Dokázali by ste žiť v tejto kúpeľni?
Ženy, dokázali by ste tu žiť ? Fotka je z kúpeľne.uz vás miluje, ale nič nechce zmeniť.

@viestta vieš nie som putka domáca chodím na 11 do práce pri 4 deťoch robým roky od pol ročného bábätka som vždy išla aspoň na.4 hodiny do práce ale niesom lenivá sama malujem byt,kosím na chate ,natieram čo treba, zložím nabytok a samozrejme sa s deťmi sama učím varím periem upratujem ako každá iná ale asi by ma šlak trafil keby som mala na všetko čakať a doprosovať sa chlapa nehnevaj sa ale pripadala by som si ako nesvojpravna
ja sa hlavne obavam, ze ak v tom budes zit, tak ochories tak, ze uz dlho zit nebudes. to je cierna plesen, z toho byvaju hrozne choroby.
@alexis617 sorry ale nemáš sa čím chváliť
Ja tam na tom umyvadle vidim nejake mydlo pre deti a to druhe tipujem ze je taky ten casovac co pouzivaju na umyvanie zubkov. Ak tam ziju deti, tak amen tma.
@zmrzlinka2021 nechvalim sa len niesom leniva a nečakám že niekdo to snať spravý zamňa
@viestta oh joj... nic v zlom, ale hrdinovia ako ty koncia castokrat s hromadou tabletiek a kocurom, alebo psom, sediac na lavicke, alebo v prazdnej kuchyni a rozmyslajuc, kde v zivote urobili chybu, ze tak dopadli.
Ja ti take samozrejme vobec neprajem, ale naopak ti prajem upravenie tvojho pohladu na svet a zivot, nez sa bude ten tvoj blizit ku sklonku.
Rozdielne sa spravat medzi tym co je moje (vlastne), alebo cudzie (prenajate), je nocnou morou prenajimatelov, lebo po takych najomcoch je byt, alebo predmet prenajmu v katastrofalnom stave.... K comukolvek cudziemu sa spravam vzdy minimalne tak zodpovedne ako ku vlastnemu.
@egonsk v kazdom pripade lepsie je byt s kocurom ako s takymto humusakom. Ked si mam vybrat, tak naozaj radsej ten kocur. Ziaden chlap nestoji za to aby som mu robila sluzku.
A ano, k cudziemu sa spravam ako vlastnemu. To znamena, ze nerobim umyselne skody, bordel ale to neznamena, ze cudzi majetok budem opravovat a upratovat. Ty si u tej byvalej vycistil WC? Ak ano, klobuk dole. Ak nie, tak ma nepoucuj.
@alexis617 ak nie si vdova alebo rozvedená, tak veľmi zlý výber partnera, ak muž za tebou nestojí.
@egonsk radšej byť s kocurom ako robiť dospelému mužovi matku a otroka v jednom
@mircalla nie je to ten zoro?
@zmrzlinka2021 ok, mysli na to v starobe 😁😁😁
@egonsk vsak pisem, ty si dokonaly. Len neviem preco si stale sam. Preco? Ale vsetky tie tvoje komenty beriem ako sposob nahadzovania udicky. Stale dufas, ze sa na teba nejaka ulakomi, ale to by nesmela precitat viacero debat kde si zahviezdil. Ani ta sestra, na ktoru si sa v tejto teme pytal nemoze byt taka hlupa aby ti naletela na tie tvoje fantazmagorie
@zmrzlinka2021 nie, toto nie je Zorro, ale ti dvaja by si velmi rozumeli. Skoda, ze Zorro bol odideny na modrokonikovske smetisko dejin. Ten by tiez vydatne prispel do tejto debaty.
Dievča, nebuď naivná, taký čo nechce nič meniť ťa nemiluje. Dôležité sú činy nie kecy.
Bordel, špina, chudoba (finančná či duševná) a rezignácia na status quo zabijú posledné zvyšky lásky. Škoda stratených rokov.
@zmrzlinka2021 Ja som eru Zora prepasla, v tom case som tu nebola aktivna. Ale kazdopadne ma tym padom trojaku identitu a este novy novsi nick k tomu
@alexis617 dobre, v nasej domacnosti sa tiez nespolieham. Aj ak by som mala ist byvat ku chlapovi do JEHO domacnosti tak by som necakala, ze vsetko bude robit sam a ja budem len "navsteva". Ale, kurna, nehovor, ze tento humus je v poriadku a zena ho ma upratat skor ako sa tam nastahuje. Nehovor, ze chlap, ktory ma toto doma sa zrazu zmeni a bude sa starat a nenecha to len na zene. Nehovor mi, ze takyto chlap ked uz nic ine, tak aspon po sebe uprace. Vsak toto je bezbrehy humus a s clovekom, ktory toto dopustil by som nebola ani keby mal zlateho binbasa. A o to tu ide. O to v akom stave to je a preco to v takom stave je. No jednoducho toto je domacnost bordelara a lenivca a taky jedinec nie je vhodny na partnersky zivot a zakladanie rodiny. To je vsetko.
@viestta zbytocne na mna utocis, nemusim hadzat udicky, ani sa tvarit ako big boss a predstierat nieco co niesom. Sam som aktualne z vlastneho rozhodnutia a nie preto, zeby som trpel nezaujmom 😋
Zenu s postojom ako ty prezentujes by som nezavolal ani na rande a ak by som ho odhalil az na prvom rande, ku dalsiemu by uz neprislo, lebo by som jej slusne vysvetlil, ze mame moc rozdielny pohlad na zivot, ktory je nezlucitelny so spolocnym stastim.
Čo znamená to "UZ vás miluje"?

@monicatko20 snad je to starosť toho, kto tam býva, nie? A teda dufam že s tým “vyšperkovaným” si robíš srandu, lebo medzi humusom a vyšperkovaným je veľký priestor.
Autorka, neverím že zvyšok bytu je vyluxovany takže buď sa s tým zmieriš a urobíš to ty alebo spolu nebudete bývať, pretože on je s tým očividne spokojný a nič meniť nebude.