Dokázali by ste odpustiť a pokračovať vo vzťahu?
Čo by ste robili, keby ste po dvadsiatich rokoch manželstva zistili, že vás chcel muž podviesť s mladým 20 ročným dievčaťom. Namotaval ju rok vypisoval jej, aj sa par krat stretli ale tvrdí že sa nič nestalo. Dokazali by ste mu dôverovať a pokračovať vo vzťahu?
Mňa, ako zenu toto zistenie dalo neskutočne dole. Nedokážem normálne jesť, stale sa porovnávam s mladým krásnym dievčaťom. Pochopila by som,keby že je primeraná veku, ale my sme zrelí ludia v strednom veku a mne to proste rozum neberie, ze nam to môže byť dcéra.
@anonym_autor
@anonym_autor 50 ročný dostal chuť na 20 ročnú? 🤣 A čo jej môže ponúknuť okrem tučnej peňaženky? Veľa asi nie, vo svojom veku. No, veľmi si trúfa, asi sa mal pri tebe veľmi dobre, že až od rozkoše nevie čo so sebou.
@anonym_autor vykastrovať škrabkou na zemiaky
@betka90 pobavilo 👍😀
Hnus, odpor, asi by som s ním nedokázala viac bývať v jednom byte, dome.
Akože teraz sa naozaj snaží. Aj mi prejavuje city a emocie, ale ja sa proste nedokážem od toho v mysli odtrhnúť. Stale mi to neskutocne šrotuje v hlave a nedokážem normalne fungovať v bežnom živote.
Urcite sa nic nestalo🙃 A co ine ti mal povedat.
Urcite sa nic nestalo🙃 A co ine ti mal povedat.
@anonym_23db1b Povedal, že ho nechcela, ze ho odmietla po fyzickej stránke.
@anonym_autor A preto sa s nim stretla znova🤪 Ale akoze v podstate je to jedno, nechutne je to aj tak.
Najvacsi trest bol, ze jej tlacil rok kaleraby do hlavy a nic nebolo 🙂 Teda ak naozaj nic nebolo.
@anonym_autor A preto sa s nim stretla znova🤪 Ale akoze v podstate je to jedno, nechutne je to aj tak.
@anonym_23db1b Veď práve stale mam pred očami co jej písal, aké ódy a sexuálne návrhy, aka je nádherná, aky je z nej vzrušený.
Najvacsi trest bol, ze jej tlacil rok kaleraby do hlavy a nic nebolo 🙂 Teda ak naozaj nic nebolo.
@anonym_d4e11c Tiež, to takto vnímam, že mu to s ňou nevyšlo, tak som mu teraz dobra aj ja.
@anonym_23db1b Veď práve stale mam pred očami co jej písal, aké ódy a sexuálne návrhy, aka je nádherná, aky je z nej vzrušený.
@anonym_autor 50ročný "hroch" by bol vzrušený z každej 20r slečny. Nemusí byť ani len pekná, kľudne aj podpriemer.
@anonym_autor cize keby ho chcela, uz je zamilovany, vymysla si sluzobky a vikendovky. Tu mas odpoved... Odkopla ho a navyse jeho zena na to prisla. Aka ina moznost mu ostava ako snazit sa pri zene, aby mal navarene a vyprate trenky a tvaril sa ze nie je (pravom) v prdeli a nebali si kufor z domu?
Je mi to velmi luto, ja Ti drzim palce akokolvek sa rozhodnes - neradim Ti rozvod! Aby si zo mna nemala tento pocit, to nie. Ale faktom zostava, ze ja by som sa cez to preniest asi nedokazala. Pravdepodobne by sme si dali na nejaky dlhsi cas pauzu, nech si to vsetci utriedia v hlave.
@anonym_d4e11c Tiež, to takto vnímam, že mu to s ňou nevyšlo, tak som mu teraz dobra aj ja.
@anonym_autor Chcel iba sex. Ziadna normalna 20 rocna nechce zit s 50tnikom, (ak sa nevola Brad Pitt, Al Pacino,...).
Určite nie .Tam už dôvera nieje a pravdaže sa neprizná že snou dačo mal radšej povie že iba hrali karty
@anonym_autor Chcel iba sex. Ziadna normalna 20 rocna nechce zit s 50tnikom, (ak sa nevola Brad Pitt, Al Pacino,...).
@anonym_d4e11c To je jedno, ale mňa to nenormálne dalo dole. Stale sa v tom vrtam, odpustila som, ale proste tá nedovera tam stale je. Vraví že sa snazi co ma viac urobiť, ze dokedy sa chcem k tomu vracať, ale ja proste nedokážem to dostať z hlavy.
@anonym_d4e11c To je jedno, ale mňa to nenormálne dalo dole. Stale sa v tom vrtam, odpustila som, ale proste tá nedovera tam stale je. Vraví že sa snazi co ma viac urobiť, ze dokedy sa chcem k tomu vracať, ale ja proste nedokážem to dostať z hlavy.
