icon

Dokáže sa manipulátor zmeniť?

21. jún 2022

dokaze to?

katkine_terapie
24. jún 2022

@oktobermimi jezisukriste, a ta pecen ufff, hroza takyto magor...

macatt
24. jún 2022

Autorka, on neseká dobrotu, on vyčkáva aby mohol začať, je to chorý človek, ktorý sa láskou nedá vyliečiť rovnako ako žiadna choroba a psychická porucha..on ťa potrebuje na to, aby ta zničil, aby si uľavil..

luizina
24. jún 2022

@macatt ani to ze niekoho znicia im bohuzial nestaci a neulavi a hned, alebo uz pocas vztahu hladaju dalsiu obet (aj viacere) ktore už namotavaju a vytvaraju si uz dalsi mozny vztah, lebo nikdy nenajdu klud a nic im nestaci. Aj u mna to tak bolo, na to som velmi skoro prisla, ze uz ma dalsie rozrobene a aj tak sa snazil pri mne ostat.

macatt
24. jún 2022

@luizina presne moje, boze prečo tá žena nechápe🙏🏼 Je to chorý človek s chorou hlavou a prehnitymi myšlienkami.. koľko alkoholikov zomrelo lebo si nepriznali že nimi sú a neliečili sa, rovnako ako to nevidí manipulátor že má problém.. ten mojej kamošky na nenarodené sestrine dieta mal tolko nadávok a také veci mu želal, že som sa skoro dovracala keď mi to kamoška hovorila, normálny človek ani nemá schopnosť také niečo vymyslieť tak nieco zvrátene a absolútne nie na nenarodené bábo svojej sestry, ktorá mu nič nikdy nespravila, utiekla z domu v 18tich lebo otec tiež manipulátor.. no des, my sme tu všetky urobili co sme mohli💁‍♂️

jaskolka
24. jún 2022

@oktobermimi preboha, to co za blázon bol, akože pečeň mu máš darovať? 🙈🙈🙈😵😵

oktobermimi
24. jún 2022

@jaskolka akoze, on nemal problem ziadat odomna peniaze na liecbu jeho kocura ked sme uz daaavno spolu neboli

adkadz81
24. jún 2022

Pozrite si videa o narcistoch,hlavna crta ich osobnosti je manipulacia empatickych ludi,ktori sa dokazu vcitit do ich pocitov potrieb...Vy ste pravdepodobne empaticka dusa...Nenicte seba samu.Naco vam je vztah v ktorom sa trapite?.To ako sa sprava k inym ludom,k vasej mame,tak sa bude spravat aj k vam.Manipulator sa nezmeni, je to sucast jeho osobnosti,moze istu dobu kontrolovat svoje spravanie,ale v kritickych situaciach, resp po istom case sa ukaze jehi prava tvar. Cloveka dokaze zmenit len Boh.Co vam vlastne tento clovek dava? Nie je to tak,ze vy davate do vztahu omnoho viac a on vas len vyuziva? Ak s nim ostavate iba kvoli strachu,ze si uz nikoho lepsieho nenajdete,je to jedna velka loz.Aj v tomto veku su muzi,ktori su single,lebo nestretli spravnu osobu.Od manipulatora utekajte,inak si znicite zivot.

katkine_terapie
24. jún 2022

@luizina presne, ako hovoríš. On ostáva preto, že "baterka ešte nie je úplne vybitá" a stále dáva nejakú energiu. Keď nájde lepší primárny zdroj prechádza inam a starú partnerku nechá max ako sekundárny občasný zdroj (ak teda ona nenájde dostatok sily na úplne odstrihnutie). Často to ťahá s oboma naraz.

luizina
24. jún 2022

@macatt ano, to je cisto ako na hojdacke s takym magorom, raz hore, raz uplne dole, ale casom coraz viac to dole. Ja som bola jeho bohyna, najkrajšia, najneviem aka, on ma miluje a nevie bezo mna zit a o dve hodiny som bola pi.., ku.., urcite stale inym vypisujem a nech sa na seba pozriem aka som skreda a stara a kto by ma chcel aaaa tak stale dokola. Ked som nereagovala a nebrala mu telefón, tak vypisoval mojim kamoskam aby som mu zodvihla, lebo inak nieco urobim a tak bolo stale horsie a horsie a ano, aj alkoholik bol, dokonca bol na protialkoholickom, lebo on sa chce zmenit a polepsit a este aj tam tu jednu psychologicku zacal namotavat a potom som nasla kadeco, co vypisoval kadekomu. Mojim znamym pisal cez moj profil v mojom mene (nabural sa mi vsade), ze uz nech mi nepisu a nekontaktuju ma (nikto mi nevypisoval), lebo ja mam jeho a som s nim stastna a mnoho ineho, co som postupne zistovala. Fakt som sama nechapala čo jeden clovek dokaze a aky je chory a sam to vobec nevidí.

