icon

Dlhoročný kamarátsko - milenecký vzťah

nm1
28. júl 2016

Ahojte...rozmyslala som ci vobec sem napisat no mozno nas je viac ktore sa trapime v nejakom nejasnom vztahu...
Moj pribeh je dlhy a zamotany no podstata je ze cca 5 rokov som mala kamarata milenca do ktoreho som sa zalubila.
Velmi dlho som nedala nic najavo az necely rok dozadu som nevydrzala a priamo sa opytala ci si dokaze predstavit fungovat aj inak ako doteraz.
Odpovedal ze ano...zacali sme sa viac stretavat volat pisat proste bolo to na velmi dobrej ceste az som myslela ze stastnejsia v zivote nebudem 🙂 On ma syna v striedavej starostlivosti takze trosku bolo vsetko komplikovane...
Minuly mesiac sa stalo nieco zrazu zacal byt iny...citila som ze sa nieco zmenilo.
Menil sa zo dna na den proste nasiel inu...sice to nepovedal ale ani nemusel...
Zienky chcem sa opytat ak ste presli mileneckym vztahom viete o com hovorim asi...
Ako ste sa zmierovali s tym ze je koniec?
Zamerne pisem o mileneckom vztahu pretoze do normalneho sme sa nejako nevedeli posunut...no pre mna bol vsetkym a strasne moc mi chyba...

adam122
29. júl 2016

@ivetkab. oni nezacali vztah sexom ved tam pise ze rok boli len kamarati ak uz ides radit tak si aspon precitaj fakty ktore zakladatelka napisala...

nm1
autor
29. júl 2016

Velmi dobre to poznam...aj ten pocit ked vidis vsetky negativa ale napriek tomu sa nevies odputat...pritom si myslim ze keby mi moj pribeh popise kamaratka moja rada by znela:utekaj od toho a hned...vykasli sa na takeho chlapa no vidis napriek tomu ze si plne uvedomujem vsetko nejde to tak lahko zabudnut ani ho vymazat z hlavy a srdiecka.
Takze presne viem o com hovoris

ivetkab.
29. júl 2016

@adam122 čítam, zakladateľka otázky rieši, že chcela mať vzťah. Ten sa však neuskutočnil a predchádzalo tomu kamarátstvo a sex. Či?

adam122
29. júl 2016

@ivetkab. ano rocne kamaratstvo predtym nez mali sex

nm1
autor
29. júl 2016

@ivetkab rok sme boli cisto kamarati bez sexu ;)

ivetkab.
29. júl 2016

@adam122 no, takže platí, že skôr ako mali spolu vzťah, mali spolu sex. Normálne, neplatený sex. Ona chcela viac, tak ju kopol do zadku.

ivetkab.
29. júl 2016

@nm1 ono je super, že ste sa aj tak normálne spoznávali, či poznali, len škoda, že pred tým ako ste začali spolu spávať, ste si nevyjasnili, ako chcete pokračovať. Možno si sa nemusela do toho tak zamotať a teraz liečiť srdiečko. Ono to prejde, chce to čas, len si z toho zober ponaučenie. Držím Ti palce, aby si si našla niekoho, kto ťa bude milovať a aby si bola stále šťastná. Každá žena si to zaslúži.

adam122
29. júl 2016

@ivetkab. ja som za to ze mali vzah uz vtedy, davno pred tym nez mali spolu sex, rok ak s niekym travis spolocne chvile a venujes mu svoj cas je jasne ze k tomu cloveku nieco citis. Zakladatelka citila velku lasku a preto pisat nieco v tom zmysle ze niekomu robila matrac a ze si ma zacat vazit samu seba nieje na mieste , lebo nesal do postele neznamemu cloveku ktoreho videl prvy krat na diskoteke v podnapitom stave!!!!

sarkan333
29. júl 2016

nm1 no a ja mám presne také kamarátky, čo mi to povedia. Všetko bez príkras. Veď super, ja to všetko viem. Len blbé je to, že prídem domov, a je tu prázdny byt. Nečaká ma káva na stole atď. A adam122 máš fakt super názory.

