Dokáže sa chlap zmeniť?
Dievčatá stalo sa niekedy niektorej,žeby sa zlý chlap zmenil? Taký čo vulgárne nadáva manželke pred dieťaťom,udrel ju,používa manipulatívne techniky a vzbudzuje pocit viny alebo súcit. Vačšinu času je ale veľmi milý,pomáha doma aj s varením,aj ked popritom vačšinou robí cirkus. Po poslednej silnejšej facke síce odmietol manželskú poradňu,ale vraví, že sa budeme veľa rozprávať,že manželská poradňa je len pre tých čo sa nevedia porozprávať a že prestane nadávať a začneme úplne od začiatku. Vie byť naozaj veľmi milý a fajn. O peniazoch ten vzťah určite nie je,aj ked on tvrdí že manželka ho má iba na peniaze. V skutočnosti jej nechá tak 7eur denne na jedlo polovicu mesiaca,zvyšnú polovicu platí ona z rodičovského. Občas jej kúpi nejaký darček alebo dieťaťu a platí teda ešte nájom v byte a internet čo zase nie je malá položka. Bojí sa že manželka by mu peniaze minula bez uváženia. Manželka by sa samozrejme mohla oveľa viac snažiť, mať viac upratané,nenechať ho variť ked má voľno a tak,ale majú aj malinké dieťa na ktoré je manželka sama lebo s manželom veľmi nevydrží. Manželka chcela odísť ale paradoxne ju silná facka akosi vrátila spať,mala pocit že ho naozaj vtedy vydráždila,pokúsila sa mu vziať svoj mobil z ruky a jeho to rozčúlilo a tak ju udrel,vobec sa nemala hrať s mobilom,mala dávať pozor na dieťa,len bola unavená,posledné dve noci toho veľa nenaspala,lebo malý spal viac cez deň,bol akurát chorý. Malý sa hral pri nej,ona mobil v ruke a malý spadol. Neublížil si ale aj tak,facku si zaslúžila. No a po tomto incidente manžel vyzeral že sa zľakol a chce začať odznova,manželka nechce byť hysterka a kvôli jednej facke,ktorá navyše bola zaslúžená ho opustiť. Udrel ju už aj predtým ale nie silno. Vraj je už z manželky zúfalý a nevládze,ale aj tak sa nechce rozviesť a chce sa snažiť ale vraj sa nemôže snažiť sám,manželka sa naňho vraj ani neusmieva,má sa začať snažiť byť milá a všetko bude potom ok. Už ked to píšem príde mi to trochu ako z nejakého blbého hororu,asi človek ked dá niečo na papier tak to môže vyzerať trochu jasnejšie,ale aj tak ženy,prosím. Môže sa chlap po silnej facke zľaknúť a zmeniť? Nechcieť prísť o rodinu? a áno píšem o sebe,je to môj príbeh,nie je vymyslený a manžel nie je taký hrozný ako sa javí,je mimoriadne inteligentný,kreatívny,vtipný a občas aj milý,nepije,nefajčí a nepodvádza,je zodpovedný. Ale vytočia ho aj úplne maličkosti a veľmi vulgárne žene nadáva a vyhráža sa bitkou, ako ked manželka zabudne posoliť vodu ked on varí,ale je pravda že sa jej to stáva naozaj neprimerane často,teda nie to že zabudne posoliť. Ked varí ona tak nezabudne,ale celkovo je dosť roztržitá a zabúda. Takto sa manžel vytočí tak raz,dvakrát za týždeň,inak je ok a milý a vraj mnoho prehltne a veľa chýb prehliada.
preco sa chlap chce zmenit vzdy uz vtedy ked je neskoro :( :( ked ja som uz uplne vyhasla voci nemu :( a nechcem uz davat dalsie sance :/

a ani to s tym varenim,upratovanim a hranim s malym si nepamatam takto,on sa proste iba zatvaral do izby,raz za cas naozaj navaril,ale neupratoval ani sa nehral s malym,proste si to pamatam uplne inak ako on