba sa mi.Cele dni sedi na laptope alebo pred telkou.Deti su podla neho otravné.A ak prave MAMIčKA nevie dojst tak mu vyvolava každy den.A je tu jedna dolezita vec.Tento dom je moj,ja ho splacam.On nikdy normalnu robotu nemal žijeme z mojho platu.Auto je moja a vlastne kazduska vec čo je dnuka.Ak nahodou spomeniem nech mi jeho mamicka v mojom dome nerozkazuje a nechodi sem bez opytania tak sa na mna nastve vraj aka som namyslena že mu stale vykrikujem že tu vsetko patrí len mne.Dalej je tu jeho brat ktory sa tu tiež pohybuje akoby tu byval.Minule ma dokonca svokra sdzubala zato,že som si dovolila ho poobede zobudit potrebovala som totiž niečo doležite.Vsatniku poskladala vsetky jeho saty pekne uhladne.Moje saty a saty deti su na kope v jednej polici a čo sa nezmesti to je na zemi.Nespoznavam si vlastneho muža.Nezastane sa ma.Mamička je pre neho vsetko.Caka ho dalsia operacia a ja mam už dopredu strach čo bude potom 😖 Svokra sedí do dnesneho dna pred telkou s ovladačom v ruke a v lone ma lavu synčeka hladka mu vlasky.Mne sa z toho naozaj dvíha žaludok 😖
@kleo80 puča jedovata ,no vyhodila by som ju okamzite a jeho tiez ked ti zavne p..co vat ,jezis no hento by som nezvladla taku strigu ,a nevitane onavstevy ani nehovorim ,sviňa ,jedine co potrebujes je klud ,ak ste zobraní polos mu jedno rano rozvodovy list na stol ze uz nevladzes s jeho materou a basta,mozno sa umudri a vyberie si teba nez tu strigu .A ak nie ste zobratíproste urob razny krok ,predsa nechces aby z teba urobili debila a pelesili sa ti v baraku ked budes na psychiatrii ,nezavidim ti,ja zijem v zahranici a mam svaty pokoj,nikto ma tu neotravuje 😉
vo velkom sa tu riesia materialne veci a na deti sa zabuda.z vyjadrenia ze mu deti idu na nervy by som rovno nevyvodzovala ze o nich nestoji a uplne na nich kasle.
zakladatelka musi mat fakt super povolanie ked taha hypoteku,kupila auto,financuje 5 clennu domacnost. Stihla 3x porodit. Celkom by ma zaujimalo z coho zili pocas materskej ci rodicovskej ... 😕
@rora ja Ti poviem cim to je - tetky a nielen tie, maju pocit, ze ked skromne sklopia ocka na pana farara a budu za chrumkave krasotinky, tak su ich hriechy zmazane! Odlahcia sa spovedou a mozu ficat dalej vo vojom charaktere. Sebareflexia sa spovedou nepestuje. Ked je niekto krivak od podstaty tak darmo derie lavice v kostole. Zostane taky isty. Akurat, ze zije v tazkej iluzii, ze nemusi spravit nic len sa vyspovedat a basta, vybavene.
