Dnes sa mi nič nechce

5. júl 2025

Každý sa niekde kúpe a ja musím robiť poriadky doma lebo inokedy som vyťažená a nestíham.
Čo robíte dnes vy v tomto peknom počasí?
Celý týždeň sa teším na voľný víkend ale už naozaj musím vytriedit papiere šatstvo hračky. A tak by som sa radšej niekde opalovala a kúpala lenže bude sa mi to naďalej kopiť. Nemám motiváciu

stellarstar
5. júl 2025

Ležím a oddychujem

januska12323
5. júl 2025

Sprav čo je naozaj nutné a potom oddychuj.

huxy
5. júl 2025

Daj kávu, pusti dobrú hudbu a porob čo treba. Tiež sa mi niekedy nechce, ale mňa potom teší výsledok, čiže sa premôžem (v pondelok som po nočnej umývala okna, vyriadila byt, ešte aj horúco bolo...)
Však aj zajtra je deň, keď dnes porobíš čo treba, zajtra môžeš mať oddych a relax pri vode.

autor
5. júl 2025

Máte pravdu, skúsim to nejak spriemerovat. Zapnem hudbu a aspoň niečo. Možno len začať a snáď to pôjde. Medzitým dám oddych. Najlepšie sa robia poriadky keď je chuť a dnes mam totálnu nechuť.

pribinak
5. júl 2025

Takéto veci robím keď je škaredé pocasie a nedá sa vystrčiť ani nos z domu

Keď je pekne som vonku

bessie12
5. júl 2025

Podľa možností vypratavam byt a čakám na jedlo, ktoré som objednala. Ale zachviľu si dám pohár ríbezľového vina🍷 a neskôr sa uvidí. Ale dnes nikam nejdeme až zajtra sa niečo podnikne.

petamich
5. júl 2025

Mna dnes navstivila kazdomesacna otrava a je mi vselijako, takze manzel zobral dieta do aquaparku a ja planujem lezat na gauci pri Netflixe, v byte je ako po vybuchu ale uspesne to ignorujem 🤷‍♀️. Velke upratovanie dnes nebude.

motylik2559
5. júl 2025

Ahoj, rozplanuj si to,ze cast dnes a cast zajtra a po kazdej casti mozes ist kludne na kupko v ramci oddychu🙂

pikachu999
5. júl 2025

Veď si napríklad skús doobeda urobiť poriadky trochu s poobede vypadni k vode oddychovať 🙏👍🤗

lucia13022023
5. júl 2025

Pre mňa pekne nie je, je otrasné teplo 🤣 čiže volím byt doma a upratujem, oddychujem, pracujem. Muž je s malým na víkend preč, tak mam času a času

zuzanockamt
5. júl 2025

Ja tiež práca, práca, neustále práca.

zmrzlinka8
5. júl 2025

@zuzanockamt tiez tak

la_dolce_vita
5. júl 2025

Poupratovala som byt, navarene mam, po obede kava a vyrazam na bike az do vecera.

marca12
5. júl 2025

Neblazni! Papiere,satstvo,hracky sa triedia,ked prsi alebo po veceroch. Krasny slnecny den si treba uzit. Robota ti neujde a vsetko pocka.

barny
5. júl 2025

Upratala som tak narychlo, prach sa mi utierat nechce, muz vyvesal pradlo, umyl auto a ideme na obed von, na ostatne kaslem s prepacenim. Vecer pojdem cvicit a hotovka

autor
5. júl 2025

Vidíte, asi si len neviem vychutnať víkend. Vidím že tento vzácny čas ktorý rýchlo zbehne, si trávite oveľa príjemnejšie než ja. Pozerám na to čo treba urobiť a už pol dňa fuč.
Asi vážne urobím len niečo a potom šup šup vonku

autor
5. júl 2025

@pribinak áno tiež je to aj moja reč len akurát som sama doma bez dieťaťa a chcela som to využiť

autor
5. júl 2025

@bessie12 pohodička super

autor
5. júl 2025

@petamich ja som to najsilnejšie mala cez týždeň v práci a už to končí pomaly konečne. Ale radšej by som poležala v takýchto dňoch než lietať hore dole a makať

autor
5. júl 2025

@motylik2559
@pikachu999
Tak to vidím že dnes všetko nebude hotové ale radšej poobede von

autor
5. júl 2025

@lucia13022023 presný opak a máš radosť, to je hlavné 😊

autor
5. júl 2025

Tak presne dievčence, urobím len niečo, zvyšok na ďalší víkend a idem do prírody potom

motylik2559
5. júl 2025

@autor Presne tak, domacnost pocka, neboj to ti neujde ta druha polka prace do dalsieho dna😄 A tiez mas pravo si aj oddychnut a vybehnut von, ked je tak pekne🙂👌

pikachu999
5. júl 2025

Uži si prírodu nezabudni veľa piť a natrieť sa 🥵😊 my ideme tiež k vode aj keď bol na dnes iný plán ( robota doma) ale to počká 🤣

veselo_neveselo
5. júl 2025

Chod na to kupko. Papiere a upratovanie pockaju, uzi si pekny den, a potom aj ta motivacia doma nieco spravit pride.
Len na to netlac, nekaz si volno vecami, co "musis", dopraj si robit veci, co chces.

liusa82
5. júl 2025

ja som tiež momentálne doma mám ms 2 deň som úplne ko.Spravila som si zapečené francúzske bagetky a oddychujem a idem knihu čítať.Ešte dobre že nie sú tie 30 plus lebo by som hádam aj odpadla taká dolepená teraz byť a hlavne by mi bolo lúto že sa nemôžem isť kúpať.Teraz neni také teplo na kúpanie aspoň pre mňa nie

luba98
6. júl 2025

Ja som dnes iba navarila.Riadim sa heslom , čo môžeš urobiť dnes neodkladaj na zajtra,ale odlož na pozajtra a máš dva dni voľno.