icon

Dobrovoľne sama s dieťaťom. Je to príliš trúfalé?

sisi13
20. máj 2011

Ahojte, zaujíma ma názor na to, keď sa žena rozhodne dobrovoľne mať sama dieťa, neuvedie otca ani do rodného listu, bude anonymný. Pre okolie aj pre dieťa. Je to príliš trúfalé? Ja viem, že ona si svoje odskáče..či už so sebou alebo keď sa dieťa bude pýtať na otca a pod....ale nemôže inak....bolo jej mužmi dosť ublížené, počnúc otcom, cez bývalého manžela, priateľa....veľmi túži po dieťati, tak sa rozhodla ho mať takto.

Strana
z3
sisi13
autor
23. nov 2011

Ahojte, všetci... 😉 ešte raz ďakujem za vaše názory a reakcie....podaktorí ste chceli vedieť, ako to dopadne...a asi vás pobavím...🙂 namiesto dieťaťa som natrafila na muža, ktorý sa snaží ma presvedčiť, že aj napriek všetkým mojím zlým skúsenostiam s mužmi stojí kompletná rodina za to. odolávala som dlho, veľmi ma zväzoval strach..nakoniec som mužskému pohlaviu dala ešte jednu šancu...😉 mávam sem-tam blbé chvíľky, snažím sa to potláčať a "myslieť pozitívne"...bábätko sa zatiaľ nedarí, ale dúfam, že je to stav dočasný.... 🙂 p.s. snáď

megi1989
29. nov 2011

@sisi13 držím palce, nech sa zadarí, a nech Ťa nesklame 🙂

capuletka
21. jan 2012

@sisi13 Prave som si precitala celu tuto story 🙂 Aky pekny zaver !!!! Drzim palce, moc 🙂 A trosku nepriamo si mi aj pomohla, osud alebo niekto tam hore to všetko aj tak vyrieši nakoniec za nás, najmä vtedy ak sa snažíme o neviemaké racionálne rozhodnutia ;)

ocovstvo
20. dec 2012

chcem sa opitat ked neuznam oca dietata ci mam nejake pravo na nejake peniaze lebo som sa dopocula ze ked neudam oca dietata tak nemam pravo na ziadne peniaze ak mi viete otom nieco povedat tak by som bola rada

nena62
25. dec 2012

@ocovstvo ahoj,ked neudáš do rodného listu otca dieťaťa nemáš právo na žiadne peniaze....aj ja to tak mám...je to pre mna lepšie,aj ked nemam vyživne...

Strana
z3