@kleo80 no citam si aj tvoje dalsie doplnujuce prispevky a nemam slov. Tebe stale nedochadza v akom zvratenom vztahu zijes. Tak bud sa spamatas a zacnes veci vnimat realne alebo Ti niet pomoci a budes aj nadalej za handru, na ktorej sa prizivuje stary blby cap aj so svojou svihnutou rodinou. Neda sa Ti to povedat jemnejsie, prepac. Oni ta maju za dojnu kravu. Dom, auticko, karticka k uctu, zariadenie podla dotycneho vkusu, tvoj plat a pomoc aj tvojich rodicov.... doma ziaden sex, zeby si tu clovek povedal ok, asi ju drzi bohvieakymi vyvrtkami v posteli. No ani to nie do pekla! Ved to nie je chlap. Nepostaral sa o vlastne byvanie pre rodinu, neprinasa do rodiny financie, nekupil ani len to auto, ktore je vraj vysadou chlapov! a ako milenec stoji za velke hovno!!! Sakra dievca!!!! Drevo vlacis Ty! O decka nema zaujem! Len sa hra ako taky trubiroh. Co do kelu na nom vlastne milujes? Ci vlastne, mas rada lebo slovo milovat je tu prisilne snad takyto cit uz neprechovavas inak si uz pomyslim kadeco....Kde mas hrdost? Stara sla k tvojim rodicom pytat peniaze pre svojho synacka? Boze dobrotivy! Ved toto su totalne prachuvzdorne vyzirky. Ani manzelia nie ste! A dufam, ze ani nebudete! Ved ta rodina sa prizivuje na kazdom co asi stretnu! Brat tvojho partnera si k tebe chodi ako domov? A Ty ho nazyvas vagrom, ved on tebe je cudzi chlap! Aka svokra, aky svagor? A kto by o takych vobec stal? No mam dost vazne mam dost. Vztah ma byt vyrovnany! U vas nie je a je hanba ako traky, ze a necha chlap vydrziavat zenou, matkou svojich troch!!!! deti.
baby nereagujte, je to pravdepodobne vsetko VYMYSLENE, zakladatelka si uz aj vymazala foto, kedze ho mala stiahnute z netu - nejakeho kadernictva, cim dalej tym viac sa na konovi neoplati na nic reagovat 😠
Jeho matka robí len to čo jej on dovolí. Kedže ti nepomáha, nezarába atď. tak ho zbaľ pošli mamičke aby mohli byť spolu keď sa ty psychicky zložíš kto za teba potiahne hypotéku, stravu, potreby detí a treba pozerať aj na to, že keď ostaneš v takom vzťahu tak deti keď budú staršie tak si ťa nebudú vážiť lebo si neotvorila ústa. (vermi viem o čom hovorím)
@kleo80 no ja by som urobila to, ze ked bude v nemocnici poviem svokre dost, ze ak sa nesprace do koze, nespakuje sa ti z domu aj s druhym synacikom tak si moze svojho syna z nemocnice odviest sama... ze rada ju pohostis raz za tyzden na navsteve, ale nech toleruje, ze toto je tvoj dom, tvoja domacnost a tebe prekaza ze vam kazi rodinny zivot svojim pristupom... nech si uvedomi, ze je na navsteve... jasne bude sa stazovat synovi, ale tomu by som v pripade namietok povedala to iste... ak sa mu nepaci, moze ist... o nic neprides, ked si sebestacna.. iba ti pokazi zdravie takymto pristupom... ak ma cela rodina kluce od domu, vymen si zamky, v extremnom pripade oznam im ze ked ti to nebude vyhovovat neotvaras :P Nie su ti rodina, nemaju ta preco stale otravovat...
@kleo80 je fajn, ze ty uz vlastne vies, co chces a co mas robit...zial pricucla sa ti na krk banda darmozracov, ktori ta vyuzivaju...priatel, jeho brat, svokra....Zahrali si divadielko, ked ste sa dali dokopy..ale to sa neda donekonecna, tak sa prejavili a vsetci traja! A to, ze ti vyhukuju, ze rozpravas, ze je vsetko tvoje, tak to je len vyrazom ich neschopnosti a komplexov...A nech ta ani nenapadne mat kvoli tomu nejake vycitky!
Btw., keby sa takto spravali k mojim detom...no, pozabijala by som to.... 😠
@kleo80 ahoj, ako to u vás skončilo?

@amelie123 moment draha, zakladatelka temy je majitelkou domu! Ta nikam nemusi odchadzat a riesit kam s detmi. Pakovat by sa mal pan mamickar! A to co najskor. Lebo ako tak citam je to prizivnik korunovany! Ze jeho materi nie je hanba. Tam v kostole by jej asi trebalo verejne ustedrit preplesk, nech vidia pan farar aku ovecku maju! Tak by som ju zhovadila medzi tymi ostatnymi, ze by len tak lapala po dychu! Ostuda jedna!