luizina
24. jún 2022

@katkine_terapie ano, tak presne to je. Ako nahle zistil, ze som ho prekukla a ze som vobec schopna sa s nim rozist, aj ked som zmanipulovana (bola som), tak zacala kontaktovat ine a dalej sa snazil po dobrom, aj po zlom si udrzat aj mna (viac po zlom). Po troch mesiacoch som to s nim uz chcela ukoncit, len mal na mna jednu vec, ktorou sa mi zacal vyhrazat ked priharalo a bohuzial to na mna vtedy platilo, lebo som sa bala o dceru a ostavala som s nim dalsich par mesiacov, ale to bolo stale rozchody, udobrovanie, hadky, vyhrazanie a dokola dokola. Uz ked bolo ozaj zle, tak zacal s tym, ze sa zabije a bude to moja vina, az som mu povedala nech to urobí a nech si uz robi co chce, ze sa ho nebojim a je to len chory chudak a blokla som ho. Našťastie vsetky moje kamosky, dcera a rodina vedeli aky to je magor a uz sa nemal ako cez nikoho ku mne dostat a potom odisiel s inou do zahranicia a to tiez velmi pomohlo. Naozaj ma dostal na kolena na isty cas ten clovek a aj som mala nasledne par psychických kolabsov, spamätávala som sa dlho z neho. Od takeho cloveka treba utekat tak rychlo ako sa len da a mrzi ma, ze autorka toho uz neni schopna. Viem, co ju čaká a je mi jej ľúto.

autor
Autor odpoveď zmazal
nurielka
24. jún 2022

Veľa síl ti prajem. Nestrat sa v sebe samej. K tomu už nie je čo dodať.

oktobermimi
24. jún 2022

Potrebuje ta dostat nazad a ked aa to podari bude to iste ba horsie.
Zatial nieje, ved najprv si ta musi priputat poistit (svadba, dieta) aby mohol ukazat svoju pravu tvar na plno.

autor
Autor odpoveď zmazal
marisoul
24. jún 2022

Lebo si veľmi, ale veľmi zakladaju na imidži. Vždy musia mať všetko lepšie, lepšiu prácu, viac peňazí, viac zážitkov, lepšie názory, štýl, proste všetko. na tomto im skutočne záleží. On musí mať vždy navrch, vždy.

autor
Autor odpoveď zmazal
monuska112
24. jún 2022

ty si v kely, tak si aspon predom daj pisomne hranice, pisomne znamena sama pre seba si napis ktore pocity su uz cez, ako by sa mal on spravat aby to bolo cez ako by si sa mala ty citit aby to bolo cez a obcas si notesok skontroluj, ak tam budes, nechodi zu za tuto hranicu ale utni to prosim ta

macatt
24. jún 2022

No veď uvidíš ako rýchlo bude meniť názory a čo ti povedal.. teraz každému vešia na nos že si frajerka a neskôr to bude manželka a matka mojich detí a ty o tom nebudeš ani vedieť(lebo nie si dôležitá a o tom nerozhoduješ) a pred každým budeš ty vyzerať ako debil..všetko robí a bude robiť pekne postupne..

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
macatt
24. jún 2022

Je narušený a chce sa správať normálne a teda ako ty..

monuska112
24. jún 2022

no to je sice pekne ale tazko sa veri tomu ze to dodrzis…. prosim ta napis si to pre seba, konkretne kde su hranice, napriklad ak zvysi hlas, ale nie len to aj tie pocity a ine mozne priestupky z jeho strany, napr blokne ma, oklame ponizi atd, mozno si tam mozes dat aj os od jedna do desat ked desat sa citis najhorsie 1 najlepsie, co je ta hranica ake cislo? a hlavne si to kontroluj

macatt
24. jún 2022

Nejde o to že máš čas a nevadí ti ho s ním stratiť, hrozne to olutuješ a aj všetci okolo teba a budeš sa z toho ťažko dostávať.. urobí ti zo života čisté peklo..on je psychicky chorý, nejde o povahu..

oktobermimi
24. jún 2022

🤣🤣🤣🤌🏻 dočkaj času jak husa klasu. To dojde neboj sa... uz jak uvidi ze sa zacinas oslobodzovat, vzdalovat az prilis na jeho potreby tak zrazu zalozit rodinu bude priorita... viem o com hovorim.

oktobermimi
24. jún 2022

A mimochodom, zabudni ze tvoj nazor na to ci ano alebo nie nebode vooobec dolezity

luizina
24. jún 2022

@oktobermimi uz je neskoro dievcata a nema vyznam pisat autorke co sme si prezili, lebo ona sa s nim nerozide, ja uplne zmanipulovana a pod jeho vplyvom. Citit to z toho co pise. Neviem ci dojde niekedy ku hranici, ze to bude schopna ukoncit. Prajem jej nech ano a zaplati bohuzial krutu dan za to vsetko, ak sa jej vobec niekedy podari pozriet sa pravde do oci a oslobodiť sa od neho. My sme tie "stastne" v tomto pripade, nam sa to podarilo, aj ked a následkami na kazdej jednej z nas. Ci sa to podari aj autorke a ci sa z toho niekedy spamata je velmi otazne. Prajem autorke uz len vela sil. Nic ine v tejto chvili mi uz nemozme urobit, ked po tom všetkom co sme jej napisali neotvorila oci. Mrzi ma to za nu.

macatt
24. jún 2022

A prvé čo urobí niečo z teba vytiahne s čím ťa bude vydierať a nebudeš sa s ním môcť rozísť.. napr ta vytočí, bude nadávať na tvoju mamu, bude ti dávať otázky a ty v nejakých nervoch zahučiš ,,áno, moja mama je čistý debil,, a on si to nahrá..nevieš s čím sa hráš absolútne 🙈

daniela2202
24. jún 2022

Áno zmení, k ešte horšiemu

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal