icon

Dokázali by ste žiť s niekým, koho už neľúbite?

23. máj 2024

Dokázali by ste zit s niekym koho už nelubite, keby v tom bolo dietatko do 1 roku ?

Strana
z2
retatka
Autor odpoveď zmazal
hederamonstera
23. máj 2024

Ja opat len doplnim, lebo kazdy ti tu pise, ze TY mas odist, a ze ci mas kam…byvanie je koho? Nech ide prec on

sante81
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
23. máj 2024

Nebola by som s takym clovekom, co by ma urazal ako matku svojho dietata, ze som nic nedosiahla a neustale ma svojim spravanim zranoval a deptal.Nie, konecna.

ivangeline
23. máj 2024

Pokým nemá psychiatrickú diagnózu, tak ostala a riešila.

lujza123
23. máj 2024

Jedna vec je neľúbit a druha vec je vzťahová kríza ktorá po narodení 1 dietata býva veľmi silná a zažije ju takmer každý pár

Otázka je ze či vieš tieto dve veci naozaj rozoznať a si si na 100% istá ze vztah už nema šancu…

Predsa len máte spolu dieťa, je to záväzok takže skúste aspoň partnerskú poradňu predtým než pôjdete od seba.
Nieje riešenie dusiť to v sebe, nemať ho rada a len držať koli dieťaťu. Treba to riešiť, porozprávať sa s partnerom

damian85
24. máj 2024

Nepoznám vo svojom okolí pár , ktorým by dieťa / tehotenstvo a dlhoročné spolužitie nazamávali. Sú taký čo to prežili a dnes pochopili. Pochopili akú dôležitú úlohu v ich rodinnom živote hrala ona , hral on a ako " hlúpostiam " kvôli ktorým sa hádali prikladali veľký význam. Deti vyrástli , vášeň sa vytratila ale rozum a opora ostala. Nuž a poznám takých ktorý to jednoducho nevydržali / prišlo dieťa , prišlo vykrikovanie a pocit že ja mám na viac. Prišiel rozvod / rozchod - dieťa pobehuje z domácnosti do domácnosti - niektorý majú za sebou xylz vzťahov - neúspešne. Málo z nich našlo štastie po boku niekoho iného , respektíve je to také šťastie z donútenia. Hádka je vždy dôsledok správania oboch partnerov , obaja si musíte uvedomiť , že už nie ste zodpovedný iba za seba ale aj za niekoho tretieho.

babulkomale
25. máj 2024

@nevenka krásne si to vystihla 👍❤️

Strana
z2