@anonym_autor dokedy sa chce k tomu vracať? po tejto otázky by som ho poslala rovno do riti.
Jeden 64r muz mi pred nedávnom povedal, že u nich sa vkus na ženy vekom nemení…a bohužiaľ aj v staršom veku sa im stále páčia viac mladé a krásne dievčatá než zrelé ženy!!! U nás žien teda hovorim za seba,sa vkus časom mení…vekom sa mi páčia viac aj fyzicky zrelí muži, ktorým som pred 20r považovala za dedkov…u mužov to tak bohužiaľ neni…😔 takže máš dve moznosti..bud sa nato vykašleš a prenesieš na nadtym, alebo si nájdeš iného muža ak budeš mať to šťastie ho v zrelom veku ešte stretnut, ktory ti o svojich túžbach po mladých a pekných ženách síce nič nepovie a možno ani nič nepodnikne, ale bud to tam..pripadne posledná možnosť, zostanes sama..tak si vyber!
@anonym_autor posielam ti objatie. Taketo zistenia ženam strašne ubližujú. Daj si čas, nahliadni do samej seba, čo vlastne chceš. Zameraj sa na seba, venuj sa aktivitám, chod sama na výlet, na iné miesta- ja to tak robím, keď ma niečo trápi a hneď mám pohľad na vec akoby z inej perspektívy...fakt to pomáha. Ty za to nemôžeš, čo tvoj muž stváral. Nemôžeš za to. Nemá to nič s tým, že ona je mladsia- ty si v strednom veku, ona je neviem čo....takéto veci sa stávajú aj kráľovnám krásy...napr. Taťana Kuchaŕova miss world. To je vedomé rozhodnutie muža. Mysli na to, kto si, čo všetko si dokázala, že si hrdá žena, silná, sebavedomá. Nedaj sa položiť
Jeden 64r muz mi pred nedávnom povedal, že u nich sa vkus na ženy vekom nemení…a bohužiaľ aj v staršom veku sa im stále páčia viac mladé a krásne dievčatá než zrelé ženy!!! U nás žien teda hovorim za seba,sa vkus časom mení…vekom sa mi páčia viac aj fyzicky zrelí muži, ktorým som pred 20r považovala za dedkov…u mužov to tak bohužiaľ neni…😔 takže máš dve moznosti..bud sa nato vykašleš a prenesieš na nadtym, alebo si nájdeš iného muža ak budeš mať to šťastie ho v zrelom veku ešte stretnut, ktory ti o svojich túžbach po mladých a pekných ženách síce nič nepovie a možno ani nič nepodnikne, ale bud to tam..pripadne posledná možnosť, zostanes sama..tak si vyber!
@anonym_39448d Ja si nechcem nikoho ineho hĺadať lebo ho ľúbim, ale proste hlava mi to neprijima a bije sa so srdcom. Som ja tá nenormálna, že to takto citim?
@anonym_autor posielam ti objatie. Taketo zistenia ženam strašne ubližujú. Daj si čas, nahliadni do samej seba, čo vlastne chceš. Zameraj sa na seba, venuj sa aktivitám, chod sama na výlet, na iné miesta- ja to tak robím, keď ma niečo trápi a hneď mám pohľad na vec akoby z inej perspektívy...fakt to pomáha. Ty za to nemôžeš, čo tvoj muž stváral. Nemôžeš za to. Nemá to nič s tým, že ona je mladsia- ty si v strednom veku, ona je neviem čo....takéto veci sa stávajú aj kráľovnám krásy...napr. Taťana Kuchaŕova miss world. To je vedomé rozhodnutie muža. Mysli na to, kto si, čo všetko si dokázala, že si hrdá žena, silná, sebavedomá. Nedaj sa položiť
@anonym_ff7ffd Ďakujem ti krásne, ze sa ma snažíš pochopiť a povzbudiť.
@anonym_autor nie. Pozbierala by som úspory, zvyšok hrdosti a kopla ho do riti. S úsmevom by som mu zaželala vela šťastia v namontovaní mladých kociek
@anonym_ff7ffd velmi krasny komentár 🙂
@anonym_autor ze do kedy to ides este riesit, co nemas ziadnu hrdost.
@domkakvet To proste nepochopiš, kym to nezažijes na vlastnej koži.
Myslite, ze sa muži smejú zo žien, ktoré odpustia neveru? Lebo ja neverim, ze sa väčšina z nich poučí. A neviem si predstavit zit s tým, ze som druha možnosť len preto, ze mladšia/ina nedala. Ved ti muži takto uplne ukazujú, ako si tu svoju zenu vážia. Maju ju uplne v paži iba na domáce pohodlie a istotu
@anonym_autor tvoju hodnotu zeny neurcuje manzel, ale iba ty sama. Prosim ta, urcite sa "nedavaj takto dole." Nie je to tvoja vina, ze si tvoj muz potrebuje nieco dokazat. Zistili ste, preco to vlastne urobil? Dopraj si cas, situaciu vstrebat a spracovat.

nie