miricka77
29. júl 2016

@nm1 Ahoj.zazila som,ale v inom poradi.najprv sme mali vztah sex a potom uz len sex bez vztahu.7 rokov.jednoducho nam to vyhovovalo.prisiel,dali sme vino,alebo kavu,pokecali,posexovali a odchod.ja som ostala nad vecou a ukoncila som to ja,lebo som si nasla vaznu znamost.moj exmilenec sa s tym moc nechcel vyrovnat,vyvolaval,pisal,tak ale ja som uz nemala zaujem.
A nieje pravda,ze by si robila matrac.mali ste vztah milenecky,obaja ste to akceptovali a teda ste asi mali obaja z toho osoh.je to o dohode dvoch ludi.ja som tento moj vztah povazovala za normalny a obojstranne vyhodny.mojho milenca som mala rada,doverovali sme si,bol to moj intimny partner a nechapem,preco by som niekomu takemu nepozicala peniaze?
Niektore komentare tu zrejme pisu zeny,co nikdy nezazili nieco take,nezazili dobry sex a asi ani dobry vztah.radsej mat dobreho milenca ako zly manzelsky sex,resp.ziadny.
Ty si to tak trochu nezvladla a posunula dalej.prajem ti,aby to rychlo prebolelo a nasla si dobreho chlapa na vztah aj sex.

sarkan333
29. júl 2016

@nm1 a ináč my sme tiež tak začínali, sexom. Len potom on sa do mňa zaľúbil, potom aj ja a bolo.

nm1
autor
29. júl 2016

@adam122 vdaka za pochopenie 🙂
Presne tak nejako sa to stalo...a mozno chyba bola aj z mojej strany ze ked bolo treba konat nerobila som nic...stale som cakala na jeho podnet az vlani som nevydrzala a vsetko povedala ako je...ono uz teraz je nepodstatne co som mala alebo nemala spravit...ma inu a hotovo.
Stve ma len jedna vec ze nepovedal nic ani slovko...proste najhorsie rozchody su bez slov.
A velmi pekne este raz dakujem za podporu,pomaha mi to prekonat tieto prve tyzdne.Kamaratkam uz nechcem hovorit nic tie sa za tie roky napocuvali dost 🙂

nm1
autor
29. júl 2016

@miricka77 No ako citam tvoj prispevok vidiet ze vies o com hovorim...aj milenec sa stava teda ak je to dlhodobe sucastou zivota.
A to ze robit matrac niekomu je trosku na smiech...zeny ktore milenca nemali to nepochopia lebo je to vlastne iba o tom peknom az kym jeden a vacsinou je to zena sa nezalubi...ked som bola v nemocnici bol prvy co prisiel,tiez mi chcel pocas hospitalizacie pomoct s dcerou ze ju vezme k sebe a postara sa o nu...milenka nie vzdy znamena uzit si hodinku dve a letim...ale ty to dobre vies 🙂 ty si mala asi viac rozumu ako ja pripadne vedela si si udrzat city na uzde.
Tiez mas pravdu v tom ze radsej v mileneckom vztahu ako v nefunkcnom partnerskom alebo manzelskom...pretoze milenecky vztah je vacsinou iba o tom peknom

nm1
autor
29. júl 2016

@sarkan333 ja viem citim sa podobne aj ked mam dceru doma...no stratila som akoby chut do zivota.
Viem ze to musi prejst aj prejde no prve mesiace budu narocne.
Drzim aj tebe palce aby to cim skor pominulo a mozno o par mesiacov si tu napisali ze konecne sa ulavilo a budeme zas ok a v pohode 🙂

lenkamaxim
1. aug 2016

@adam122 aj ja mam nacitaneho baricaka 🙂 no nastastie som v takejto situacii ako autorka nebola

nm1
autor
3. aug 2016

@lenkamaxim asi mas viac rozumu ako ja 🙂
Ale clovek sa uci na vlastnych chybach...

lenkamaxim
3. aug 2016

@nm1 ja som to ale vobec nemyslela v zlom. Kazdy robime chyby,drzim ti palce!

myskahryzka
3. aug 2016

@duplessis Suhlasim na 100percent. Klin sa klinom vybija. Treba sa tesit z novonadobudnutej slobody a pozerat na to ako na prilezitost zacat nieco lepsie a hodnotnejsie.

@nm1 Velmi ti drzim palce. Budes to mat teraz chvilu tazke. Najviac pomaha nenudit sa. Nemat cas na premyslanie. Maximalne tak presvedcit sama seba, ze toto je to naj, co sa ti mohlo stat, pretoze si uzasne dievca, co si zasluzi viac, ako len "kamaratstvo". Vsade naokolo je kopec chlapov, co cakaju kym ta stretnu a daju ti ovela viac, ako ten posledny. 🙂 Tak hlavu hore

nm1
autor
3. aug 2016

@myskahryzka dakujem pekne ine mi ani nezostava...najhorsie je ze sa stale ozyva sice stale menej a menej ale aj tak...stve ma ze ho nedokazem ignorovat len dufam ze to coskoro pride 😉

sarkan333
16. aug 2016

@nm1 ahoj. Ako je? Co mas nove?

nm1
autor
16. aug 2016

Ahoj.
Dakujem ze si si spomenula 🙂
No v tomto smere zial nic pozitivne...obcas sa este ozve no cim dalej menej.
Zacinam chapat ze to ukoncil po svojom a musim to len akceptovat aj ked ma chytia nervy obcas ako sa takto niekto moze zachovat..je to nefer ale co narobim...mavam horsie dni ale posledny tyzden uz je tych lepsich myslim viac 🙂 aj ked cloveka to stve a asi aj velmi dlho este bude

katkalubkova
16. aug 2016

@nm1 podla mna si mu mala trosku skor povedat, ze mas o neho vaznejsi zaujem. 5 rokov mat milenecky vztah je dost dlho ( prepac , je to len moj nazor )
Mozno mu to vyhovovalo, a ked si "rozlozila karty na stol", ...on sa zlakol a ma inu?...
Asi nemusis banovat, nebol to muz do zivota. Ked s niekym tvorim vztah 5 rokov, tak bud k nemu nieco citim, alebo som " necitlivy?"
5 rokov je dost dlha doba, necudujem sa, ze to je pre Teba tazke....

romanovic
16. aug 2016

@nm1 akym stylom sa ozyva? Typu raz za tyzden z povinnosti "ahoj, ako sa mas, uz musim bezat?"

nm1
autor
16. aug 2016

@katkalubkova Vies nikdy som nechcela tlacit...ale myslim si ze ak ma dokazal vymenit alebo takto vymazat z hlavy po takom case nemohol ma mat nikdy ani rad...mna ani tak nestve to ze ma druhu to sa stava aj v manzelstvach ale mrzi ma velmi moc to ze nic nepovedal...proste sa zacal chovat ako cudzi clovek.
Myslim keby povie vies co sorry nieco sa zmenilo mozeme byt kamarati ak chces bolo by to aspon fer...taka bola totiz aj dohoda ze ak nahodou sa u niekoho nieco zmeni povieme si aby sa druhy netrapil...no akosi je mu to fuk ako sa citim ja 🙂

nm1
autor
16. aug 2016

@romanovic ano nieco take...opyta sa co v robote ako sa ma dcera...napise par sms a potom sa odmlci...asi iba z povinnosti ako pises...

nm1
autor
17. aug 2016

@sarkan333 ahoj pisala som som ti vyssie no neslo no zabudla som ta oznacit 🙂 a ako sa mas ty?co mas nove?

sarkan333
17. aug 2016

Ja pomaly lepsie a lepsie. Vela casu travim s kamoskami, snazim sa robit si stale program.

nm1
autor
17. aug 2016

@sarkan333 dobre robis...ja som zmenila robotu aj to trosku pomaha...proste zamestnat hlavu ako sa da...

evuska32
7. jan 2020

@nm1 ahoj, no ako dopadlo tvoje liečenie sa z mileneckého vzťahu?

nm1
autor
17. máj 2022

@evuska32 Ahoj,sice oneskorene,ale dlhu dobu som tu nebola...no v mojom pripade sa to skoncilo celkom fajn.Sice to trvalo velmi dlhu dobu,ale nakoniec sme spolu uz cez dva roky 🙂